Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,282
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ümit, sen de iş bahanesiyle off-roada niyetlenip (herhalde içinden kıs kıs gülerek :-*) yola koyulmuşsun...

Takılıp kalsanız, nasıl olsa ihtiyar yanında, sana kızamayacak naptın diye ;D Cevap belli: Tarlaya malzeme taşıyorsun....

Bi sürü işi bir arada yapmışsın; arazi işi/para kazanmak için, bir de off-road işi.... Tebrikler. Yakında senin baba da bu tutkuya kapılırsa şaşma.

Size bol çamurlu "road'ın offundan" dilerin ;D

Etiketler

olguncandan' Alıntı:
Ümit, sen de iş bahanesiyle off-roada niyetlenip (herhalde içinden kıs kıs gülerek :-*) yola koyulmuşsun...

Takılıp kalsanız, nasıl olsa ihtiyar yanında, sana kızamayacak naptın diye ;D Cevap belli: Tarlaya malzeme taşıyorsun....

Bi sürü işi bir arada yapmışsın; arazi işi/para kazanmak için, bir de off-road işi.... Tebrikler. Yakında senin baba da bu tutkuya kapılırsa şaşma.

Size bol çamurlu "road'ın offundan" dilerin ;D

Böyle bir parkur olduğunu bilseydim erkenden giderdim doğrusu Olgun Bey ;D Daha önceki birkaç geziye babam katılmıştı, o da yavaş yavaş ısınıyor, belki de bugün beni bilerek çağırmıştır, gel de offroad yapalım diye ;D bugünden sonra bir daha çağırmaz gibi ;D

Armalara dikkat.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-demirkollar-dan-2010-dacia-duster-dizel-8-000km-hatasiz-boyasiz-48395090/detay/

evet dustercılar, ümidin dediği gibi dusterın performansına dayanamadığım için samurayımı sattım. böyle performans mı olur: samuray önden git de taşları temizleyiver, dusterın altına taşlar değmesin. samuray, sen geçtin ben geçemedim, bi co-pilotluk yapıversene. samuray heyelanlı çamur yığınını sen geçtin de, şimdi duster nasıl geçecek, hadi geri eve dönelim. samuray, benim poposu büyük duster buraya sığmaz, yola seninkiyle devam edelim.
evet, evet, bu performansa daha fazla tahammül edemediğim için sattım.

erolsungur' Alıntı:
evet dustercılar, ümidin dediği gibi dusterın performansına dayanamadığım için samurayımı sattım. böyle performans mı olur: samuray önden git de taşları temizleyiver, dusterın altına taşlar değmesin. samuray, sen geçtin ben geçemedim, bi co-pilotluk yapıversene. samuray heyelanlı çamur yığınını sen geçtin de, şimdi duster nasıl geçecek, hadi geri eve dönelim. samuray, benim poposu büyük duster buraya sığmaz, yola seninkiyle devam edelim.
evet, evet, bu performansa daha fazla tahammül edemediğim için sattım.

Kuru iftira ;D En son gezide Duster seni battığın yerden çekmeye çalışınca, bir de burada resimlerle deşifre olunca gururuna yediremeyip sattın Samurayı di mi ;D Sana da araç dayanmıyor erolcuğum :D Duydum ki iş makinalarına karşı bir muhabbet beslemeye başlamışsın ;D Ne o ! bir de Dozer mi alacan yoksa ? ;D

basrail' Alıntı:
Armalara dikkat.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-demirkollar-dan-2010-dacia-duster-dizel-8-000km-hatasiz-boyasiz-48395090/detay/

Alın size Renault Duster.......:smiley:)

dacia logo renault.jpg

Bence Dacia ambleminin üstünde "Renault" yazması hoş değil. Araç "Renault" olsun istiyorsak ızgarayı, bagajdaki ve direksiyondaki logoyu değiştirmeli.

Doğrudur, o zaman kaval-şişhane olur.

Ama bence gerek de yok. Bırakınız Duster Dacia olarak kalsın.

Kalkıp da birileri "reno görünümlü dacia" demesin. Doğan görünümü şahinden bahseder gibi. ;D

Merhaba Arkadaşlar,
Adım Bülent, İstanbul'da yaşamaktayım. Pek dağ-bayırlarla işim yoktur ama geçen hafta iş nedeniyle Kırklareli'de bir Duster görünce oldukça hoşuma gitti. İnternete girip fiyatına bakınca benimde bir dusterim olabileceğine kanaat getirdim. Daha sonra umiterkan arkadaşım sağolsun yaptığımız yazışmalarda bana Duster hakkında geniş ve samimi bilgiler verdi.
5-6 ay sonra emekli olacağım.Şu anda 2006 model Clio Alize kullanmaktayım. Emeklilik şerefine sıfır bir dizel araç almak için araştırmalar yapmaktayım.
Burada hepinizi ara ara rahatsız edeceğimi Duster hakkında öğrenmek istediklerimi burada sizlere soracağımı şimdiden bildirmek isterim.
Bu arada İstanbul veya civarında olan Duster'ciler için soruyorum. Bu aracı almaya kalktığımızda hangi bayii'den almak avantajlı. Hani şehirdışı bayiler daha iyi fiyat ve imkanlar vermektedir gibi bir şeyler okumuştumda.O bakımdan sordum.
Herkese iyi pazarlar.

İyi pazarlar Bülent bey,

İnşaallah her şey gönlünüzce olur. Bilgilenme kaynağınız ise tam isabet. Ümiterkan size dilediğiniz her bilgiyi verebilir. Vermiş de zaten. Bunun dışında bir bilgiye ihtiyacınız olursa, arkadaşlar sizi bilgilendirir, kuşkunuz olmasın.

Ancak size önerim, madem dağ bayırla işiniz yok, 4x2 Duster olur. Onların yakıtı 4x4 lerden daha az.

olguncandan' Alıntı:
Ancak size önerim, madem dağ bayırla işiniz yok, 4x2 Duster olur. Onların yakıtı 4x4 lerden daha az.
İyi pazarlar Bülent Bey.
Belirttiğiniz üzere dağ bayırla işiniz yoksa 4x2 değil, doğrudan Duster almayın diyebilirim. Emekli olunca yük taşırım, pikniğe giderim, uzun yol yaparım,az yaksın derseniz evet, doblo,transit connect tarzı araçlar yerine tercih edilebilecek bir araç olur 4x2 Duster, fakat bunları yapmam diyorsanız daha farklı araçlara yönelmelisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR