DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zileli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,541

Etiketler
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

zileli' Alıntı:
Ve işte DEFENDER NİSSAN BD30 ile neler yaptı bi bakın. ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

bayılarak senı 800 km öteden takıp edıyorum :smiley: bızım burada yunus abılerde bir arkadasımızın aracına BD30 koydular adamlar lego yapar gıbı gıbı ıs cıkarıyolar valla her an ya bu sekılde bd 30 veyahut puma koyup umutun Sword cınsı yada senınkı gıbı bır araca cevırebılırım yada dısco hse td5 alıcam .. tekrardan tebrık edıyorum DEFENDER ya baska ötesi yok..

berk' Alıntı:
bayılarak senı 800 km öteden takıp edıyorum :smiley: bızım burada yunus abılerde bir arkadasımızın aracına BD30 koydular adamlar lego yapar gıbı gıbı ıs cıkarıyolar valla her an ya bu sekılde bd 30 veyahut puma koyup umutun Sword cınsı yada senınkı gıbı bır araca cevırebılırım yada dısco hse td5 alıcam .. tekrardan tebrık edıyorum DEFENDER ya baska ötesi yok..

Çok saolun inşallah sizde aracınızı gönlünüze göre bir araç haline getirebilirsiniz.

pedalların olduğu yer genelde defenderlarda çok ısınır siz şimdi motoru oraya dahada sokmuşsunuz, oraya çok iyi yalıtım yapmazsanız yazın ayaklarınız baya pişebilir :smiley:

Bunun dışında tebrikler uzun vadede de sorunsuz çalışır umarım

Tempus' Alıntı:
pedalların olduğu yer genelde defenderlarda çok ısınır siz şimdi motoru oraya dahada sokmuşsunuz, oraya çok iyi yalıtım yapmazsanız yazın ayaklarınız baya pişebilir :smiley:

Bunun dışında tebrikler uzun vadede de sorunsuz çalışır umarım

Yalıtım işini ilk fırsatta halledeceğim Kurşad bey.

Defender a monte edilebilen 150 beygir civarı bir turbo dizel motor yokmu :smiley:

zileli' Alıntı:
130 Beygir olanını Umut arkadaşımız koymuştu, tahmin ediyorumki yeni nesil ford motorlarından koyup chip uygulaması ile motor gücü yükseltilebilir.

benim bildiğim yeni nesil motorlarda beyin işi problem olduğundan pek montaj yapılamıyor. hatta puma motorun yeni ve büyük versiyonuda takılamıyor demişlerdi.

Tempus' Alıntı:
benim bildiğim yeni nesil motorlarda beyin işi problem olduğundan pek montaj yapılamıyor. hatta puma motorun yeni ve büyük versiyonuda takılamıyor demişlerdi.

İyi bir araştırma ile uygun motor bulunur ama Defender için fazla gelmezmi o 150 beygirlik motor.

zileli' Alıntı:
İyi bir araştırma ile uygun motor bulunur ama Defender için fazla gelmezmi o 150 beygirlik motor.

Güç fazlasının zararı pek görülmemiştir :smiley: tabiki motor ne kadar güçlüyse yürür aksamı o kadar daha zorlar. Arıza ihtimali artar ona göre güçlendirmek lazım. TD5 motorlu defenderlar var 150 beygir civarı onlar

Tempus' Alıntı:
Güç fazlasının zararı pek görülmemiştir :smiley: tabiki motor ne kadar güçlüyse yürür aksamı o kadar daha zorlar. Arıza ihtimali artar ona göre güçlendirmek lazım. TD5 motorlu defenderlar var 150 beygir civarı onlar

İşte asıl sorunda o güçlendirmek ;D bu sefer 150 bg de yetmeyecek 200 bg lik bi motor bulacaz ;D

Tempus' Alıntı:

TD5 Mustafa abıde var defendera okadar guclu gelıyorkı bikac defa akis kestıgını gordum bıde chip li dıye bılıyorum o motoru.. bende puma motoru arasırırken elektronık sıstemlerın defendera uygulamasının cok zor oldugunu ozyuzden mekanık pompalı modellerın cok daha uygun oldugunu solemıslerdı 130 luk modelı de hakkaten tadından yenmez,, dusunemıyorum bıle orjınal 65 bg lık motorla karsılastırmaya .. fazla beygırden de zarar gelmez ama busefrde durdurması dert olcak oof of hep bı havuz problemı bu araclar yaa :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR