Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla puma motor hakkında bir bilgim yok randıman verirmi bilmem ama orjinal tdi motordan şaşma derim
benim buradaki arkadaşlarda lada niva var birtanesi defender alsa ne mutlu bana
Sitedeki yorumları okursan gayet memnun olanlar var burada işi bilen tanıdığım insanlarda var tavsiye ediyorlar konunun kompedanı diyebilirim meşhur Ünal usta (kendisi defenderin profudur benim arabayı da o topladı yine sitedeki resimlerde yaptığı araçlar ve kendi resmi var) çok tavsiye ediyor tdı ye göre maliyetide gayet düşük sonra parçasını her yerde bulabilirim diye düşünüyorum tercih sebebim budur
Desene bizim Divriğide bile sizden çok Defender var yazın kısa şaselerle beraber 7-8 tane vardı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19521.msg149721#msg149721 bak burada farklı alternatif seçeneklerle beraber puma motorda değerlendirilmiş
ben mke den aldım 90 model düz dizel motor ama ben uğraştım arabaylan ünal ustada 6 ay sıra bekledikten sonra 3 ayda yapılıp çıkmasını bekledim yakında garaj bölümüne resimlerini koyacam güzel bir araç olduğunu söylüyorlar
sağol sanada iyi geceler
Anladıgım kadarıyla boyle bır camdan bahsedıyorsunuz bence bu tip camlar araca ayrı bir hava katıyor sankı modernıze edıyor benımde cok hosuma gıdıyor gercekten...
Cok farklı güzel olmuş ancak birazdaha kombine olması gerekir yani araka ön birbirine pek uymamış.
bu sekilde cam arazidede uygun olacagını zannetmiyorum .
BENCE