Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,451
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

olguncandan' Alıntı:
Sayın bsayıl, doğrusu ben de yaşamadım. Merak da ettim.

Ama durduk yerde değil de mesela bir çukura düşünce kırsa, öder diye düşünüyorum.

O zaman "kaza"nın tanımını yapmak lazım.

Ben yukarıdaki ifademi şöyle değiştireyim: "Kaza" diye tanımlanamayacak arızaları karşılamamalı...

İyi de kaza olanla olmayanın ayırımı nerede başlar nerede biter.

Kafama takıldı şimdi. ;D

Sayın abim mekanik arızalara kasko kaza dışnda karışmaz yani zorlamayla kırdığımız rotkolu bze ait ama suya batıpda şanzımana su yutturursak o kaskonun sorunudur nyaşadığımız bu idi naçizane ;D yada dağ başında takla atar yan yatarsak ahanda buda kaskonun sorunusur

Etiketler

yol' Alıntı:
Dacia Duster'la 5 günde yaklaşık 2000 km yol ve Bolu dağlarının karlı çamurlu arazisinde 4x4'lük bir test yaptık... Test yazısının ilk bölümü çok yakında hazır olacak. İkinci bölümü ise ocak ayının ortasında dizel modelin testinin ardından hazırlanacak.

çekimler çok başarılı olmuş.. emeğinize sağlık.. 2. testi sabırsızlıkla bekliyoruz. saygılar :smiley:

olguncandan' Alıntı:
Valla tuğsan kardeş, bir gün defenderin peşine düşersem, çamurlara kadar düşerim, sonra seyrederim.

Heveslenmeye kalkarsam doğacak sonucun faturasını kendim ödeyeceğim için, Temel'in sözü kulağıma küpe olur.

İdam sehpasında son isteğini sormuşlar.
"Ha bu pağa ders olsun" demiş ya, işte öyle. ;D

:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Bu da, 200 bin TL'lik oto ile çamura girene

palmas.gif

palmas.gif

palmas.gif

palmas.gif

TUĞSAN' Alıntı:
Bir şey söylemek istiyorum.tamam bu tür araçlar günlük kullanıma uygun 4 x 4 ler olabilir.hatta hafif arazi koşullarındada iş yapabilir.ancak bir çok konuştuğum kişi burdaki yazıları okuyunca birde defenderlerle resimlerini görünce bu aracı gerçekten off road yapabilinecek yada en azından başlamaya uygun bir araç zannediyorlar.bu da yeni başlayan ve off road aracı arayan veya bu araçtan alan arkadaşları araçlarını off roada hazırlamaya itiyor..ilk başlangıçta tabiki sorun yaşamayacaklar acemi olduklarından araca nazik davranacaklar sonra araçlarına güvenip,gerçek off road araçlarının performansını da görüp biraz da çekme meraklası eski kurtlardanda gazı alınca kendilerini ağır şartlara vuracaklar,ondan sonrada ağır servis masrafları ile uğraşacaklar.bu yüzden bence bu tip araçların arazi performansını överken (özellikle ustalar için söylüyorum.)gerçekten bu aracı alıp off roada çıkabileceklerini düşünüyorlarsa övsünler aksi taktirde iyi niyetlede olsa bu aracın off road için uygun olduğunu söylemek cebindeki az bir para ile bu işe başlamak isteyen yeni arkadaşlara kötülük etmek olacaktır.yanlış anlamayın duster kendi çapında iyi olabilir,ama emin olun sıfır bir duster rot,kilt veya ön takımı dağıttığında serviste çıkacak para ciddi boyutlarda olacaktır.ve ne yazık ki bu tür hasarlarda garantiye girmeyecektir.artı aracı satarken yapılacak ekspertizlerde ortaya çıkacak ve aracın satışı zorlaşacaktır.off roada yeni başlayacak veya bu aracı ben arazide kullanırım diye alacak arkadaşlara benim önerim eski kurtlara baksınlar onlar ne kullanıyorsa o araçları alın aksi takdirde çok zarar görürsünüz.eminolun bu kurtlarda göreceğiniz araçlar şunlar olacaktır.(defender,disco 1 ,disco 2 ,toyota vx 80 -100 veya hilux,pajero,nissan patrol,rubicon,g serisi,unimog,cheroki kare kasa..)
L200 unutun ve size katılıyorum

Değerli arkadaşlar,

Yazı yaklaşık olarak ne zaman hazır olacak? Sabırsızlanıyoruz açıkçası, bari ne zaman yayınlanacak onu bilsek?

Selamlar...

Çok extrem modifiye edilirse neden olmasın? Ancak modifiyeye verilecek paraya değermi?Bence değmez.
Hele benim çiftliğin yollarında ilk kilometrede takılır,çamura saplanır ki ben bile defenderimle çok kereler battım 4 çeker traktörler çekti kurtardı defransyel oturdu.
Genelde sürülmüş tarlalar oluyor adeta bataklık,heleki çizilme olayı derin olmasada kestirme yoldan giderken her geçişte çiziyor hiç affetmiyor.Gerçek manada hiç off-road yarışına katılmadım ancak çiftlik yollarında en az bir off-road yarışçısı kadar tecrübeye sahibim.

Merhaba, aranıza yeni katıldım.Türkiye'nin kendi klasmanında en sitesinde bulunmaktan çok mutluyum.Bende sıkı bir DUSTER takipçisi olarak test sonucunu ve yazıyı merak ediyorum.3 yıldan beri çok temiz ve benim kullanım tarzıma göre beni tatmin eden bir Scenic RX4 kullanıyorum fakat yinede DUSTER beni çok cezbediyor.Donanımsal olarak DUSTER'ın çok eksik yönleri olsada 4LOCK olması onu RX4 e göre üstün kılıyor.O yuvarlak sihirli düğme varya insanı mıknatıs gibi çekiyor.Nedense?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR