Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 523,235

Etiketler

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

mossin nagant' Alıntı:
Satilan duster ve nissanlarin %2-3 ancak 4x4.
Bu sekilde SUV demek yanlis olur bence.

İbrahim Aybar geçen sene satılan Duster'ların %10 civarının 4x4 olduğunu söylemişti. Bu sene bu oran biraz daha artmış olabilir. Nissan'ları bilmiyorum maalesef

Dakar'a katılan Duster'ın lastiği ve ebadı: BF Goodrich T/A 235/85R/16

bana biraz resimde dar kalıplı geldi lastik ve ahım şahım bir yükselme gözlemleyemedim daha iyisi yapılabilirdi

ümit bey amblemi dışında nereleri renault.bizim doblo gibi toyota şasili steyr motorlu filanmıymış.detay bilgiler varmı

tyt.fan' Alıntı:
ümit bey amblemi dışında nereleri renault.bizim doblo gibi toyota şasili steyr motorlu filanmıymış.detay bilgiler varmı
Detay maalesef yok murat bey, bekliyoruz

Ne önemi var?
Bi zamanlar Renault Megane da katılmıştı Dakar'a...Yaparsan olur...Ama yoldaki araçla alakası olmaz....

standart sınıf var.genelde mitsubishi toyota nissan filan 1 gelir.ali deveci galip gürel 90 larda standart bir range rover la finish görmüştü.önemi finish görebilmektir.renault megan ı hatırlayamadım.renault schlesser in buggy si ile 2000 lerde epey birinci olmuştu genel klasmanda.alt yapı kangoo dakine yakındı diye biliyoruz

Görünce bi gülesim geldi Duster yine iyi yırtmış..

Bence hep standart araç kullanılmalı, böyle değiştirildikten sonra... Duster 'da dusterlıktan çıkmış hani.