Defender Kazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,778
Ynt: Defender Kazası

Adam gibi adam lafını ben de iade ederim. Eğer bunu diyen dediği gibi yani adam gibi adam olaydı, adam gibi söylendiğinde anlardı.
Benim konuyu Anadol'a bağlamışlığım yok. Siz her sıkıştığınızda konuyu farklı farklı yerlere çekerken iyi, biz örnek verince mi kötü? Olmaz öyle, tutarlı olacaksın ki konu rayında tartışılsın.

En az on sefer tekrarlandı, Defender'in güvenli olmadığı ve bu konudaki kötü hatıranızı da anladı okuyanlar, saygı gösterdi. Daha neyi uzatma peşindesiniz onu kimse anlayamadı hala. Dönüp bir okuyun yazdıklarınızı ondan sonra kaç tane adam var, küçük beyinler neyi tartışır, büyük beyinler neyi, anlarsınız.

Etiketler

Bülent bey, yarın Ankara'da olacağım, yüz yüze tartışmak işterseniz öğleden sonra vakit ayırabilirim.

BOBO' Alıntı:
Bu beyfendiye gereginden fazla deger veriyorsunuz bence.

Burak Beyefendiye katılıyorum.

Nejat Bey,
Benim bu hafta TRT'de "Yılların hayalini hakikat yapan otomobil,Anadol" belgesel çekimlerim var.
Hafta sonuda NTV den gelecekler.Yoğunum.

Bakın "Ç" ler sizi Behzatın mekanına götürür. İki lafın belini kırar, bol kahkaha atarsınız.
Bende bi numara yok. Ben ancak, tansiyon, şeker, kolestrol , arada belki Banu Alkan muhabbeti yaparım, O da sizde yok.

Saygılarımla

Arkadaşlar,
lütfen sizlerden rica ediyorum.. KONU BAŞLIĞI ile ilgili paylaşım yapalım ve şahsi tartışmalara girmeyelim.. Emin olun "hepimiz" (eminim sizler de) çok rahatsız oluyoruz.... hakikaten, bizlere yakışmadığına inanıyorum. Kanundur, mahkemedir bunlar da tatsız konular.. lütfen ama lütfen artık tartışma burada kesilsin, konuyu tartışalım...

Bir kez dah abelirtmekte fayda görüyorum .. KESİNLİKLE HİÇ BİR ARKADAŞIMI / ÜYEMİZİ hedeflemeden, yazılnları okuyan bir kişi olarak yazıyorum..

bkocoglu' Alıntı:
Burak Beyefendiye katılıyorum.

Nejat Bey,
Benim bu hafta TRT'de "Yılların hayalini hakikat yapan otomobil,Anadol" belgesel çekimlerim var.
Hafta sonuda NTV den gelecekler.Yoğunum.

Bakın "Ç" ler sizi Behzatın mekanına götürür. İki lafın belini kırar, bol kahkaha atarsınız.
Bende bi numara yok. Ben ancak, tansiyon, şeker, kolestrol , arada belki Banu Alkan muhabbeti yaparım, O da sizde yok.

Saygılarımla

Bülent abi, eminim dediğiniz gibi olduğuna, ancak; internet ortamı sanal olduğu için her cümle her kelime, hatta her harf iyice düşünülerek yazılmalı. Yüz ifadesi, yada daha başka insan ilişkisinde önemli olan hareketler olmadığı için farklı tepkiler doğuruyor. Özellikle son mesajınızda kullandığınız kelimeler beni derinden yaralamıştır, yakıştıramadım. Oysaki konuyu ve ortamı yumuşatmak için konuya daha fazla müdahil oldum, espri ile en azından bir tebessüm olur gerginlik azalır diye düşündüm, ama , nafile. Bence bir kabahat varsa kişi önce kendinde aramalı, eğer bir suç konuda bence tek suçlu sizsiniz, boşuna polemik yarattınız. Tükiye Cumhuriyeti mahkemelerinin daha luzumlu işlerle uğraşması gerektiğini düşünüyorum. Kafasında defender aksı kırmak lafı sizi kırıyor ama siz başka insanları sözlerinizle kırmaktan çekinmiyorsunuz, boşa laf cambazlığı yapmayın lütfen.

Saygı ve sevgilerimle
Yavuz Çelikel

reha' Alıntı:
Yavuz,
ağzına (pardon klavyene) biber süreceğim ! reha
Tamam abi, geldiğinde inşallah.
Ancak kırgınlığımıda belirtmeden geçemezdim, sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

YavuzÇ.' Alıntı:
Tamam abi, geldiğinde inşallah.
Ancak kırgınlığımıda belirtmeden geçemezdim, sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.
Yavuzum
zaten problem "herkes kendi açısından haklı ve kırgın" olduğu için uzuyor.. yoksa, hiçbirimizin "kötü niyetli" olduğunu düşünen yoktur eminim.. reha

reha' Alıntı:
Yavuzum
zaten problem "herkes kendi açısından haklı ve kırgın" olduğu için uzuyor.. yoksa, hiçbirimizin "kötü niyetli" olduğunu düşünen yoktur eminim.. reha
Tamam abi, söz benden dolayı bu defender bir daha kaza yapmayacak.Tek kelime yazmam daha bu topic'e. Bir dahada davosa gelmem.

YavuzÇ.' Alıntı:
Bülent abi, eminim dediğiniz gibi olduğuna, ancak; internet ortamı sanal olduğu için her cümle her kelime, hatta her harf iyice düşünülerek yazılmalı. Yüz ifadesi, yada daha başka insan ilişkisinde önemli olan hareketler olmadığı için farklı tepkiler doğuruyor. Özellikle son mesajınızda kullandığınız kelimeler beni derinden yaralamıştır, yakıştıramadım. Oysaki konuyu ve ortamı yumuşatmak için konuya daha fazla müdahil oldum, espri ile en azından bir tebessüm olur gerginlik azalır diye düşündüm, ama , nafile. Bence bir kabahat varsa kişi önce kendinde aramalı, eğer bir suç konuda bence tek suçlu sizsiniz, boşuna polemik yarattınız. Tükiye Cumhuriyeti mahkemelerinin daha luzumlu işlerle uğraşması gerektiğini düşünüyorum. Kafasında defender aksı kırmak lafı sizi kırıyor ama siz başka insanları sözlerinizle kırmaktan çekinmiyorsunuz, boşa laf cambazlığı yapmayın lütfen.

Saygı ve sevgilerimle
Yavuz Çelikel

Kırıldım , kırmamaya çalıştım,
iğneyi kendime, çuvaldızı başkasına batırdım,
Defender aksını kafama ben yedim, başkasının kafasına kurşunkalemle vurdum,

Birde , yuvacıklı " evet doğru, ben defenderden nasipleniyorum,motor takıyorum, bagaj monteliyorum, benim işim , kazancım bu" deyip, sözünün arkasında olursa aksın acısını unuturum belki :(

Fakat,
Hakketten,
Angaralı olsun çamurdan olsun yaw :smiley:

Sevgili Reha,

Sen istediğin için bu başlıktaki son (ama gerçekten son) mesajım. Bence konu kapanmadı, mazlumu oynayarak haklı çıkılmaz. Özür isteyen önce kendi özür dilemeli, dönüp herşeyi baştan okumak lazım, kim başlatmış çok bariz. Konu uzayınca karıştırıldı herhalde.

Bu arada Umut'a da katılıyorum. 3 yıldır diğer başlığa yazmayışımın sebebini ben de hatırladım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR