tyt.fan
Zirve
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
standart duster dakar ın seyirci etabını bile geçemez
standart duster dakar ın seyirci etabını bile geçemez
Aman dikkat ....tyt.fan' Alıntı:standart duster dakar ın seyirci etabını bile geçemez
tyt.fan' Alıntı:standart duster dakar ın seyirci etabını bile geçemez .
olguncandan' Alıntı:Geçemesinnn, bu beni mutsuz etmez ki. Hatta "geçer" dense bile mutlu olmam. Dakar'a ben gitmedikten, kendi arabamla yarışmadıktan sonra, Duster Dakar'ı geçse/geçebilecek durumda olsa ne olmasa ne olur.
Bir gün Dakar'a gidecek olursam kolayına bakarız. ;D ;D ;D
olguncandan' Alıntı:Geçemesinnn, bu beni mutsuz etmez ki. Hatta "geçer" dense bile mutlu olmam. Dakar'a ben gitmedikten, kendi arabamla yarışmadıktan sonra, Duster Dakar'ı geçse/geçebilecek durumda olsa ne olmasa ne olur.
Bir gün Dakar'a gidecek olursam kolayına bakarız. ;D ;D ;D
tyt.fan' Alıntı:.......deniz tuzlumu tuzsuzmu onu tartışıyoruz
Düğmede ışık yok, gösterge panelinde yanıyor...troyexplorer' Alıntı:Arkadaşlar merhaba aracınızın arka cam buğu çözme düğmesinin ortadındaki ışık devredeyken yanıyormu? Bende yanmıyor acaba düğmemi bozuk yoksa ısıkmı yok şüpheye düştüm
Merhaba, Bahsettiğiniz düğmede lamba yoktur.troyexplorer' Alıntı:Arkadaşlar merhaba aracınızın arka cam buğu çözme düğmesinin ortadındaki ışık devredeyken yanıyormu? Bende yanmıyor acaba düğmemi bozuk yoksa ısıkmı yok şüpheye düştüm
ahmet kavak' Alıntı:aMERHABALAR arkadaşlar dacıa duster 4x2 110 bg esp li aracı olan arkadaş varmı