Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı
Tebrikler,
Tebrikler,
zileli' Alıntı:Ve işte DEFENDER NİSSAN BD30 ile neler yaptı bi bakın. ;D ;D ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
berk' Alıntı:bayılarak senı 800 km öteden takıp edıyorum bızım burada yunus abılerde bir arkadasımızın aracına BD30 koydular adamlar lego yapar gıbı gıbı ıs cıkarıyolar valla her an ya bu sekılde bd 30 veyahut puma koyup umutun Sword cınsı yada senınkı gıbı bır araca cevırebılırım yada dısco hse td5 alıcam .. tekrardan tebrık edıyorum DEFENDER ya baska ötesi yok..
Tempus' Alıntı:pedalların olduğu yer genelde defenderlarda çok ısınır siz şimdi motoru oraya dahada sokmuşsunuz, oraya çok iyi yalıtım yapmazsanız yazın ayaklarınız baya pişebilir
Bunun dışında tebrikler uzun vadede de sorunsuz çalışır umarım
Tempus' Alıntı:Defender a monte edilebilen 150 beygir civarı bir turbo dizel motor yokmu
zileli' Alıntı:130 Beygir olanını Umut arkadaşımız koymuştu, tahmin ediyorumki yeni nesil ford motorlarından koyup chip uygulaması ile motor gücü yükseltilebilir.
Tempus' Alıntı:benim bildiğim yeni nesil motorlarda beyin işi problem olduğundan pek montaj yapılamıyor. hatta puma motorun yeni ve büyük versiyonuda takılamıyor demişlerdi.
zileli' Alıntı:İyi bir araştırma ile uygun motor bulunur ama Defender için fazla gelmezmi o 150 beygirlik motor.
Tempus' Alıntı:Güç fazlasının zararı pek görülmemiştir tabiki motor ne kadar güçlüyse yürür aksamı o kadar daha zorlar. Arıza ihtimali artar ona göre güçlendirmek lazım. TD5 motorlu defenderlar var 150 beygir civarı onlar
Tempus' Alıntı:Güç fazlasının zararı pek görülmemiştir tabiki motor ne kadar güçlüyse yürür aksamı o kadar daha zorlar. Arıza ihtimali artar ona göre güçlendirmek lazım. TD5 motorlu defenderlar var 150 beygir civarı onlar
ata036' Alıntı:çok az kaldı ya puma ya bd30 demi kanka ;D ;D ;D
zileli' Alıntı:Aracı satmazsan iştediğini atarız kanka