Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,436
Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

eve dönünce son kez skotch ile zımpara yapıp birkaç kat antipas ve birkaç kat şeker kırmızı boya attım.

599087_10150997736420743_1992455891_n.jpg

Etiketler

Alt takilarla uyumlu oldu kirmizi. Bir de hep siyaha boyaniyor biraz farkli olsun istedim acikcasi. Sadece bir camurluk kaldi digerleri arazide koptu elinde kullanmadigin camurluklar mi var yoksa :smiley:

benzinli ve dizel araclar arsın da bariz bir fark gördün mü konvoyda yakıt performans farklılığı kullnanım rahatlığı gibi veya farklı kıyaslamalarda bulunduğun da artı ve eksilerinini anlata bilirmisin benzinli ve dizel aracların.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
benzinli ve dizel araclar arsın da bariz bir fark gördün mü konvoyda yakıt performans farklılığı kullnanım rahatlığı gibi veya farklı kıyaslamalarda bulunduğun da artı ve eksilerinini anlata bilirmisin benzinli ve dizel aracların.

abi benim yakıt ortalamam 0.38 kuruş oldu. standart benzinli ve standart dizel araçlar arasında uzun yolda bir fark yok gibi. 3.5 V8 in performansı beni çok şaşırttı. çok daha iyisini beklerken çok ses az performans gördüm. BD30 çok az bir farkla standart benzinliden daha iyi diyebilirim. 300 TDI bunlardan iyiyken TD5 yokuşta 40 km hıza düştüğümüz yerlerde hızını hiç düşürmeden tırmanabiliyordu. ve tüm motor seçenekleri arasında zirveye oturuyordu diyebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR