Defender Kazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,657
Ynt: Defender Kazası

dopamin' Alıntı:
Büyük aşklar kavgalardan sonra başlarmış ;D

Ömerciğim , ben bu adamlara :-X aşkımı teee ne zaman ilan ettim
Hatta , bunları rüyama bile soktum , ama nafile,
hatta , içlerinden bir tanesi küplere bindi.

Adamların ::smiley: ( Burada masum ikonu var) kalpleri , arabaları gibi, keskin ve köşeli hatlara sahip.

Ben ,şimdi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına dilekçe verecem
Her defender alana , bir adetde VW Kaplumbağa alma zorunluğu getirilmesinin talep edeceğim :smiley: (dikkat ederseniz burada gülücük attım)

Tabi, şimdi bu cümle üzerine defendercilerde diyebilirlerki, "o zaman bizde her anadolu olanın bir defender alma zorunluğu talep edeceğiz" saygı duyarım, bu yönde bir yönetmelik çıkarsa alırım. :smiley: (burada mutluluk ikonu)

Son not: Bu sayfaların müdavimleri , bir daha yazmıcam, haberdar edilmicem, okumucam... diye sözler vermeyin.
Ben denedim olmadı. Burası haşhaş gibi bir şey yaw. Yazmadan okumadan olmuyor. sonra sterese girersiniz , kaza neyim yaparsınız.Aman diyim. Sizi özlerim bende stese girerim. Şimdi , Nejat bey olmasa buranın ne anlamı olacakki :( (Üzgün ikonu)

Sevgilerimle...........

Muhalif Anadolcu

Etiketler

bkocoglu' Alıntı:
Ömerciğim , ben bu adamlara :-X aşkımı teee ne zaman ilan ettim
Hatta , bunları rüyama bile soktum , ama nafile,
hatta , içlerinden bir tanesi küplere bindi.

Adamların ::smiley: ( Burada masum ikonu var) kalpleri , arabaları gibi, keskin ve köşeli hatlara sahip.

Ben ,şimdi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına dilekçe verecem
Her defender alana , bir adetde VW Kaplumbağa alma zorunluğu getirilmesinin talep edeceğim :smiley: (dikkat ederseniz burada gülücük attım)

Tabi, şimdi bu cümle üzerine defendercilerde diyebilirlerki, "o zaman bizde her anadolu olanın bir defender alma zorunluğu talep edeceğiz" saygı duyarım, bu yönde bir yönetmelik çıkarsa alırım. :smiley: (burada mutluluk ikonu)

Son not: Bu sayfaların müdavimleri , bir daha yazmıcam, haberdar edilmicem, okumucam... diye sözler vermeyin.
Ben denedim olmadı. Burası haşhaş gibi bir şey yaw. Yazmadan okumadan olmuyor. sonra sterese girersiniz , kaza neyim yaparsınız.Aman diyim. Sizi özlerim bende stese girerim. Şimdi , Nejat bey olmasa buranın ne anlamı olacakki :( (Üzgün ikonu)

Sevgilerimle...........

Muhalif Anadolcu

Abi seni üzenleri defender,e havale et

nkurtkaya' Alıntı:
"Trajikomik" olaya açıklık getireyim, ben Anadolu gayet iyi bilirim. Benden iki yaş küçük Anadol ailemize 17 yıl hizmet etti, babamın ilk aracıydı, abim ve ben onda öğrendik araba kullanmayı. Fiberi de samanı da bilirim, farkını da.
Gurur duydum
Nejat bey babaniz umarim hayattadir ,sagliklidir
Eger mahsuru yoksa ozelden adresinizi yazarsaniz
Babaniza "Anadol kitabimi" gondermek isterim
Selamlar

nkurtkaya' Alıntı:
Ramzey ile başlayan şikayet, şikayet, şikayet aynen devam ediyor.
Hayvanları beslemek isteyen gider besler, karakoldu jandarmaydı dolaşmaz şayet niyet üzüm yemekse. Yok bağcıyı dövmekse tabii ki bu kadar abesle iştigal olunur. Pes diyorum.
Ben de avukatıma talimat vereyim de münferit olaylarla habire marka karalamak hakkında bakalım yasal bir işlem yapılabiliyor mu? Kamil Koç'dan Beko'ya, mısırcıdan harddiske ne Aselsan'ı kalmış şikayet edilmeyen ne de Nissan'ı. Defender ve J9 herkesin malumu bilmeyen kalmadı zaten. Ama konu saman yığını Anadol'a veya LC'ye gelince birden iş tersine dönüyor. Demezler mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye?
Vakti bu kadar bol olan ve uğraşmayı seven birisi memlekete yarayacak şeylerle uğraşsa ne iyi olur. Yunanistan konsolosluğu iyi meşgaleymiş, sonuc da almaya başlanmış. Lütfen rica ediyorum bu yöne kanalize ediniz enerjinizi. Torunlarınıza ve bizlere faydanız olur bari.

Bu kardesimiz hic üsenmemis
Benim 2008 den itibaren 68 sayfa 600 kusur mesajimi tek tek incelemis
Notlar almis.

Bir insanoğlu neden böyle bir şey yapar ki?

Soyleyecek hic bir sey bulamiyorum
Sadece hayretler icindeyim

bkocoglu' Alıntı:
Bu kardesimiz hic üsenmemis
Benim 2008 den itibaren 68 sayfa 600 kusur mesajimi tek tek incelemis
Notlar almis.

Bir insanoğlu neden böyle bir şey yapar ki?

Soyleyecek hic bir sey bulamiyorum
Sadece hayretler icindeyim

Bulent Bey ;

Anlasılan buradan baska mesguliyetiniz ve-veya size dikkate alan yok. Sürekli ben önemli insan modundasınız ancak insana kıymeti toplum verir kimse ben onemliyim diyerek saygı göremez. Örnek mi?
Reha Abi;
Ben foruma gireli yaklaşık 4 sene olacak.
Ama Reha Abi hep benim için bir fenomendi taki tanısana kadar ... :smiley: tanıstıktan sonra kıymeti 10 kat arttı.
Keske sizıde bulusmalarımızda görsekte tanıssak ve size olan yada olması gereken saygımız arttsa. ama emin olun bu saygı sevgi işleri digital ortamda olmuyor.
Gercek hayat daha gercek.

Saygılar sevgiler.

Bural DOKUR ( Google yazınca hakkımda birseyler çıkıyor , nacizane )

Bu arada Sürekli Nejat ile ilgili yorum yapıorsunuz;
Nejat arkadasımız siz ne kadar anadola gönül verdi iseniz oda ömrünü ve kalbini Def e vermiştir.
Biraz saygı ve takdir.

Burak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR