Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 480,115
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

montinin verdigi sitede gride var siyah da var 140 tl imiş.ben renkte karar veremedim acaba takan var mı ne renk takmış ???

Etiketler

AHMET07' Alıntı:
selam arkadaşlar uzun zamandır resımleri atamadı arac cok oldu aslında biteli helezonları bekledik yurt dısından ama henuz takılmadı antalya sarılar otomotiv sovrum için yapılıyor arac
lastik ölçüsü kaç bu bflerin

Ya bi sn. yoksa grimi almıştım ??? ??? ???. Hatırlayamadım. Böyle deyince çelişki oldu bende.. ??? ??? ??? ??? Siz yine aracınızın içi genel olarak ne renkse ondan alın.... :-X :-X :-X

sefik33' Alıntı:
Ahmet Bey çok güzel olmuş. Sepet ve tepe lambalarını nereden temin edebiliriz.
Araç üzerindeki bütün uygulamalar benim imalatimdir. İsterseniz yapar göndeririz araç yayları geldi bugün takıldı ailesinde koyduk yan basamaklar bagaj üst sepetarka donanım kaplama on vinç on koruma. Farlar hepsi bizim tarafımızdan yapılmıştır ulaşmak isteyen arkadaslar link kimin altında telim olucaktir. 0532. 3266617

Dusterda da kullanılan Renaultun 1.5 dci motorları Mercedes A serisinde kullanılmaya başlanmış.
Demekki bu motorlar Mercedes tarafından tercih edilecek kadar iyi.

http://www.autoshow.com.tr/bu-mercedeste-renault-motoru-var-HaberDetay/3501.aspx?1.Page

merhaba, bişey sormak istiyorum,
fabrika çıkışlı sis farı olmayıpta sonradan sis farı taktıran var mı ?

kış lastiği alacağım. ebadını 205 70 16 olarak değiştirsek bir problem çıkar mı ? bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi? kış lasiklerinin ince olması tavsiye ediliyor. birde alternatif uyabilecek ebatlarda veriliyor

Herkese merhabalar...

Önümüzdeki sene itibari ile ilçeden çalıştığım köye gidiş geliş yapmaya karar verdik. Ömer DİNÇER sayesinde tayinler yalan olduğu için...

Tokat Almus'tayız ve köyün yolunun son 3-4km si dik ve virajlı. Önceki senelerde Corolla ile, bir takım kış lastiği sayesinde zincirsiz gittim geldim.Ama bu sene dört çeker ,altı yüksek araç şart oldu.

Vitara ve Terios gibi araçlardan alsam, aslında maddi açıdan daha rahat olurum. Corolla 30'un üstüne gider sanırım...Fakat temiz eski kasa Vitara arayıp bulmak sorun benim için. Terios'lara da nette yazılan fiyatlar çok da uygun değil. Bagaj da küçük...

Duster alayım diyorum. İkinci elleri takip ediyorum.Ama olmazsa da sıfır alırız artık. Ne yapalım, nasılsa ev mev alma hayalimizin de bir anlamı kalmadı artık.

yigiterc' Alıntı:
Herkese merhabalar...
.....nasılsa ev mev alma hayalimizin de bir anlamı kalmadı artık.

Merhaba muhterem.

Ev hayali anlamını yitirmişse hayatın anlamı yitmiş demektir. Haaa, "ev mev hayali" derken ev alıp kendi evinde oturma" hayalini kastediyorsan, bu zor hayat şartlarında birçik şeyi hemen istiyorsun demektir ki, gerçekleşmesi mümkün değil.

O halde hayallerine adım adım ilerlemelisin.... İlkönce ev almalısın. Ev alma hayalinin anlamı kaybolmaz. Bir zaman sonra (ne kadar olur bilemem, belki senin atanacağın yere atanacak rakiplerin bir şekilde diskalifiye olduktan sonra) atanırsın ve evinde oturursun. Evin olmazsa, dilediğin yere atansan bile kendi evinde oturamayacaksın.

Bu sebeple derim ki ev alma hayalini Duster'a ve Dinçer'e feda etme; evini al. Eğer nokta tercihi yapamazsan (yani tam tamına nerede oturmak istiyorsan oradan alamazsan veya tayine dair kuşkuların varsa) kolay satabileceğin bir yerden ev al. Sonra bir yere demir atmaya karar verdiğinde satar oraya demirini atarsın. :D

(Kusura bakma muhterem, akıl vermekten vaz geçmiştim uzun yıllardan beri ama, dayanamadım, bunları yazmakla akıl vermiş oldum. Sen en iyisi bildiğini yap. ;D)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR