O vurmaya bence yolcu kabini iyi sağlam kalmışümiterkan' Alıntı:Duster'a fena çarpmışlar
http://www.youtube.com/watch?v=H4mrck8lEbQ
tahminen 80le gitseler 160 km ile çarpışmışlar demektir ki kabin yine de sapasaglam duyuyor.muhtemelen ölü yoktus dusterde ama corollada vardır gibiMonti' Alıntı:O vurmaya bence yolcu kabini iyi sağlam kalmış
sevgili duster kullanıcıları.AL1820' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81854.60;topicseen
xkirpix' Alıntı:sevgili duster kullanıcıları.
beykoz offroad oyunları nı takip edenleriniz vardır. beyoff genel olarak farklı parkurları ve her sene yaptığı yenilikler ile tanınır. duster kullananlar ve diğerleri arasında sürekli bir tartışma olduğunu takip ediyoruz. bu nedenle sizlere yöneltilen yorumlar dan doğan cevap hakkınızı göz önünde bulundurarak. isterseniz sizlerin beklentileri doğrultusunda bir parkur yapabiliriz. bu parkurda sadece dusterlar yarışır. duster cup gibi düşünün. bu teklifim çok samimi ve içtendir.
detaylar için cevaplarınızı bekliyorum.
beyoff oyun ve yarışlar direktörü
Mesut Kılınçarslan.
xkirpix' Alıntı:benim önerim parkuda olmak değil sadece dusterların katıldığı bir yarış yapmak.
selamlar
AL1820' Alıntı:teknik kısmını siz daha iyi bilirsiniz, ama şasi olmadığı için o araçların her tarafında boru var, vinci bile boruya sabitlemişler.
Neden sadece duster'ların katıldığı bir yarış, bir aralar dustercıların, diğer arazi araçlarından daha başarılı olduğu iddiaları vardı, mesela, dizel motoru sayesinde arazideki motor performansının Vitara'dan üstün olduğu söylenmişti, diğer topikte bahsettiğim duster satış temsilcisi arkadaş da "low'a gerek yok, turbo var, motor gücü çok iyi" derken aynı şeyi kastetti sanırım, o nedenle, çok hardcore araçlar dışında genel markalarla birlikte en modifiye dusterların (mesela istanbuldaki birkaç araç dışında bir de antalyada yapılı bir duster vardı) katıldığı bir parkur olsa da duster ile diğerlerinin kıyasını yapabilsek.xkirpix' Alıntı:benim önerim parkuda olmak değil sadece dusterların katıldığı bir yarış yapmak.
selamlar