Felice' Alıntı:her ne kadar konu başlığına uymasada hoşgörünüze sığınarak araya bi soru sıkıştırıcam, sorum şudur;
benim araç normalden daha fazla siyah duman atıyor? ne önerirsiniz?
pompa enjektör avans ayarı vs vs olabilir daha önce pompacıya gitemediyseniz bi baktırmanızı tavsiye derim enjektörlerde sorun olabilir ve yakıtıda artar biz 2 defebdirede baktırdık 2 sindede sorun cıktı şimdi cok iyi oldular yakıtlarına düştü.Felice' Alıntı:her ne kadar konu başlığına uymasada hoşgörünüze sığınarak araya bi soru sıkıştırıcam, sorum şudur;
benim araç normalden daha fazla siyah duman atıyor? ne önerirsiniz?
merakla bekliyorum benimde öyle turbosuz interkol takma niyetim var.discovery-V8' Alıntı:Kara Duman Defenderin şanındandır , arkasından gelen "Jeep" cileri bayıltmak için kullanır.
Şaka bir yana geçen cumartesi, 2,5 dizelde orjinal intercooler siz turbo uygulaması gördüm , 2 kare foto çektim, göndereyim bir bakın, otobanda fena gitmiyordu ama araizde conta yaktı ;D Orjinalini bulamayıp yerli conta takmışlar, orjinaliyle çok iyi dediler.
umutcelikel' Alıntı:Zaten gezideki turbo eklenmiş araç da pek "sağlıklı" gözükmüyordu...
reha' Alıntı:Mesut bey,
o zaman Birden beyin "önerisine" , bir adet Piyango bileti ekleyelim bari.. selamlar, reha
Safranbolu.Felice' Alıntı:hangi gezi?....))
Felice' Alıntı:güzel gezi olmuştur inşallah......
caponu konu dışında bırakırsak, safranboluda hangisiydi? ....
defendermi? discomu?