Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,430

Etiketler
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Sanal resimlerden ziyade bunlar daha iyi, bu arada Olguncadan Bey'e katılıyorum ;)

24848143.jpg

93587598.jpg

27795457.jpg

49092979.jpg

49532442.jpg

13199068.jpg

71581653.jpg

dsc02898g.jpg

dsc06213g.jpg

aynen bu tutucu ile arazide araç şahlanır arka teker üzerinde gider....sonuçta amaç reklam ...adam yapmış biniyo işten anlamayan kaç kişi bunu görüp tam arazi aracı olmuş demiştir kimbilir...sonuçta bir çok kişi baması gereken şeyleri bilmiyor zaten sorunda orda ye kürküm ye misali...araba tipi güzelse problem yok....

Altıncı resim..

Eyvah araba çizildi ;D

Yedinci resim

Küt diye düşerse tekerleği döndüren nesne (adını hatırlayamadım) kırılır..

Noldu ki acep? ;D

TUĞSAN' Alıntı:
aynen bu tutucu ile arazide araç şahlanır arka teker üzerinde gider....sonuçta amaç reklam ...adam yapmış biniyo işten anlamayan kaç kişi bunu görüp tam arazi aracı olmuş demiştir kimbilir...sonuçta bir çok kişi baması gereken şeyleri bilmiyor zaten sorunda orda ye kürküm ye misali...araba tipi güzelse problem yok....
:smiley: :smiley: :smiley: aynen katılıyorum çok önemsiz gibi duran unsurlar bile off roadda üzer o yüzden bu işlerle birebir ilgilenen arazide araç kullanan bir ustanın elinden böyle bir araç çıkmaz

TUĞSAN' Alıntı:

Ben bu konuda özgürlükçüyüm...

Bırakınız insanlar SUV larla off-road yapsın (dileyen), nasıl olsa hayat onlara gerçeği öğretir. Kürkün yemek yemediğini er geç anlar. Okumuş yazmış adamlarız dimi! ;D

gitti kırk milyar ,boya sonrası araç artık 20.000 tl ....2011 model duster...az kullanılmış ama yamulmuş...artık arazi aracı yapılabilir....bu fiyata alınır ...arazidede binilir...

2011 Model Toyota Land Cruiser alana adama, aman araziye girme aracın çizilir mi diyecez ;D gitti 200 bin TL ;D

arkadaşlar yaparsan olur merak etmeyin sanırım Türkiyede tekmodifiye edilmiş mahindara da Tuğsan kardeşimde var yapmak istersen yaparsın ama amaç la araç karışmamalı hiçbir zaman

dediğm gibikimisi de Q7 alıyor yada X5 ama ne kadar ne yapabilirsin hadi açın bi başlık tartışalım aracın kendisi zaten bi para ve gerisi yok anca uydurma olur snayide konumuz off road ise bunlar olmaz mahindra x5 Q7 duster vs vs vs vs vs vs

ha suzuki deyin başımın üstünde yeri var disco zaten belli vx 80 üstüne tanımam ama eksileri çok vx 100 zaten konu dışı ama çok araçvar off road ruhunda kabiliyetinde

brakın duster rahat olsun o cadde de güzel ve kıymetli ne den kıymetli çünkü her bütçeye hitap ediyor eğer gönül veren varsa zaten bi şekilde araziye sokar ve bedelini öder ama ben genede testi merak ediyorum nedenmi?????????

çünkü netice de 4x4 aynı peugeot 5008 gibi ;D

defender denen bi gerçek var dünya da ve seven sever sevmiyen sevmez yerlisi zayıftır orjinali sağlamdır ama arazide bi şekilde onun adı hep vardır ve olmaya devam edecektir arkadaşlar

105.000€ sayınca demene gerek kalmaz zaten girmez...merak etme...neden onlara kuaför toyotası deniyor sanıyorsun...arazi için mükemmel..amma araziye vurulmayacak,hatta caddeye parkedilmeyecek kadar değerli...garaj falanda iste o araç....

umiterkan' Alıntı:
2011 Model Toyota Land Cruiser alana adama, aman araziye girme aracın çizilir mi diyecez ;D gitti 200 bin TL ;D
;D ;D ;D ;Dtabiki hayır o zaten aşmış ;D ;D ;D ;D

olguncandan' Alıntı:
Sayın şahin, şeytan dürter dürter de, o kadar da dürtemez. ;D

Çünkü artık kanımızın kaynadığı çağlar geride kaldı. :eek:

Fakat dediğiniz doğrudur; halat şart ve var da, asıl kazma kürek de şart... Kısa saplılarında alacağım. Bir de kısa balta... Madem teknik aparatımız yok, el aparatları olsun ki mahsur kalmayalım. :D
olgun bey eğer 4 çeker sahibiyseniz ve bu saattede gezenbilir araçlar kısmındaysanız kanınız kaynıyordur yada kaynamak üzeredir bir oto dergisinde kulaandğınız araca göre kişilik analizi benzeri yazı okumuştum tam içeriğini hatırlamıyorum ama yaklaşık şöyle yazıyordu
sedan kullanan :aile babası
mpv kullanan bol çoculu aile babası
sporkullanan :gösterişi seven
kapalı kasa kamyonet: (caddy doblo tipi):bahçıvan emekli
...........
..........,
...........
4x4 kullanan :asi,özgür,yerinde duramayan

umiterkan' Alıntı:

;D ;D ;D ;D

Ümiterkan, adam girmek istiyorsa girsin arkadaş.... Bize sorarsa "girme" deriz de, sormaz ki. Hem o parayı o " saydığı" için, giemeye kalkarsa herhalde gözlerinin önünde uçur.... Giremez.

Araziye girmek isteyen, başka bir araç alır. Para adamı biraz daha akıllı düşünmeye sevkeder. ;D

Yapmayın arkadaşlar, sıfır araç diye araziye girmesin mi, ille de arazide de kullabilmek için 2.el eski model Land Cruiser mı alınmalı :D

"4x4 kullanan :asi,özgür,yerinde duramayan"

şahin bey, bu beni anlatır. Lakin bu saatte buradayım; hem çalışıyorum, hem iki muhabbet ediyoruz.

Bir de, kan kaynıyor olsa bile, "akacak uygun bir damar" arayacak yaştayız. Fokurtuyu Duster'la değil de mesela Defender'le dışarı salabiliriz...O bakımdan. ;D ;D

umiterkan' Alıntı:
Yapmayın arkadaşlar, sıfır araç diye araziye girmesin mi, ille de arazide de kullabilmek için 2.el eski model Land Cruiser mı alınmalı :D
tabikide keyfine bak diyeceğiz işte burda bütçe ön plana çıkıyor ama ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR