Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TERRANO 1. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

size yüzyüze söylenen bişeyin cevabınıda yüz yüze verip genele yaymasaydınız keşke :smiley:

Etiketler

Erkan DEMİRCİ benim şu soruma cevap ver:

Tanımadığımız bir adamın tekinin sana söylediğini iddia ettiğin "senin terranoyu her türlü arazi koşulunda yerim" lafının üzerine;

NEDEN O ADAMA KENDİN CEVAP VERMEK YERİNE, BURADA ALAKASIZ BİR BAŞLIK AÇTIN?

Hem hayret, konunun ilk mesajında da o adama hiç laf etmemişsin ne iş?
Artı, açtığın bu saçma başlıkta 4 sayfa geçti, halen o adamı hiç göremedik?

Buradaki tartışmaların katma değer sağlaması çok güzel idi .. Ama malesef bu o sekilde olmadı....

Arkadaşlar
son kez rica ediyorum. Tartışacaksak, offRoad ve araçları tartışalım. Ama onun dışında özellikle "şahsiyetleri" hedef alan bir yorum yazmayın lütfen.. doğal olarak cevap hakkı doğuyor ve konu "çığırından" çıkıyor. reha

daha en başından sorduğum soru şuydu

(Bu araca binen arkadaşlara bir sorum olacak..
aldığınız araç türkiye deki en ucuz arazi aracımı
yoksa en pahalı station mu )

bu soruya cevap verecektik hep beraber eğlenecek gülecektik okadar ....
yok emo (2 kez tekrar etti ) çürük yumurtaydı ya geldi iş..

otoyol kardeşim senin ne yaşın ne mekanın ne gerçek adın yok profilinde demekki
saklamak saklanmak ve ona buna hakaret etmek alışkanlık olmuş sende
ki bu işi moderatörler çözer diye umuyorum.
benim google haritasına, mail,telefon,adres bilgilerime kadar her türlü ulaşım bilgilerim var ben tehdit etmem kimseyi
bana sorun olacaksa bu saydığım kanallarla ulaş sor işi iyice çirkinleştirme...
yada sus artık...
kişiliğime herhangi bir hakaret olmadıkça birdaha bu konuya cevap yazmayacağım....
söyleyecek birşeyi herhangi bir sıkıntısı olan olan özelden ulaşır ....
kalın sağlıcakla...

Erkan bey
amacınızın iyi ve hoş olduğunu samimi olarak inanıyorum ama artık "eğer bir bilgi paylaşmayacaksanız" uzatmanın bir faydasını görmüyorum.
Ayrıca, kullanıcılar, profillerine kendileir uygun gördükleri miktarda bilgi paylaşırlar. Bu nedenle, moderatör lolarak bu konuda birşey yapmayacağımızı
size iletmek isterim. iyi akşamlar dilerim, reha

TERRANO 1.' Alıntı:
eğer bende gidip bir unimog çuya sana arazide nal toplatırım her türlü arazi koşulunda senden daha iyi giderim dersem...
(( gaz tenekesi terrano )) diye bile konu açabilir serbesttir...
ben bu söze cevap için açtım bu konuyu....
yoksa arazide düster ile muhatap bile olmam babalar yani ; diff ler, xj ler ,diskolar varken !!! herkesin kendi sınıfı var...
ama bana hayatında emo arla tanışıp konuşmamış biri olarak emo bile dendi ..kişiliğime hakaret edenler oldu...
daha ne diyeyim şu nezih forumda dahada ters konuşmak istemiyorum.
elimden bir kaza çıkacak yoksa...

defalarca anlattım moderatör lerden isteğim bu konuyu kaldırsınlar artık.

başlığın (( sözde )) kısmı bana ait değildir
izmirli moderatör arkadaşıma aittir..

cevap yazan arkadaşlar konuyu en başından okusun lütfen...

Hocam benim size eleştirim şu yönde;

insanlar bir şekilde birikimleriyle, kişisel tercihleiryle ve ihtiyaçlarına göre araçlar satın alıyorlar. Başlığın açılış şekli ve tartışmanın başlangıcı araç kötüleme amaçlı hissediliyor (kanımca bu sadece benim tarafımdan anlaşılmamıştır), sizin öyle bir niyetinizin olmadığını düşünüyorum tabikide, dolayısıyla hangi firma tarafından üretilirse ve hangi donanıma sahip olursa olsun bir aracı bu şekilde eleştirmek en başında gezenbilir sitesinin ruhuna aykırı, siz de bu yüzden bu kadar çok tepki aldınız.

Buradaki insanlar zaten Duster'ın Terrano'dan daha iyi arazi performansına sahip olmadığını bilecek donanımdalar. Tekrar belirteyim, konunun bu kadar kızışmasının nedeni başığın açılış şekli.

NOT: Tartışmanın başlangıcında olayın buralara kadar geleceğini önceden görerek moderatör arkadaşlara uyarımı yapmıştım, kendi tasarrufu gereğince konu kapatmayı "gerekmedikçe" uygun görmediklerini belirttiler, fikirlerine saygım sonsuz.

Fatih bey,
öncelikle, "zamanın da" yaptığınız uyarınız için tekrar teşekkür ederim. Size mesajımda da belirttiğim gibi "yazılmış ve tartışılmış" mesajları silmek bana "zor" geliyor. Nedeni de, kişiler fikirlerini paylaşıyorlar ve bunun da "yetki kullanarak, bilgilerinin dışında" silinmesi hoş değil "bence"...

Ayrıca, "iş kötüye giderse konu silinir nasılsa" rahatlığı ile hareket edilmesine de neden olacaktır.. En azında, yazan arkadaşlarımız, yorumlarının/fikirlerinin "kalıcı" olduğu bilinci ile daha "itinalı" yorum yazmalarına da teşvik edici olduğuna inanıyorum. Ama tabii bu benim
şahsi fikrim..
herkese iyi haftasonları dilerim, reha

konuyu okudum...

burda olan şudur..

Erkan bey...
4x4 arazi aracı gibi lanse edilen, ama tanıtım videolaraına falan baktığımızda ve mekanik, araç bilgimizi birleştirdiğimizde böyle olmadığını düşündüğümüz araçla ilgili makar yapmak istemiş..
aslında üstü kapalı aracı alanlara bu aracı 4x4 arazi aracı olarak mı yada bir partner yada doblo almak yerine mi bunu aldınız gibilerinden sormuş... en azından beim anladığım bu...bu arada Erkan beyi de tanımam... ben genelde jeep bölümünde dolanırım...

üslup-atışma gibi şeyleri egale ettiğimizde bende aynı fikirdeyim aslında... duster bir arazi aracı değildir... nedenleri falan ortada tabiki... kimin hangi mantıkla aldığıda kimseyi ilgilendirmediği gibi beni de ilgilendirmiyor...

Herhangi bir araç sahibi olmanız o konu yada araç hakkında makara, espri, eleştri yapılmamasını mı gerektiriyor...
gerçek 4x4 dediğimiz kategorilerde hergün birbirimize neler söylüyoruz ne laflar ediyoruz, bu mantıkta gitsek demekki birbirimizi kesmemiz lazım..

yazdıklarınızı tekrar bi okuyun tavsiyem odur...

bence konu paylaşım amacını tamamlamış, kırıcı konuşmalar olmadan başlık kilitlenmelidir.

Duster kullanan alan arkadaşlara saygım sonsuz sonuçta tercih meselesidir. Fiyatı uygundur, yakıtı azdır, vergisi düşüktür, kullanıcı için arazi performansı yeterlidir vs.. Yanlız amadığım konu sadece şu neden bu kadar alıngansınız? Her denilen şeye neden bu kadar takılıyorsunuz? Mesela defender kullanalarada tenekeci diyorlar bizde onlara birşey söylüyoruz beraber gülüyor egleniyoruz. Duster a karşı bir tavırın olduğunu düşünmenizin sebebi de , aldığınız araçları bazılarınızın abartmasındandır. Mesela geçenlerde okudum bir arkadaşımız duster la 80 cm karda gezdiğini yazmış. Bunun gibi birkaç örnek daha var hepimiz biliyoruz. Aldığınız araçlar hayırlı uğurlu olsunda abartmaya gerek yok sıkıntı bence buradan çıkıyor. Sayğılarımla.....

Şunuda eklemek istiyorum. Birkaçtane örneğin dışında hangi arazi aracı gerekli donanımları aracına eklemeden ağır offroad yabiliyor ki. Duster'ın da gerekli donanımları eklediğinizde araçın ağır offroad yapabilecek seviyeye geleceğinede inanıyorum.

En iyi araçlar bile 80cm karda gitmekte zorlanır,bu o kadar kolay değil,ki kaldıki ben gideceğine inanmıyorum,gözlerimin görmesi gerekiyor
amaç aracı kötülemek değil zaten şu bana göre kötü araç yok
metal üretimi sağlamlığını tüm firmalar çözmüş durumda..
saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri