Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,658

hakan53

Yeni Üye
Yer
antalya
selam arkadaslar landrover defender hastası oldum .ama bu konuda cok bılgım yok .Bana yardımcı olurmusunuz.uzun yolda gıdebılecegım (antalya ..rize)her zaman kullanabılecegım bır arac ıstıyorum.nasıl bır arac alayom acaba alıp kendımmı yaptırtayım yoksa hazır yapılmısmı alayım.. hangı model alayım 110 luk ıstıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz...ÇOK TEŞEKKUR EDERIM SIMDIDEN

Etiketler
Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Selamlar..

Eğer cidden Defender Hastası olduysanız en doğru adrestesiniz..Site içerisinde Off-Road Kısmında Araçlar , Garaj ve Teknik isimli bölümlerde Defender ile ilgili çokça konu başlığı bulacaksnız..Defender sahibi olmak için izleyeceğiniz yolda maddi imkanlarınız kadar Gezenbilir Ailemiz içerisindeki üstadlarımızın tavsiyeleri de etkili olacaktır..Bu sitede geçirdiğim ilk 7 ay sonunda edindiğim izlenimler sayesinde 7 Mayıs 2010 tarihinde 1988 Model Defender 110 SW sahibi oldum..Olana kadar aynı sizin gibi gelgitlerim oldu..Gün geldi " Hadi bi hurda bulup sıfırdan başlayayım " dedim...Ertesi gün" bunun maddi yükünün altından kalkamam " deyip hazır olanlara baktım..En sonunda hazır toplanmış bir araç aldım..

Defender sahibi olmanızda gereksinmeleriniz , maddi imkanlarınız çok önemli faktör olacaktır..Aklınıza ne takılırsa burada paylaşın..Eminim en doğru yolu burada bulacaksınız..

Saygılarımla

Cenk

Önce muhakkak farklı defender lar kullan. Farklı motor seçenekleri ve farklı seviyelerde toplanmış araçlar olsun bunlar. Sonra araçla ne yapmayı hedeflediğine göre, bütçen çerçevesinde bir karar ver.

Defender kullanmak için organizasyonlara katıl.

Bunları yapmadan alacağın araç seni üzer. 2.5 benzinliyi orta karar toplayıp Rize'den Antalya'ya gitmeye kalkarsan pişman olabilirsin mesela...

cevap verdıgınız ıcın teşekkur edıyorum.oncelıkle aracı alma nedenım gezı ve kamp yapmak ama ufak capta offrod larada katılmak ısterım.para olarak 15 20 arası bır para dusunuyorum. (bu paraya alacagım arac rıze yolunda uzermı benı) benım oyle fazla arac deneme sansım yok cunku bu hastalık yenı basladı bende o kadar cok arkadasım yok.dedığınız aktıvıtelerıde nerden ogrenebılırım.ben dızel arac dusunuyorum .sız ne dersınız.bu paraya duzgun uzun yol yapabılecek bır arac alabılırmıyım sızce...

15-20 civarina mal olacak bir defender sizi pekte uzmez... arkadasin yazdigi gibi mutlaka birkac farkli alternatifteki araci kendiniz direksiyona oturup deneyin.. sitedeki benzer forumlari sabirla okuyup sorularinizi cekinmeden sorun.. ama yeterince iyi sorular sorabilmek icin bile once bilgilerinizin artmasinda fayda var.

hakan53' Alıntı:
cevap verdıgınız ıcın teşekkur edıyorum.oncelıkle aracı alma nedenım gezı ve kamp yapmak ama ufak capta offrod larada katılmak ısterım.para olarak 15 20 arası bır para dusunuyorum. (bu paraya alacagım arac rıze yolunda uzermı benı) benım oyle fazla arac deneme sansım yok cunku bu hastalık yenı basladı bende o kadar cok arkadasım yok.dedığınız aktıvıtelerıde nerden ogrenebılırım.ben dızel arac dusunuyorum .sız ne dersınız.bu paraya duzgun uzun yol yapabılecek bır arac alabılırmıyım sızce...

Rize'nin neresine gideceğinize bağlı :smiley:

SERDAR NAİBOGLUNUN YANINA (TANIYOMUSUNUZ YOKSA) HEMŞIN PAZAR ĞUDISA AYDER KOPLE RİZE

ıyı soru 40 kusur herhalde kamyonu vardı sımdıde var galıba

Merhaba,
Satılık 93 model beyaz defender 'ımız var araç yürüyen ve kaporta olrak çok iyi durumda diri bir araçtır beyaz olup istanbul dadır,fiyat olarak 16.000 tl istemekteyiz.
İlginize,

Merhaba Tigerland, aracınızın bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. Hatta verdiyseniz eğer satış ilanına yönlendiren site linki verebilirmisiniz.

evet bencede ınternette paylasın dıyer ozellıklerınıde yazarsanız sevınırım.tesekkurler

Merhaba,
Defender'imiz 110 5 kapı dizel motor beyaz daha önce belirttiğim gibi kaporta ve motor çok iyi durumda halihazırda herhangi bir satış sitesine koymadık ilanınız dikkatimi çekti onun için cevap verdim araç fazlalığı nedeniyle ayrıca 87 model bir defenderimiz daha var ama yine 110 2.5 dizel mükemmel durumda ama sizin bahsettiğiniz bütçenin üzerinde biraz onun içinde 24.000 tl istiyorum üzerinde g4 port bagaj-recaro koltuklar-2007 dashboard - good year wrangler285x85x16 mtr lastikler--jackall hi-lift kriko-bearmach winç tamponu ve A bar-yeni tavan döşemesi-hidrolik direksiyon-pioneer müzik tesisatı -şnorkel -birtek vinç eksik onuda arazide yormadığımız için takmadık kırmızı renkte 2011/06 ya kadar tüv onaylı sadece aksesuarları için7-8 bin tl harcadım aslında görebilirseiz daha iyi anlarsınız bir benzeri için sahibinden sitesinde 35.000 tl istemekteler gsm no 05333082344
kolaylıklar dilerim

Araçlarınızla ilgili olarak kısa sürede verdiğiniz bilgiler için teşekkürler "tigerland". Aslında saydığınız özelliklere göre iyi bir fiyat veriyorsunuz, ama 2. aracınız bu konunun sahibi olan arkadaşı bilmiyorum ama beni şimdilik aşar. İlk araçla ilgili olarak ise fotolarını görmek isterim, koymanız mümkün müdür? Bana yada bir başkasına mı nasip olur bilinmez ama forumdaki arkadaşlarında aracınızı yakından tanıması oldukça iyi olur. Saygılar.

tekrar merhaba yazdığım gibi daha önce satışı düşünmediğimiz için fotoları çekip hafta sonu eklerim, araçlar ile ilgili ticari bir beklentimiz olmadığı için fiyatları ehven diye yazdım
ama bu kalibredeki araçlar için bu fiyatlar epeyce makul oldu sanırım.alakanıza teşekkür ederim.
Saygılar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri