Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,448
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

umiterkan' Alıntı:
Yapmayın arkadaşlar, sıfır araç diye araziye girmesin mi, ille de arazide de kullabilmek için 2.el eski model Land Cruiser mı alınmalı :D

Oylama yapıp karar verelim

Gereği Düşünüldü:
"Oy çokluğu ile girmemesine...." ;D

Adam oyunu verir:

Gereğini Düşündüm

"Oy birliğimle girmeye..." ;D

Etiketler

olguncandan' Alıntı:
"4x4 kullanan :asi,özgür,yerinde duramayan"

şahin bey, bu beni anlatır. Lakin bu saatte buradayım; hem çalışıyorum, hem iki muhabbet ediyoruz.

Bir de, kan kaynıyor olsa bile, "akacak uygun bir damar" arayacak yaştayız. Fokurtuyu Duster'la değil de mesela Defender'le dışarı salabiliriz...O bakımdan. ;D ;D
;D ;D ;D ;D

olguncandan' Alıntı:
"4x4 kullanan :asi,özgür,yerinde duramayan"

şahin bey, bu beni anlatır. Lakin bu saatte buradayım; hem çalışıyorum, hem iki muhabbet ediyoruz.

Bir de, kan kaynıyor olsa bile, "akacak uygun bir damar" arayacak yaştayız. Fokurtuyu Duster'la değil de mesela Defender'le dışarı salabiliriz...O bakımdan. ;D ;D
abi yaşını bilmiyorum ama içindekileri sal gitsin ;D

arazide aldığımız bir hasarı kasko karşılamazmı karşılamazsa neden sınıfımızda kocaman arazi taşıtı yazmıyormu illa asfalttamı olacak hasar

sahin05' Alıntı:
arazide aldığımız bir hasarı kasko karşılamazmı karşılamazsa neden sınıfımızda kocaman arazi taşıtı yazmıyormu illa asfalttamı olacak hasar
karşılar bi tecrübe sabittir araç yüürüdüğü kadar kasko yanındadır ;D

Yarım yüzyıl geride bırakılmıştır sayın şahin.

Cahit sıtkı hesabıyla gidersek, "yolun yarısı"nı aşalı çok oldu.

Saldım gidiyor zaten. Onun için dağ orman yollarına vuruyorum ben köroğlu hanım ayvaz. ;D

olguncandan' Alıntı:
Yarım yüzyıl geride bırakılmıştır sayın şahin.

Cahit sıtkı hesabıyla gidersek, "yolun yarısı"nı aşalı çok oldu.

Saldım gidiyor zaten. Onun için dağ orman yollarına vuruyorum ben ayvaz hanım köroğlu. ;D
gecenin bu saatinde ne iş abi senin meslek merak ettim bende sınav kağıdı okumaya niyetlenmiştim ama iki saattir muhabbet

beyler hoş sohbetiniz için teşekkür ederim...cümleten iyi akşamlar...görüşmek üzere...

bsayil' Alıntı:
karşılar bi tecrübe sabittir araç yüürüdüğü kadar kasko yanındadır ;D

Hımmmmm, geçen gün kafama takılmıştı, "acaba arazide bir hasar olsa kasko karşılar mı" diye. O ara "karşılaması lazım, nihayetinde kaza" diye düşünmüştüm.

Fakat kanaatim odur ki, vurma çarpma sürtme gibi hasarları karşılamalı. Tabii oraya bir ekip çağırıp tutanak tutturarak. (Başkasıyla tokuşmamışsa)

Ama diyelim ki rot kırdı, bir yerini dağıttı. O zaman da karşılar mı?

bsayıl bizi aydınlatırsa sevinirim.

olguncandan' Alıntı:
Hımmmmm, geçen gün kafama takılmıştı, "acaba arazide bir hasar olsa kasko karşılar mı" diye. O ara "karşılaması lazım, nihayetinde kaza" diye düşünmüştüm.

Fakat kanaatim odur ki, vurma çarpma sürtme gibi hasarları karşılamalı. Tabii oraya bir ekip çağırıp tutanak tutturarak. (Başkasıyla tokuşmamışsa)

caddede rot kırarsanız karşılıyormu acaba ????????

bunu hiç yaşamadımda merakımdan sordum sadece ;D

olguncandan' Alıntı:

tabiki dediklerimtutanak tutturmanız şartıyla ;D

Sayın bsayıl, doğrusu ben de yaşamadım. Merak da ettim.

Ama durduk yerde değil de mesela bir çukura düşünce kırsa, öder diye düşünüyorum.

O zaman "kaza"nın tanımını yapmak lazım.

Ben yukarıdaki ifademi şöyle değiştireyim: "Kaza" diye tanımlanamayacak arızaları karşılamamalı...

İyi de kaza olanla olmayanın ayırımı nerede başlar nerede biter.

Kafama takıldı şimdi. ;D

bsayil' Alıntı:
ama ıssız koyda dereye gömdük karşıladı ;D

Sizinki basbaya kaza kategorisine giriyormuş. Mesela "direksiyon hakimiyetini kaybetmek" gibi bir nedenden. Öyle ya, hakimiyeti kaybetmeseydiniz araba gömülmeyecekti.... ;D ;D ;D

Herkese iyi geceler diliyorum.

olguncandan' Alıntı:
Sayın bsayıl, doğrusu ben de yaşamadım. Merak da ettim.

Ama durduk yerde değil de mesela bir çukura düşünce kırsa, öder diye düşünüyorum.

O zaman "kaza"nın tanımını yapmak lazım.

Ben yukarıdaki ifademi şöyle değiştireyim: "Kaza" diye tanımlanamayacak arızaları karşılamamalı...

İyi de kaza olanla olmayanın ayırımı nerede başlar nerede biter.

Kafama takıldı şimdi. ;D
yaklaşık 2 ay önce kardeşim istanbulun göbeğinde çocukların kale direği niyetine kullandığı taşa çarpıp karter vb hasar verdi kasko direk masrafını karşıladı.
benim sigortacımda çocukluk arkadaşım ona bu konuda bak batarsam nerde olursa olsun bana çekici yollarmısın dedim gülüştük ama konuyu tam netleştiremedim pazartesi ilk iş net bi şekilde bu işin sınırlarını öğrenmek bizim aracın arazi aracı olduğunu bile bile kasko yapmıyormu bunlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR