Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 480,098
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

description ne yaaw :smiley: sen neyin kafasındasın.çeltik ekiyo diye biliyoduk senin.naaptın haşhaş filan ekip üreten benim tüketende ben olacağımmı dedin.ne anlatmaya çalışıyosun
madem araç yeni spek verjın olayına girilmedi ne bu şiddet bu celal.ziyniyet :smiley: farklı haklısın.duster ın büyükbabası vardı aro duydunmu hiç.gördünmü diyemem sanırım bir elin parmakları kadar kaldı yurdumda.sen drag la drug karmaşasındasın.25 mg anafralin al.tok karnına yut.1 hafta veya 7 gün sonra geçecek bu hezeyan halin.geçmiş olsun

Etiketler

sen ne ananın gözüsün varya :smiley: imla bitti saramadın konuyu vtec e wankel e çekmeye çalıştın olmadı. elini yavaşça klavyeden çek sende uçup gitmek isteyenlerdensin...

Yanlış anlamayında tartışma çok seviyesiz gidiyor.
biraz daha ciddi olup mantıklı yazılar yazsak daha iyi olmazmı?
amacım sizler veya başka birisiyle polemiğe girmek değildir. cevap yazmanıza gerek yok.
teşekkür ederim.

DuSTeRo' Alıntı:
sen ne ananın gözüsün varya :smiley: imla bitti saramadın konuyu vtec e wankel e çekmeye çalıştın olmadı. elini yavaşça klavyeden çek sende uçup gitmek isteyenlerdensin...

vtec vankeli sen yumurtlamışsın eti yenmeyen kuş kardeş.uzatma bişey biliyosun sansınlar.cehaletin daha fazla fışkırmasın.duster ını kazasız belasız nerde istiyosan kullan.bilmediğin kelimeleri kullanmak seni parlatmaz şekildeki gibi mortlatır.sana ağabey nasihati .bak senin ingilizce dersin gibi değil farkındaysan.sana hayırlı traşlar.bir daha seni muhatap almam.mesaj adedi zirve vs benim takıntım değil.2007 de forum kurulduğundan beri çok atar tutar geldi geçti senin gibi.sen drag forumlarına takıl ama drug big block v8 le olur.8 valve tek egzantiric karbüratörlü arabalarla ancak ağır çekim drag yaparsınız.vankel motoruda şahine montaj yüzyılın fikri.arkadaşı tebrik et benim için .arabayı yürütmeyi becerirde şahini quarter mile a monobloc getirebilirse.

mossin nagant' Alıntı:
Yanlış anlamayında tartışma çok seviyesiz gidiyor.
biraz daha ciddi olup mantıklı yazılar yazsak daha iyi olmazmı?
amacım sizler veya başka birisiyle polemiğe girmek değildir. cevap yazmanıza gerek yok.
teşekkür ederim.

kesinlikle haklısınız.kendi adıma sizden ve diğer okurlardan özür dilerim.ama ortaya yazılan hakareti özelden cevaplamayı uygun bulmadım.

tyt.fan' Alıntı:
kesinlikle haklısınız.kendi adıma sizden ve diğer okurlardan özür dilerim.ama ortaya yazılan hakareti özelden cevaplamayı uygun bulmadım.

bırak mağduru oynamayı 40 yıllık spec'e spect dedin sesimi çıkarmadım wankel'li vankel yaptın gene bişey demedim senin gibi konu dışına çıksam zaten kendimi dahi konuda tutamazdım. araban bile yok konuşuyorsun. wankeli ben açtım ama yazıdaki manayı idrak edemediğin için nedemek istediğimi anlamadın wankelde vtecte takılı kaldın. sana huzurlu bir duster ortamı istiyoruz kibarca git başka yerde huzur kaçır dedim buna tek kelime etmiyosun sen önce kendine bir bak insan olan laftan anlar onun bunun insanlığını bırak sen vteci wankelide bırak hayranı olduğun araçların topiklerinde dolan en azından kimsenin canını sıkmaz mide bulandırıcı ortam yarattırmazsın diğer arkadaşlara. birşey bilmiyorsanda o senin cahilliğindir kardeşim google arama motoru diye bir organ var ama kullanmasını bilene... hiçbirşey bilmiyorsan atıp tutma en azından araştır öğren böyle komik durumlara düşme. neticede yancısın yanda kal.

tyt.fan' Alıntı:
vtec vankeli sen yumurtlamışsın eti yenmeyen kuş kardeş.uzatma bişey biliyosun sansınlar.cehaletin daha fazla fışkırmasın.duster ını kazasız belasız nerde istiyosan kullan.bilmediğin kelimeleri kullanmak seni parlatmaz şekildeki gibi mortlatır.sana ağabey nasihati .bak senin ingilizce dersin gibi değil farkındaysan.sana hayırlı traşlar.bir daha seni muhatap almam.mesaj adedi zirve vs benim takıntım değil.2007 de forum kurulduğundan beri çok atar tutar geldi geçti senin gibi.sen drag forumlarına takıl ama drug big block v8 le olur.8 valve tek egzantiric karbüratörlü arabalarla ancak ağır çekim drag yaparsınız.vankel motoruda şahine montaj yüzyılın fikri.arkadaşı tebrik et benim için .arabayı yürütmeyi becerirde şahini quarter mile a monobloc getirebilirse.
Akşam akşam koptum üstad klavyene sağlık, hele "zembereği kaçmış" lafına bittim. ;D ;D ;D

duster nam beyefendi, yazılanları bir kenara bırakırsak şaseli, fiyatı duster in 3 te 1 i ve 3-5 kuruşa modifiye edilecek bir araç olan suzuki
ile duster i karşılaştırdığınızda suzuki sizinde yazdığınız gibi arazide tam bir canavar asfalttada sizi gideceğiniz yere ulaştıran asla yolda bırakmayacak sağlam bir araç oluyorsa ne diye suzuki videoları koyup bizlerin araçlarıyla dalga geçiyorsunuz? ve anlaaadığım bir takım arkadaşlar fabrika takımlarının araçlarını koyup muhteşem arazi aracı diye okuyanlara hatalı bilgi veriyor? böyle olunca tayfun bey gibi arkadaşlar konuya müdahil oluyor. sürecin başında sizin de bildiğiniz gibi duayen arkadaşlarda anlatmaya çalıştı arkadaşlarınızda evet haklısınız duster piknikçidir dedi konu kapandı.. şimdi bu videoları koyup konuyu tekrar neden açıyorsunuz?

ooo şöföründe geldi hangi düldülün co pilotu olduğun belli oldu hoşgeldiniz veteriner ;D ;D ;D bozacının şahidi şıracı. rintintin nezaman katılıyo aranıza?

sen ne sığ insansın yaww.şamata gırgır eğlenilen bir ortamda nasıl bir uslup bu.uslupta değil.derdin duster ı methetmekmi.duster iyi araba değil bence diyenlere hakaretmi.sidik filan diye açtın konuyu.tezek içinde bıraktın.istediğin hakaret etmek hakaret yemekse özelden yaz mesajlarını.

ali bey toyotada paylaşmıştım tytfan nickine istinaden ancak tytfan her lafa atladığı gibi buna atlamadı bende ondan sonra suzukiyi seçtim ona atladı ancak arabası bile yokmuş meğer offroad'ı yancı olarak yapıyormuş suzukiyi özellikle seçmedim yani eğer kelam sahibi bir insansanız suzukiyi kilitle nasıl yücelttiğimi farketmişsinirdir zaten farkettiyseniz suzuki düşmanlığım yok. siz benim vidyomdan suzuki sahibi olarak nasıl rahatsızlık duyduysanız bizde tytfanın dustercılar olarak sivridilinden sataşmalarından hakir görmelerinden rahatsızız. bırakın aracını kim ne sanıyorsa sansın bu kimseyi germez anlatmak istediğim konu bu ali bey. duster'ı alan arkadaşlarımız dağa bayıra extreme off road'a çıkmak için almıyor bence hiç yanıltıcı bir bilgi vermiyor dustercı arkadaşlar. gidiyormu kardeşim diye sorulan bir soruya gidiyor diye cevap veriliyor bukadar yani şu aracı tokatlarsın bunu geçersin arazide mahvedersin gibi açıklamalar yapılmıyor. konsepti suv zaten alıcı arkadaşlar suv pozisyonda soru soruyor fabrika çıkışlı cherokee ye göre yada unimoga göre kıyas yaparak soru sormuyolar burda asıl tezat duster'cıların doğru anlaşılamaması zaten ben buna dikkat çekmeye çalışıyorum! teşekkürler

Arkadaslar,
lutfen saygı sınırlarına dikkat edebilir miyiz? Fikirlerinize ne kadar inanırsanız inanın, karşınızdaki kişiyi rahatsız mesajlar yazmaya "hakkınız olmağını" hatırlatmak isterim. iyi günler dilerim, reha

AL1820' Alıntı:
................ bizlerin araçlarıyla dalga geçiyorsunuz? ....... konuyu tekrar neden açıyorsunuz?

Doğru söz, doğru tepki ve doğru soru... ;D

İnsanlar neden dalga geçer ki? Sona ermiş konular neden tekrar tekrar açılır ki?
Olmaması lazım demek ki! Görülüyor ki, şayet olursa, tartışma çıkması kaçınılmaz. ;D

Sevgili ümiterkan, kulağını çınlatıyorum. ;D

Neymis ya bu duster!!
Birazdan gidip dacia bayine inceleyecem su araci.
3 cm yukseltme kitli, awd cekis sistemli, 310 nm torku olan forester xt aracimdan tiksimdim simdi.
Hem lastikleri degisince subarudan daha iyi yol tutusu oluyormus.

mossin nagant' Alıntı:
Neymis ya bu duster!!
Birazdan gidip dacia bayine inceleyecem su araci.
3 cm yukseltme kitli, awd cekis sistemli, 310 nm torku olan forester xt aracimdan tiksimdim simdi.
Hem lastikleri degisince subarudan daha iyi yol tutusu oluyormus.

o resminizdeki araçtan hiç aşağı kalır bi yanı yoktur duster 'ın bana kalırsa, buda benim fikrim.

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
lutfen saygı sınırlarına dikkat edebilir miyiz? Fikirlerinize ne kadar inanırsanız inanın, karşınızdaki kişiyi rahatsız mesajlar yazmaya "hakkınız olmağını" hatırlatmak isterim. iyi günler dilerim, reha
yahu reha bey nerdesiniz geç bile kaldınız .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR