Ynt: Defender Kazası
TezzMertek' Alıntı:
Bu durum size Defenderi sevmeyen ya da sürekli uygun üslup ile üyeleri uyaran ama kimseye hakaret etmeyen birine hakaret izni vermez.
Bu tartışma da taraf olsa idim.
Yukarıda ki mesajınız için çoktan avukatıma talimat verirdim hakaret - tehdit suçlamaları ile suç duyurusunda bulunması için.
Lütfen biraz daha hoşgörü.
Bülent beyin Defender yüzünden canı yanmış.
Eleştrilerini yaparken kimseye hakaret etmediğini biliyorum. (Gözümden kaçan mesajı da olabilir tabii)
Lakin siz ne yapıyorsunuz.?
Yangına körük ile değil de Jet Yakıtı ile gidiyorsunuz.?
Böyle devam edin 3 kuruşluk arabalar için rencide edin birbirinizi.
Şu forumda ve bu tartışmada ,
adam gibi adam 2 kişi çıktı. Birisi , Bu Murat Bey, diğeri Reha Bey,
Birisi, ortaya çıktıkı defender tüccarı , millete bagaj , motor takıyor. sürekli ağzında tehdit, hakaret,
diğeri, bunun motor taktığı , o arkadaş , o da işi "kedi-ciğer" e bağladı.
Bir diğeri çıktı, işi Anadola bağladı. -ne alakaysa, benim Anadol sevgim var ya oradan vuracak.
Bir diğeri çıktı, işi mezeciye, tavuz kuşuna bağladı.
Birisi çıktı, işi dilbilgisi, imla kurallarına indirgedi.
Bir diğeri çıkıp, sen burada mecazi&mizahi, şaka yollu yazılar yazamazsına bağladı.....
Bir diğeri çıkıp hafiye gibi benim yıllardır ne yazdığımı araştırmış......
Ben biliyorumki, bu sitede yazanların ortalama eğitim seviyesi "lise" , gezmeyi bilen, yorum yapabilen, hoşgörülu, empati kurabilen kaliteli insanlar.
aklı selim biriside çıkıp,
eli sopalıya , sen kimsin kardeşim , ne hakla hakeret , tehdit savuruyorsun demedi.
aklı selim biriside çıkıp,
yaw bu adam basbas bağırıyor.
arabalarınız güvensiz, kaç tane askerimiz polsimiz şehit oldu. Gidip askeriyenin hurdalığından üç kuruşa tenekeyi alıp , sonra bilmem ne otoya ,bilmem ne ustaya paraları gömüyorsunuz. Birileri sizin bu zevkinizden nemalanıyor. Bi dinleyelim, belki söylediklerinden bir tanesi doğrudur. Güvenlik önemli demekki, aracımıza iç koruma bariyeri yapalım. demiyor.
Hiç kimseye isim vererek , "sen şusun ,sen busun" demedim.
Çünkü, biliyorumki, "küçük insanlar kişileri, büyük insanlar olayları konuşur".
Habire saldırı, habire aşağılama, habire karşı dağları ben yarattım tavrı....
Beni yıldıramazsınız. ben doğru bildiğimi her ortamda yazar , söylerim.
en fazla , adamın birinin "atın gitsin "dediği gibi, beni buradan atarlar, bende gider onuncu köyde doğru bildiğim fikirlerimi yazarım
Sen susarsan , ben susarsam , nasıl çıkacak karanlıklar aydınlıga ha nasıl........