defender hastalığı size nasıl bulaştı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rsc86 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,981
Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı

Güzel Bir bulaşıcı hastalık gayet memnunum Kutu gibi araç :smiley:

Etiketler

Dogdum,kendimi icinde buldum, Asker cocugu olunca icinde de buluyorsun,ustundede. Hayatinin her doneminde yer aliyor.
Baska arac beyenmez oluyorsun,forumda oteki 4x4 lerle tartismaya bile girmeye luzum gormuyorsun... Dedigim gibi; Defender ASK tir,oburleri arac tir ;)

arkadaşlarla takım olarak camel trophy e katımayı cok düşündülk istemiştik olmadı ,nasip ege safarıyeymiş ;D

gecen senekı gıbı bır land rover yadaq defender bulusması yapılsa neguzel olurdu ;)

ali fuat yongacı' Alıntı:
İste sevgi budur...Gerçekten defenderin hatları insanı kendine bağlıyor...Zaten çok enteresandır...arazi araçları köşeli hatlara sahip olduğunda nedense insanı daha çok etkiliyor....Aracınız mükemmel bir restorasyon gördü...Adam gibi bir araç oldu...Ona iyi bakın zevkle iyi günlerde kullanın...saygılar...hoşçakalın...
zaten defenderin seveilme sebebi uzun ve köşeli gösterişli olması herkezi cezbediyor

Eğer bu bir virüs ise yaa bence çok güzel heyecan verici bir virüs.
Ben bu virüs ü sağolun sayenizde burada tam kaptım ah birde Ld yi aldımmı inanın ilacıda o olucak ahhhhhh ahhh:smiley:
Bu arada profil resmimdeki araç benim değil ama bir gün benim olucak........

Benim hikayem aslında CJ lerle başladı.Komşumuzun (sitede YANLIZ ADAM) tamamen kendi el emeği ile topladığı CJ5 ile gezmekle ve daha sonrasında mke den aldığı Ünimog la. Ama ne yazıkki iki araçta 17 Ağustos depreminde enkaz altında kaldı.Ama yine yılmadı ve yeni bir ünimogla yoluna devam etti.Bizde o zamanlar daha çocuk olduğumuz için hep hayallerle yaşadık.Ve sonunda yine komşumuz sayesinde DEFENDER le tanıştık 2009 yılında 5 arkadaş MKE den aldığımız araçlarla bu virüsü bilerek ve isteyerek kendimize enjekte ettik.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53408.msg602287#msg602287

Nasıl bulaştı bilmiyorum ama 15 yıldır bu hastalık geçmedi.Artık kronik oldu , daha da geçmez ...

Valla inanması zor belki ama gerçek olan bişey var,bir sabah kalktım ve benim bu aracı almam lazım dedim ne rüya gördüm nede her hangi bi şekilde Defender muhabbeti yaptım.O sabah'tan 45 gün sonra aracı aldım ve kesinlikle ömür boyu satmayı düşünmüyorum ,düşüncem ilkokul 1.sınıfa giden bi yeğenim var üniversiteyi bitirdiği gün aracı bugünkü haliyle ona hediye etmek :smiley: (yaş 43 ömür yetermi bilmem)

dread' Alıntı:
Valla inanması zor belki ama gerçek olan bişey var,bir sabah kalktım ve benim bu aracı almam lazım dedim ne rüya gördüm nede her hangi bi şekilde Defender muhabbeti yaptım.O sabah'tan 45 gün sonra aracı aldım ve kesinlikle ömür boyu satmayı düşünmüyorum ,düşüncem ilkokul 1.sınıfa giden bi yeğenim var üniversiteyi bitirdiği gün aracı bugünkü haliyle ona hediye etmek :smiley: (yaş 43 ömür yetermi bilmem)
Allah size uzun ömür versin, gelecek nesillerede defender...

Ben ve kızım avcılığa , balıkçılığa , of-rooda , safariyle ilgileniyoruz . Kızım falan çok ilgileniyoruz . Adeta kz erkk gibi . Abisine hiç çekmemiş. Konuya gelince safari tadını bu arabalarla aldınız mı daha bir başka oluo insn . Yakınınızda böle biraraba varsa en azından 1 veya 2 tur atmalısınız . :D ;)

benimki hastalık değil bir tutku ,bir yaşam şekli,aklımın erdiği yaşlarda 'da bu araba derdim şimdide bu araç diyorum

Hastaligin adi belli... su an tedavi kismindayim Opel Frontera. Fakat belli ki caresi yok azdikca aziyor. Simdilik kismet diyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR