Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 482,351

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

JUNİOR' Alıntı:
resim ne alaka dusterle tytfan sırf laf olsun hesabı

gölbaşına davet etmiş arkadaş beyfendiyi ve demişki duster ı altedebilecek 4x4 varmı görelim.acaba alt edilemeyen duster mı avatar resmindeki merak ettim küçük kardeş

tyt.fan' Alıntı:
gölbaşına davet etmiş arkadaş beyfendiyi ve demişki duster ı altedebilecek 4x4 varmı görelim.acaba alt edilemeyen duster mı avatar resmindeki merak ettim küçük kardeş
yaş 48 pek anlamam buişlerden ama unimorga benziyor avatar bence.ayrıca dusteri alt edecek 80 çeşit 4x4 vardır.halt etmiş o arkadaş

JUNİOR' Alıntı:
yaş 48 pek anlamam buişlerden ama unimorga benziyor avatar bence.ayrıca dusteri alt edecek 80 çeşit 4x4 vardır.halt etmiş o arkadaş

bende çok anlamam.unicat a benzettim.unimog un sahra karavan uygulamasına.unimog a hayran olup avatar resmi yapan insan duster ı alt edecek 4x4 varmı diye sorunca acaba mesajı yazanda benim gibi anlamıyanlardanmı diye merak ettim

Tunjimny' Alıntı:
Bir hafta sonu Gölbaşı Ballıkpınarda off road parkuruna gidelim sayın CKAYA bakalım Duster ı altedecek 4 X 4 varmı?

Bence soyle yapalim Sayin Tunjimny,

Mesele araclarin turevleri ve markalari degil hep beraberce bir organizasyon yapip geziye gidelim kimse kimsenin aracina yorum yapmasin dostca arkadasca paylasimlar ve doganin keyfini cikaralim? Ne dersiniz?

abi güzel bea....

http://www.youtube.com/watch?v=5XZOAs127Gg

yeter vallahi normal ve orta arazi şartlarında standart dacia yeter yok zorlu şartlar için tam yolsuz arazi için de yap bir tane defender olsun bitsin..... bana lazım piknikte mangalda balıkta lazım ufak heyecanlar arada da yola saplanmalı ki çamurlanalım :smiley:))))) saygılar......

icugurlu' Alıntı:
abi güzel bea....

http://www.youtube.com/watch?v=5XZOAs127Gg

yeter vallahi normal ve orta arazi şartlarında standart dacia yeter yok zorlu şartlar için tam yolsuz arazi için de yap bir tane defender olsun bitsin..... bana lazım piknikte mangalda balıkta lazım ufak heyecanlar arada da yola saplanmalı ki çamurlanalım :smiley:))))) saygılar......
Torosla broadway'le kıyaslayanlar bu tip videoları kasdediyorlar demek.

Macera pakedinde bulunan plastik korumalar sizce ne kadar sağlam... :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=aoqcUuHIoSA

çok güzel darısı türk duster kullanıcıların başına.ilker dündar duster dan gitti.aksiyon bitti.traş köpüğünde offroad yapıyor türk dustercılar.bazende kahve telvesinde batırıp vinçliyolar.bence antidustercılar değil duster fanlar izlesin.duster nelere kadir.

Heç heveslenme muratcesur; gaza gelmeye niyetimiz yok. ;D ;D ;D Doğru, bi ilker vardı, Duster'ın sınırlarını zorluyordu. (Olan da sana olduydu hani ;D)

Off roadcı kesilip de araziye çıkmayanlar gibi üfürmüyoruz. Biz ısrarla ve sadakatle piknikçi olmaya devam ediyoruz ağa. Yok oradan geçermiş yok geçemezmiş, yok kalırmış yok uçarmış yok kaçarmış... Birileri tartışadursun. Onlar bize uzak. :D

Dostlara selam pikniğe devam.

Eskisi gibi herşeyi paylaşamıyoruz burada,( Yanlış anlaşılmasın paylaşacağımız şeylerin kaydı kuydu olmadığındandır.) Dostlar bizi Piknikte görsün ne diyelim :smiley: Ama şu kadarını söyleyeyim ki, Offroadçu geçinenlere, Türkiye'deki offroad kültürüne, Türkiye'deki Offroad yarışlarına, Hani şu 4L'si olanlara, Duster'ı beğenmeyenlere, iyi bir manifesto yazmak geliyor içimden ama ilham gelmesini bekliyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Geri