Defender Arka Cam Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,087
Ynt: Defender Arka Cam Değişimi

Tamam ismail gelirsem muhakkak arayacam bu arada ne kadar süredir defender e biniyorsun ve nerden aldın

Etiketler

defendere 1 yıldır biniyorum bu benim ikinci defenderim birinci benzinliydi bu tdi

tdi motor orjinalmi sonradanmı attınız bende 120 lik puma düşünüyorum denk gelir bilgilendirirseniz sevinirim
Sayınızı çoğaltırsanız daha keyifli olur

valla puma motor hakkında bir bilgim yok randıman verirmi bilmem ama orjinal tdi motordan şaşma derim
benim buradaki arkadaşlarda lada niva var birtanesi defender alsa ne mutlu bana

Sitedeki yorumları okursan gayet memnun olanlar var burada işi bilen tanıdığım insanlarda var tavsiye ediyorlar konunun kompedanı diyebilirim meşhur Ünal usta (kendisi defenderin profudur benim arabayı da o topladı yine sitedeki resimlerde yaptığı araçlar ve kendi resmi var) çok tavsiye ediyor tdı ye göre maliyetide gayet düşük sonra parçasını her yerde bulabilirim diye düşünüyorum tercih sebebim budur
Desene bizim Divriğide bile sizden çok Defender var yazın kısa şaselerle beraber 7-8 tane vardı

sivasta toplasan 5-6 tane anca 2 tanesinin sahibi istanbulda 2 taneside ayda yılda bi çıkıyo piyasaya

nevşehirden aldım 93
kardeş ben çıkıyorum sana iyi geceler
senin arabayı nerden aldın kaç model

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19521.msg149721#msg149721 bak burada farklı alternatif seçeneklerle beraber puma motorda değerlendirilmiş
ben mke den aldım 90 model düz dizel motor ama ben uğraştım arabaylan ünal ustada 6 ay sıra bekledikten sonra 3 ayda yapılıp çıkmasını bekledim yakında garaj bölümüne resimlerini koyacam güzel bir araç olduğunu söylüyorlar
sağol sanada iyi geceler

bende arabaya kaborta boya yaptıracam ama büyük ihtimal kışın çkmasını beklerim

Anladıgım kadarıyla boyle bır camdan bahsedıyorsunuz bence bu tip camlar araca ayrı bir hava katıyor sankı modernıze edıyor benımde cok hosuma gıdıyor gercekten...

big_6625969_758419_zhk4287.jpg

big_6625969_758419_tcor313.JPG

Cok farklı güzel olmuş ancak birazdaha kombine olması gerekir yani araka ön birbirine pek uymamış.
bu sekilde cam arazidede uygun olacagını zannetmiyorum .
BENCE

beyrun bey tşk resimler için ama yaptıracağım tip bu değil sadece cam kısmını değiştireceğim açılır iptal olacak tek cam olacak

defender58' Alıntı:
beyrun bey tşk resimler için ama yaptıracağım tip bu değil sadece cam kısmını değiştireceğim açılır iptal olacak tek cam olacak

anladım şimdi tek cam olacak gene aynı şekilde sadece surgu ve acılırlık fln olmayyacak ok...
saygılar..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR