Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 480,112

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

selamlar duster kullanıcısı olarak yazılanları hayretle izliyorum artık dayanamadım bişeyler de ben karalıyayım dedim.duster bir arazi aracı degildir sadece 4x4 ü olan sıradan bir araçtır.evet dış kaynaklı ümit beyin yayınladıgı videolar var ancak o araçlarda da farklı ekipmanlar var arazi için.hiçbir zaman toyotanın lr nin vsaire aracın yaptıklarını yapamaz ayrıca da yaptıramazzınız.yaratılışı müsait degil çünkü .
saygılar

Traktör : ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=sVBhZ0CTlIE&feature=player_embedded

aslında işin uzmanı traktör ordinaryusu birduster cı var.paletli biçerdöveri filan olan bir arkadaş.muhtemel türkiyedeki tek paletli biçerdöverin sahibi

çorumdan kargı dereköyköyüden satılık biçerdöver
1978 model john deere 955 biçer döver.(1211 ford motorlu temiz, bıçak kolu şanzumanlı, boğaz zincirleri üçlü, paletli palet makaraları d4 makaralı sıfır takılı...

İlan : bursa | Diğer seri ilanlar

İlan : alaçam | Arazi, Tarım araçları

satılık 1997 model biçerdöver vadeli 93000 euro pirinç takımları paletli vadeli
6 x fotoğraf
1997 model 93000 euro çok temiz 4 yıl vadeli verilir paletleri var

İlan : inecik | Arazi, Tarım araçları

merak edip baktım..paletli biçerdöverin ikinci eli bile varmış...özellikle çeltikte kullanılıyomuş..yada ben öyle anladım...

konuya kargılı kalmışsınız.bende var diyen arkadaş resim koy dediğimde fuar resmi koymuştu.78 model paletlinin resminide sizden reca edeyim.çok büyük alanlar için kullanılan bir araç.devlet çiftliklerinde var sanırım

Slm arkadaş, amacım polemik yaratmak değil, bunu baştan söyliyeyim. Sadece merak ettim ve google amcadan biraz baktım şansımdan mıdır nedir direk karşıma çıktı. Tarım makinalarına yabancı olmayan Çukurovalı bir vatandaş olarak inan canlısını ben de görmedim, ancak paletli olduğu için büyük ölçekli çeltik hasatlarında kullanıldığı yazıyordu....

biz trakyalı arkadaşla polemiğini yapmıştık.hertür aracım var iki üç traktör iki biçerdöver biri paletli bide duster ım var demişti bir arkadaş.bende paletlisini hiç görmedim resmini ekle dediğimde fuardan bir resim koyduydu.

tyt.fan' Alıntı:
biz trakyalı arkadaşla polemiğini yapmıştık.hertür aracım var iki üç traktör iki biçerdöver biri paletli bide duster ım var demişti bir arkadaş.bende paletlisini hiç görmedim resmini ekle dediğimde fuardan bir resim koyduydu.
dostum amacın besbelli polemik yaratmak bunun moderatörlerde farkındadır dikkate alacaktır. o konu geçeli epey oldu ama belliki sen çok içerlemişsin tencereyi ısıtıp tekrar koyuyorsun duster sana çokmu batıyor hani onuda anlamış değilim. derdin her konuya salça olup bulandırmaksa senden çok var ilk değilsin bilesin. yerine mekanına kadar hepsini paylaştım fotoların adreste verdim çekildiği yerin sen hala tutunamayacağın bir ipin peşinden koşuyorsun karavana atıyorsun ama bana işlemez gülüm bu saatten sonrada sana birşey kanıtlamak zorunda değilim arzu edenler varsa gelir mekanında görür. sen paletlesini görmediysen bu senin sorunun kimseyide bağlamaz beni hele hiç ırgalamaz.

şimdik cevabım azazil33 nickli saygıdeğer arkadaşadır:
sayın azazil göstermiş olduğunuz incelik ve nezaketkar tavırlarınız için öncelikle teşekkür ederim. sizi bilgilendirmeyi bizzat kendime görev bilirim merakınızdan ötürü. bahsettiğiniz 955 jhon deere modeli artık buralar için hurdadır. 1990lı yılların sonuna doğru pirinç hasadında yürütsel makineleşme adına çok büyük gelişmeler olup palet kullanımı yaygınlaşmştır çeltik arazileri günden güne genişlemiştir. meşhur olarak laverda L520 624 ve 628lerde yaygın olarak kullanılmaya başlanmış olup günümüzde epey gelişmiş palet sistemlerine kadar ulaşılmıştır demir ve kauçuk palet olarak. en yaygını demirdir ama bizim kullandığımız sistem demir üstüne kauçuk eklidir 2005 2006dan sonra hızla bu tip paletlere geçiş yaşanmıştır. çeltik ülkemizde özellikle trakyada tekirdağ hayrabolu ilçesi ve civarları, edirne uzunköprü ve meriç mevkilerinde, anadoluda güney marmara bölgesinde, tosya'da ki bilirsiniz tosya pirinci meşhurdur, samsun bafra'da ve birazda çorum dolaylarında ekilip hasat edilmektedir. anadoluda gelişmiş biçerdöver modelleri sınırlı sayıda olup trakyada ise her adımınızı attığınız köyde mevcuttur. ki buyüzdendirki devlet bütün ülkede sadece trakyadan 4 ilde hasat biçim vergisi almaktadır deneme amaçlı pilot bölge seçilip hala uygulanmaktadır. sağduyulu yaklaşımınız için teşekkür ederim keyifli forumlar dilerim.

resmini koymak çokmu zor.hazır şimdi garajdadır.duster ve paletli yanyana bir resimlesen.tencere tava salçayla işim olmaz.moderatörlerin kızdığı salça ırgalamak battı gülüm balım gibi 'seviyesiz' kelimeler.benim hatırladığım biri fuar biride satıcısında çekilmiş copy paste resimlerdi.ana konu başlığı offroad atıcılık değil ondan takıntım :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
resmini koymak çokmu zor.hazır şimdi garajdadır.duster ve paletli yanyana bir resimlesen.tencere tava salçayla işim olmaz.moderatörlerin kızdığı salça ırgalamak battı gülüm balım gibi 'seviyesiz' kelimeler.benim hatırladığım biri fuar biride satıcısında çekilmiş copy paste resimlerdi.ana konu başlığı offroad atıcılık değil ondan takıntım :smiley:
:smiley: duster ile cx740'ı yanyana görünce ne istiyceksiniz ondan sonra kimlik fotokopisimi gbt'yemi sokçaksınız? o fuar her sene çorlu ve lüleburgazda olmak üzere 2 kere yapılıyor siz direkt new holland trakmak distribütörü ile iletişime geçiniz onlar size belgeleriyle kanıtlarlar benim size kanıtlayacak birşeyim yok paylaştığım fotolardan sadece 1i copy paste idi oda şuan 100binlere yayılmış olan fuar fotoğrafımdır diğer paylaştığım 7 8 foto ise aldığım gün bariz arka bahçede çekilmiş fotolardı yalan söylemeyiniz paylaşın dediniz paylaştım. kişiliğiniz hakkında yazılarınızdan epey bilgi topluyordum profilinize girme gereği duymamıştım ancak bugün ilk kez girdiğimde gördüklerim karşısında pekte şaşırmadım kendinize ait 1 tane paylaşımınız yok başkasına çamur atıyosunuz. 2007 den beri 1310 tane msj yazmışsınız kendinize dair açtığınız tek bir konu yok açtığınız konularda topu topu 2 sayfa sizin bu siteden beklentiniz ney o bile belli değil mesleğinizin 'salçacılık' olduğu burdan anlaşılıyor girdğiniz her forumu bulandırıyorsunuz. bazen duster'cı arkadaşlar size cevap bile vermiyor demekki bende onu yapmalıyım duster muhabbet köşesinin bukadar bulandığı yeter size iyi günler dilerim.

yanılmıyorsam mühendisimde demiştin ama imlasız üniversite bitirmişsin nasıl becerdiysen.ney sizin oraların enstrumanı zurnanın akrabasıdır.ne demek istedin sanırım.alana satana hayırlı olsun derim övünürüm yurdum çiftçisiyle modern ataşmanlar kullanıyor diye.iyi bir sondajcı değilsin.açtığım bir iki topic var.ben 2007 den beri atıcılara muhalefet ediyorum genelde.eğer bir iki konuyu okuduysan.hani varya bende var dedikten sonra yan yattı çamura battı şeklinde bahane uydurup resim bilgi belge ölçü falan vermeyen.site eskiden insanların bilgi paylaştırdığı yerdi.sonra ben senden uzağa bevl ederim şeklinde idrar yarışına döndü.burda olma amacım bilgi edinme.bilgi veriyorum diye traş yapanlara elimden geldiğince müdahale ederim.istanbuldan bir iki dustercı arkadaşla duster sayesinde tanışma şansımız oldu.duster larını alıp kayışdağına çıktılar.ilker bey bilmem o sırada çeltik hasadımı yapıyodun.mor gömlek iddamız vardı.bulanıklık salça tava şeklinde kıraathane edebiyatıyla burda mesajlar yazılınca başladı.seninde epey katkın var hatırladığım.bana kimse bişey ıspat etmek zorunda değil.ama burdaki çok kişi enayide değil.dakara giden arabayı ben yaptım diyenede siee dedim,yapmadığı aparatı yaptım diyenede,olmayan motor, araç, avadanlığım var diyenede.sana da hayırlı traşlar dilerim.salıncakla kal :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR