DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,245
Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

bu arada derya bey smdi gordum yorumlarınızı begenmenıze cok sevındım sizin gibi bir beyfendiye mahcup olmadıgım ıcın gule gule kullanın :smiley:

Etiketler

fatyy_4u' Alıntı:
bu arada derya bey smdi gordum yorumlarınızı begenmenıze cok sevındım sizin gibi bir beyfendiye mahcup olmadıgım ıcın gule gule kullanın :smiley:
ayıp ettin fatih ne mahcubiyeti. tekrar eline sağlık. monte edince buradan fotoğraflarını yükleyeceğim. sen herhalde askerde olacaksın o arada. şimdiden hayırlı tezkereler.

Ön koruma güzel olmuş, depo korumasıda güzel ve işlevseldir bence. Ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok soruşturdum defender şoförü olmak için ama 5 aylıktan olmuyormus maalesef :(

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl

BİRGÜNn GELİR BİRGÜN KALIR İŞTE OGÜN BUGÜN BEN ASKERE GİDİYORUM

AMA YILDIZ OTO DA HİZMET AKSAMAZ 0532 700 41 48 i ARARSANIZ SİZE YARDIMCI OLUNUR

HAKKINIZI HELAL EDİN :smiley:

MOTOR DA KORUYANINDANDA YAPIYORUZ :d BU ARADA ISTEGE BAGLI OLARAK UZERINE İSİM DE YAZILABILMEKTEDIR. PURUZSUZ BIR SEKILDE DETAYLI BILGI ICIN 0532 700 41 48

evet abıcım sorun ne sımdı neden takamadın gayet basıt .. bır kaportacıya goturseydın.. sendekı sorun ne pekı neden takamıosun ?

varsa yeni güncel resmi tekrar yüklerseniz ne iyi olur malum resimler uçtu forum genelinde şu resim işinden ne çektim ben yaa :smiley:

fatyy_4u' Alıntı:
evet abıcım sorun ne sımdı neden takamadın gayet basıt .. bır kaportacıya goturseydın.. sendekı sorun ne pekı neden takamıosun ?
Sıkıntı parça işe ilgili değil Fatih benim sol direkte direksiyon pompası bağlı onu sökemedim.sonra motor atma işi girdi araya boşuna sök tak yapmiyim diye koydum kenara :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR