Defender Kazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,901
Ynt: Defender Kazası

Merhaba Özgür,

Bahsi geçen Series budur :smiley:
Rüyalara girmeyecek gibi değil ;D dimi?

IMG_1685.JPG

IMG_1684.JPG

Etiketler

Muhteşem......Son derece zevkle ve işi bilerek toplanmış....Land rover dergilerinden fırlamış gibi...Agresif ..hain...ve çekici...Sahibini çok çok tebrik ediyorum......Umarım bir gün yakından görebilirim bu seriesi.........

Camel etabının girş taraflarında bu Series tarafından çekilmişliğim vardır ;D
Aslında o oralarda bir yerde kalmıştı ve kurtarmaya gidiyorduk, ava giderken av olduk ;D ;D ;D
Biz gititğimizde Seies'in aküsü bitmiş ve geri vitese geçmiyordu.
Ben yolda saplanınca benim aküyü söküp ona götürdük, orada o kendini kurtardı ve sonra gelip beni çıkardı.

dsc01035t.jpg

dsc01036cd.jpg

dsc01042a.jpg

dsc01033p.jpg

Öncelikle herkeze merhaba,
Çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş. Konudan dolayı çok teşekkurler.
İbrahim Bey, 110 aracıma bende bir roll cage yaptırmak istiyorum. Sadece dışarıdan yaptırmamında kısmen yan yatmalarda mukavemet gösterecegini düşünüyorum. Konudaki her sayfayı inceleme fırsatım olmadı.Fiyat belirtmiş olabilirsiniz ama yinede sormak isterim.Ne kadar bütçe ayırmam gerekir?

Merhaba İbrahim Bey, kırmızıyla işaretlediğim alanlarda şaseye baglantı varmı, yoksa kasamı taşıyor yükü.

2dsc01027d.jpg

repro' Alıntı:
Merhaba İbrahim Bey, kırmızıyla işaretlediğim alanlarda şaseye baglantı varmı, yoksa kasamı taşıyor yükü.

Sadece o noktalar değil diğer tüm sütunlardan (8 noktadan) şaseye bağlı.
Sadece kupaya bağlı bir roll-cage'in faydadan çok zararı olur.

Arkadaşlar roll cage yaptırıyorum defendera. Kaportaya binen 6 ayağın şaseye bağlantısı nasıl yapılıyor açıklarmısınız acaba. Üstü kısmına başlayacağız bu gün, bitene kadar da şase bağlantı ayaklarının şeklini bulmam gerekiyor :smiley:

sword7' Alıntı:
Arkadaşlar roll cage yaptırıyorum defendera. Kaportaya binen 6 ayağın şaseye bağlantısı nasıl yapılıyor açıklarmısınız acaba. Üstü kısmına başlayacağız bu gün, bitene kadar da şase bağlantı ayaklarının şeklini bulmam gerekiyor :smiley:

http://www.landyshop.be/sites/default/files/2008%20catalogue%20-%20defender110.pdf

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87106.0

Umut burdakiler bi göz at umarım faydası olur

sword7' Alıntı:
İyi oldu bu teşekkür ederim :smiley:

rica ederim abi ne yaptık amac faydalı olmak birbirimize, tam olarak parcaların fotosu vardı yükleyince görünmüyor diye yüklemedim. yapılış hikayesini anlatda faydalaşalım. :smiley:

DR.ÖZHAN' Alıntı:
rica ederim abi ne yaptık amac faydalı olmak birbirimize, tam olarak parcaların fotosu vardı yükleyince görünmüyor diye yüklemedim. yapılış hikayesini anlatda faydalaşalım. :smiley:

Fotoğraflamaya çalışacağım. Ama yinede bu bağlantılar zayıf olacak gibi geldi. Direk şaseye basması biraz zor gibi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR