zaten defenderin seveilme sebebi uzun ve köşeli gösterişli olması herkezi cezbediyorali fuat yongacı' Alıntı:İste sevgi budur...Gerçekten defenderin hatları insanı kendine bağlıyor...Zaten çok enteresandır...arazi araçları köşeli hatlara sahip olduğunda nedense insanı daha çok etkiliyor....Aracınız mükemmel bir restorasyon gördü...Adam gibi bir araç oldu...Ona iyi bakın zevkle iyi günlerde kullanın...saygılar...hoşçakalın...
;D ;D ;D ;Ddefender1975' Alıntı:Nasıl bulaştı bilmiyorum ama 15 yıldır bu hastalık geçmedi.Artık kronik oldu , daha da geçmez ...
Allah size uzun ömür versin, gelecek nesillerede defender...dread' Alıntı:Valla inanması zor belki ama gerçek olan bişey var,bir sabah kalktım ve benim bu aracı almam lazım dedim ne rüya gördüm nede her hangi bi şekilde Defender muhabbeti yaptım.O sabah'tan 45 gün sonra aracı aldım ve kesinlikle ömür boyu satmayı düşünmüyorum ,düşüncem ilkokul 1.sınıfa giden bi yeğenim var üniversiteyi bitirdiği gün aracı bugünkü haliyle ona hediye etmek (yaş 43 ömür yetermi bilmem)