DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zileli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,555
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Tebrikler Zileli,

Araç zaten çok güzeldi, bu motorla evladiyelik olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

Motor konusunda da darısı başımıza diyeyim, takıntı haline geldi bende :D :D :D

Barış

Etiketler

suyabatmaz' Alıntı:
Tebrikler Zileli,

Araç zaten çok güzeldi, bu motorla evladiyelik olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

Motor konusunda da darısı başımıza diyeyim, takıntı haline geldi bende :D :D :D

Barış

Çok teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede düz dizelden kurtulursunuz.

:D :D :D

İnşallah, gerçi ben hala aracımı çok seviyorum ama biraz fazla güçte lazım insanın ayağının altında :D

Kazasız - belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Maşallah.

Barış

Konuyu takip ediyorum ama kaçırmış olabilirim motoru işlettiniz mi işlettiyseniz nasıl?

motoru bir klasik rangede gördüm şahane motor iyi tercih...
BD 3O lar tükenmeden alıp kenara koymak lazım bitane :smiley:

Hafta sonu Riva'daki oyunlarda bir Defender dördüncü oldu ki katılan tek Defender idi.
Motoru 3000 cc diye görünüyor, o da mı Nissan motorlu?

beyler bd30 test ettim onayladım mükemmel olmuş da kıskanıyom artık bırakın sırada puma var puma hadi ahmet başlada görsellere gözümüz gönlümüz açılsın :D :D :D

ata036' Alıntı:
beyler bd30 test ettim onayladım mükemmel olmuş da kıskanıyom artık bırakın sırada puma var puma hadi ahmet başlada görsellere gözümüz gönlümüz açılsın :D :D :D

Evet arkadaşlar hafta sonu Tarık"la ufak bir arazi gezimiz oldu inanın araç çoook farklı oldu arazide ben bile tanıyamıyorum aracımı.

Tarık Kırat için Puma operasyonumuz önümüzdeki hafta start alacak biraz daha beklemen lazım :smiley:)

zileli' Alıntı:
Evet arkadaşlar hafta sonu Tarık"la ufak bir arazi gezimiz oldu inanın araç çoook farklı oldu arazide ben bile tanıyamıyorum aracımı.

Tarık Kırat için Puma operasyonumuz önümüzdeki hafta start alacak biraz daha beklemen lazım :smiley:)

sen beni çatlatacan :D :D :D :D bari evin önündeyken bi foto çek at da hasret gidereyim ;D ;D ;D ;D

selamlar ahmet aracın harıka olmus nazar degmesın konunun toparlanması daha ıyı anlasılması ıcın biraz toparlarmısın yapım asamalarında neler yasadın motoru takarken nerelerde sorun yasayıp nasıl cozdun? malıyet olarak neler yaptın? hızlanma ve tuketım degerlerı, son hız ortalama 2,000-2,500 rpm de hız degerlerın neler oldu? motoru işlettınmı? işletme malıyetı vs ne oldu? gordugum kadarıyla 1,41 oranına cevırdın ortalama bır toplam malıyet rakkamı verebılırmısın? manıfoltun yakın oldugu gozukuyo bu durumu ızolasyonla cozebıldınmı yoksa pirizdirek gereklımı?
saygılarımla berk..

neden sordum disco II td5 den vazgectım ve benım aracı BIG KING yapmaya karar verdım bu hafta hidrolık dıreksıyon takılıyor.. yavas yavas yaz sonuna kadar bastan asagıya yenıden toparlıcam..

Ahmet bey şu konuya bir el atsan, toplam maliyet, işletme vs. bilgi versen, bizde merak etmesek artık.:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR