DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,459

Etiketler
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl

Merhaba, ben arkada depo koruması olarak 8mm alüminyumu senelerdir sorunsuz kullanıyorum. Kendi adıma alt korumalarda alüminyum tercih ederim, en kötü ihtimal galvaniz kaplı olmalı.
Sevgi ve selamlar.
Atıf Tezerten

merhaba herkese öncelikle Ayhan bey ürünü beğenmenize çok sevindim efendim :smiley:

Aliminyum konusunda katılıyorum fakat. Fiyat çok artar 150 TL yi çok bulan müşterilerimizde yok degıl :smiley: buda ürünün cazibesini azaltır maalesef özel isteyen olursa aliminyum fiyat alırız tabikide yapılmaz diye birşey yok :smiley: ben uygun olsun bütün muhafazasız Defender kalmasın dıye boyle dusundum ama isteklerinizi yerine getiririz tabikide :smiley:

Muhafazayı gelip görmenize hiç gerek bile yoktur gelir tanışırız çayınızı içeriz diyorsanız ayrı mesele :smiley: çünkü birebir orjinaliyle aynı ölçüdedir milimetrik hata dahi yoktur :smiley: ve ilanım burda uzun süredir duruyor olumsuz hiç bir yorum gelmemiştir gelmezde beğenmediğiniz takdirde ürün iadesi almaktayım bugüne kadar bu talep hiç olmasada :smiley:

iyi günler :smiley:

Fatih Bey olumlu yaklasiminiza ve çözüm odakli önerilerinize cok tesekkurler. Eger Defender'i satmazsam Sizden mutlaka bir kac parca alacagim. Kolay gelsin, iyi satislar. Sevgi ve selamlarimla.
Atif Tezerten

Fatih Bey, ürün takılacağı yere olmaz vs. den dolayı değil, tamamen (sizin de söylediğiniz gibi) çayınızı içmek amaçlı adres istemiştim. Tanışırız, belki araçla ilgili başka önerileriniz, tavsiyeleriniz olur.

Atıf Bey çok teşekkür ederim :smiley: beni şımartıyorsunuz :smiley: herzaman yardımcı oluruz efendim elimizden geldiğince :smiley:

Devrim Bey başımızın üstünde yeriniz var ben zahmet etmeyin anlamında söylemiştim :smiley: Adapazarında dükkanımız Emniyetin hemen yanında biz karşılarız sizi efendim :smiley:

Fatih Bey
Ürününüz elimizde. İlginize teşekkür ederiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. Trabzon'dan selamlar

sipariş üzerine çalışıyoruz efendim 1 hafta sürmez elinizde olur..

Merhaba, ürün için bu kadar övgü okuduk, bir de Discovery1 için yapsanız:smiley:
Defender için olan koruma 1997 model Disco1 aynen takılabilir mi veya sizde onun da ölçüleri varsa uyarlanabilir misiniz?

ölçüleri şuan aklımda değil. discovery ile defenderin aynı olduğunu duymuştum eğer isterseniz gönderebilirim eğer olmazsa geri iade alırım hiç problem değil.

Uğrayıp ölçü versenize biriniz?
Buradan takip ettiğime göre series'e uygulanmadı diye biliyorum.

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Yavuz hocam ben Serdar kadar cengâver değilim. Bu arabayla Adapazarı'na gidip gelmem demek 400 km yol demek. 40 km yi gözüm yemez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR