Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 480,104
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ekim 2012 SUV satışları ;)

ekim2012.jpg

Etiketler

mossin nagant' Alıntı:
Satilan duster ve nissanlarin %2-3 ancak 4x4.
Bu sekilde SUV demek yanlis olur bence.

İbrahim Aybar geçen sene satılan Duster'ların %10 civarının 4x4 olduğunu söylemişti. Bu sene bu oran biraz daha artmış olabilir. Nissan'ları bilmiyorum maalesef :smiley:

bana biraz resimde dar kalıplı geldi lastik ve ahım şahım bir yükselme gözlemleyemedim daha iyisi yapılabilirdi

ümit bey amblemi dışında nereleri renault.bizim doblo gibi toyota şasili steyr motorlu filanmıymış.detay bilgiler varmı

Ne önemi var?
Bi zamanlar Renault Megane da katılmıştı Dakar'a...Yaparsan olur...Ama yoldaki araçla alakası olmaz....

standart sınıf var.genelde mitsubishi toyota nissan filan 1 gelir.ali deveci galip gürel 90 larda standart bir range rover la finish görmüştü.önemi finish görebilmektir.renault megan ı hatırlayamadım.renault schlesser in buggy si ile 2000 lerde epey birinci olmuştu genel klasmanda.alt yapı kangoo dakine yakındı diye biliyoruz

Bence hep standart araç kullanılmalı, böyle değiştirildikten sonra... Duster 'da dusterlıktan çıkmış hani.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR