Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TERRANO 1. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

tahaozak' Alıntı:
Şunuda eklemek istiyorum. Birkaçtane örneğin dışında hangi arazi aracı gerekli donanımları aracına eklemeden ağır offroad yabiliyor ki. Duster'ın da gerekli donanımları eklediğinizde araçın ağır offroad yapabilecek seviyeye geleceğinede inanıyorum.

Bencede konunun özeti budur, yapılmaz diye birşey yok, yeterki maddiyat, forumda da görüyoruz 40 yıl köşede yatmış defenderleri allayıp pullayıp kız gibi 4x4 aracı yapıp dağ bayır aşan insanlar çok ki biz 2011 model araçtan bahsediyoruz, bende bu arkadaşım tam bir offroad 'cı kendisini tanımasamda aklın yolu bir en azından.

Genelde duster 'ın üzerine çok gidildi bu forumda, öyle böyle değil, o yüzden biraz bu tepkiler.

Etiketler

Kemal Kayan' Alıntı:
Benim Feroza senin Terrano'yu arazide yer ;) :D
Kemal bey,
lütfen gerçekci olmayan beyanlardan lütfen kaçının.. Bir aracın başka bir aracı yediği henüz görülmedi. Ayrıca, "benim şahsi tercihim" sucuktur, herhangi bir marka araç yerine ;-))
reha

Şu meşhur sucuktan bir biz yiyemedik... :mad:

Taha bey
valla benim için.. "sucuk olsun da isterse taştan" olsun.. bak şimdik akşam akşam canım çekti ;-) kısmet, en kısa zamanda yeriz hepbirlikte.. Ama yedek te getirelim, aksi takdirde araçlar birbirine yan bakacak anladığım.. reha

afyon un sucuğu güzeldir,ama kayseriyide yabana atmamak lazım, biz offroada giderken kemerburgazda bir kasap var oranında şahane sucuğu var ;D ;D

Taha bey
valla benim için.. "sucuk olsun da isterse taştan" olsun.. bak şimdik akşam akşam canım çekti ;-) kısmet, en kısa zamanda yeriz hepbirlikte.. Ama yedek te getirelim, aksi takdirde araçlar birbirine yan bakacak anladığım.. reha

İnşallah birdahaki land buluşmasına. Kayseri gurubuna rica ederiz bolbol getirirler acılısından .

Reha Bey,, amacım zaten araçların birbirini yemesi değil topikteki gerginliğin mizaha dönüşmesiydi :smiley:
Benimde site üyelerine bir sitemim var,, 3-4 yıldır haftada enaz 1 kere Kapıdağ yollarında cebelleşiyorum daha 1 kez sucuk yiyen veya gezenbilen görmedim :smiley:

Kemal Kayan' Alıntı:
Benim Feroza senin Terrano'yu arazide yer ;) :D
yazmıcam dedim ama
şu gerilimli konuda beni birtek sen güldürdün
inşallah senin ferozza acıkınca haber ver hemen gelirim
birde afiyet olsun derim
büyüksün bol çamurlu günler diliyorum....
birgün geleyimde sucuklarıda beraber yiyelim arabalar birbirini yerken. ;D ;D ;) ;)

benımde hıc gulecegım yoktu gercekten ama hos oldu.. zaten gezenbılrın bu kadar buyumesının sebebı de budur.. bende seat cordona aracımla 60 cm karda gezdım ama kar temızleyen karayolları aracının arkasında.. o sıyırdıkca kenarda yer yer 60 yer yer 100 cm kar oluyordu :smiley:

Hadi afiyet olsun, sabah herkezin ilk işi sucuk almak olacak galiba

Sucuklu-Yumurta.jpg

pancarmotorcu' Alıntı:
Hadi afiyet olsun, sabah herkezin ilk işi sucuk almak olacak galiba

Hasan abi

Oldumu şimdi bu sucuk işi gece gece .
Ruyamda artık bir Afyon yaparım tabii ekmek kadayifi da var :D

tahaozak' Alıntı:
Duster kullanan alan arkadaşlara saygım sonsuz sonuçta tercih meselesidir. Fiyatı uygundur, yakıtı azdır, vergisi düşüktür, kullanıcı için arazi performansı yeterlidir vs.. Yanlız amadığım konu sadece şu neden bu kadar alıngansınız? Her denilen şeye neden bu kadar takılıyorsunuz? Mesela defender kullanalarada tenekeci diyorlar bizde onlara birşey söylüyoruz beraber gülüyor egleniyoruz. Duster a karşı bir tavırın olduğunu düşünmenizin sebebi de , aldığınız araçları bazılarınızın abartmasındandır. Mesela geçenlerde okudum bir arkadaşımız duster la 80 cm karda gezdiğini yazmış. Bunun gibi birkaç örnek daha var hepimiz biliyoruz. Aldığınız araçlar hayırlı uğurlu olsunda abartmaya gerek yok sıkıntı bence buradan çıkıyor. Sayğılarımla.....

bir kişi bu yorumu beğendi

bende siteyi hazırlayan arkadaşlardan beğendi beğenmedi tuşlarını ve ilave etmelerini ve artık takip etmek istemediğimiz bir konudan sizin mesajınıza 30-40 cevap yazıldı kısmında nasıl kaldıracağımızı anlatmalarını istiyorum bir konuda yorum yazmaya korkar oldum selamlar

Tuncay bey
"haber ver" tuşuna tekrar bastığınızda, "takip" mesajlarının kesilmesi gerekiyor. Acaba "fonksiyonunu" yerine getirmiyor mu? br kontrol edebilir misiniz? iyi gunler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Tuncay bey
"haber ver" tuşuna tekrar bastığınızda, "takip" mesajlarının kesilmesi gerekiyor. Acaba "fonksiyonunu" yerine getirmiyor mu? br kontrol edebilir misiniz? iyi gunler dilerim, reha
bu fonksiyonu birkaç konu için denedim fakat tekrar mesaj geliyor

Selamlar,
olmaması gereken bir durum.. "Bu konuya gonderilecek yanıtlardan haberdar edilmeiyi iptal etmek istediginize eimin misiniz?" sorusu çıkmasına rağmen (ve tabii "Tamam" tuşuna bastığınızı varsayıyorum) mi gelmeye devam ediyor? Mesela bu konu başlığı bunlardan birimi ? reha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri