Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,614
çalışmalara devam...
araın vidalı ve civatalı tüm levhalarını söktüm. ne güzel pırıl pırıl yeşil çıkıyor o plakalar. kazıma zımparalama taşlama vs vs yapıyorum şuan. sonrasında tüm taban bitüselfle kaplanmış olacak. sağ ön koltuğun altındaki boş kısma strafor koymayı düşünüyorum bi işe yarar mı bilmiyorum ama... bir de koltukların altındaki sacla çok ince oraya alimunyum olmasa da sac kestirip mukavemetini arttırmayı planlıyorum. o araya da biraz daha strafor koyabilirim belki.

[attachment=1]

[attachment=2]

Görüntü0463.jpg

Fotoğraf024.jpg

Fotoğraf010.jpg

Etiketler
kullandığınız malzemeyi kullanıp iyi sonuç alan var mı? yanlış bilmiyorsam çatı omuzlarında kullanılan malzeme bu.

tahaozak' Alıntı:
kullandığınız malzemeyi kullanıp iyi sonuç alan var mı? yanlış bilmiyorsam çatı omuzlarında kullanılan malzeme bu.

zaten koçtaşta da çatı malzemelerinin arasında zor buldum :smiley: abi forumda birçok kişi bitüself ile yapmış yalıtımı. çok faydasını gördüklerini yazmışlar inşallah doğrudur yanıltmazlar bizi. sesi %60 kestiğini söylüyorlar uygulama her yere yapıldığı takdirde. yani yarıdan fazlası gidiyormuş. yapmakla yapmamak arasında kararsız kaldım başta ama mana ile aracın içini incik cincik temizliyorum. zemin döşemesi öncesi guzel bir hazırlık olacak.

Tamam kullan bakalım senin yorumunu bekliyorum :smiley: benim aracın her yerinde izolasyon var uygun malzeme bulamadığımdan dolayı tabanda yok.

cok güzel gidiyor bu malzememe kendınden yapışkanlımıdır tavanda farklı bi malzeme kullandım, bende kapılar ve taban için düşünüyorum malzemenın toplam kalınlıgın nedır koctraşın interent sıtesınde bulamadım, uzerıne sadece pvs kaplama yapılarak kullanıla bilecek bir malzememıdır.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
cok güzel gidiyor bu malzememe kendınden yapışkanlımıdır tavanda farklı bi malzeme kullandım, bende kapılar ve taban için düşünüyorum malzemenın toplam kalınlıgın nedır koctraşın interent sıtesınde bulamadım, uzerıne sadece pvs kaplama yapılarak kullanıla bilecek bir malzememıdır.

malzeme kendinden yapışkanlı. yanlış kabul etmiyor geri sökemiyorsunuz. 5-6 mm toplam kalınlığı var. zaten binek araçlarda da bu malzemeye yakın birşey kullanıyorlar. eğer iç taraftan çamurluğun üzerindeki döşemeyi kaldırırsanız ufak bir parça görürsünüz ses yalıtımı için konmuş. bagajda da olur. döşemenin altında. araçla aynı renge boyanır. henuz bir işe yarayacak mı bilmiyorum ama sonuçta aracın iç döşemesini yapmadan güzel bir hazırlık olacak.

tesekkur ederim bilgiler için orta eksozun olduguyerdede aşırı ısınma oluyor uzun yolda. bende izallasyona gırıstıgımde paylaşırım sizlerle.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

döşemedeki bazı yerleri soyunca daha ilk gün fabrikadan çıkmış gibi yeşil çıkıyor ortaya

[attachment=4]

spacerlarla 35" jantın sürtme problemi ortadan kalkacak diye umuyorum

Fotoğraf022 (4).jpg

Fotoğraf024 (4).jpg

Fotoğraf025 (4).jpg

Fotoğraf026 (3).jpg

berk' Alıntı:
faturasız flanş canını sıkabılır..

faturasız derken? bu flanş orjinal parça. nasıl gönderdiler ise öyle taktım. fatura derken fatura kesmekten bahsetmiyoruz değil mi :smiley: biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız üstad

spacerlar fren merkezleri, difransiyel yağı vs vs herşeyi taktım dün fren hidroliğini tamamladım havasını aldım heyecanla 1.5 ay sonra defenderımla çamura girmek için heyecanla marşa bastım ama marş basmadım. ses geliyor dönüyor ama marş kavramıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR