yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı
Turbolusunu arayıp duracağımıza,motorun iç malzemeleri aynıysa, bu bd30 'a manifold yapıp turbo taksak Hüseyin bey nasıl olur sizce?DEMİRAL' Alıntı:Yavuz bey motor + volant muhavazası baskı balata ile beraber aldığınız fiatın üstüne 250 300 tl ilave + resmi işlem masrafı ile işlem tamam yapılacak sadece ön motor kulaklarının yeri ki eski kulakları kesip az geri alınca başka bir tadilata gerek kalmadan motor yerine rahatlıkla oluyor şanzuman olarak BD30 larda RN380 var dolayısı ile başka bir işleme gerek kalmıyor en sıkıntılı iş eksoz manifoldunun aracın sol göğüse sürtmesi ki orayıda çekiçleyip az içeri eğmek yada kesip yeniden parça alıştırmak kaydıyla oluyor eğer araçta hidrolik direksiyon varsa BD30 un pompasını direk kullana biliyorsunuz yanlız Bd30 da pompa motorun sağ alt kısmında bağlı aynı ayağı kullanarak sağ üste almak gerekiyor yardımcı olabildimse ne mutlu bana bu arada benim düşündüğüm krom manifold yapılırsa göğüsle oynamaya gerek kalmıyor ve çok daha iyi oluyor ben 2500 nissan dizel motoru aynı şekilde koydum çok güzel ama performans bana yeterli gelmedi avatar ressindeki şahlanış nissan motorla giderken çekilmişti ancak iki tekeri yerden kesti 4 tekere gücü yetmedi şimdi 4 tekeri yeden kesecek motor peşindeyim saygılar