Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 479,369

Etiketler

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

konuşulacak herşey konuşuldu. muhabbette sona erdi sanırım. yada herkes internetin olmadığı bir bölgede tatile çıktı

ilkbahar uykusuna yattı millet... yeni üye birisi gelir bir taş atar 40 kişi çıkarmaya uğraşırken muabbet oluşur... beklices... ;D

bilalr' Alıntı:
ilkbahar uykusuna yattı millet... yeni üye birisi gelir bir taş atar 40 kişi çıkarmaya uğraşırken muabbet oluşur... beklices... ;D

1.5dci 90 Bg motorlu olan araçlarda...Vites değişimi esnasında devir hemen düşmüyor...yüksek devirde vites değişimi yapıyorum...ben bunu dacia stepwayde farkettim...durum DUSTER araçlardada aynımıdır...

çünkü servise gittim...bana bu motorların reno grubunda farklı modellerde kulanıldığını ve hepsinde aynı olduğunu söyledi...

dün bir tane Nissan juke kıstırdım... ;D sahibine bu soruyu sorduğumda ..onun aracındada aynı olduğunu ve ayağını gazdan kestiği anda motor devrinin hemen düşmediğini 2-3 saniye sonra düştüğünü..dolayısı ile devir yüksekken vites değişimi yaptığını bu durumdanda gayet memnun olduğunu söyledi...

şükür yahu dedim..en sonunda beni anlayan biri çıktı ve bu durumu görmüş dedim...ne yalan söyliyeyim ben bu durumdan memnun değilim...

şimdi Duster sahibi olanlar bu konu hakkında görüşlerini yazar ise sevinirim...

syg.

evet devir geç düşüyor... ancaak, hızlanırken de devır daha hızlı yukselıyor gıbı... bunu fargeden varmı... ??? ;D

kobra9215' Alıntı:
konuşulacak herşey konuşuldu. muhabbette sona erdi sanırım. yada herkes internetin olmadığı bir bölgede tatile çıktı

kendi adıma cevap vereyim,
forumda çok sevmeme rağmen duster kısmında kendini bilmez 1-2 kişinin yaptığı gereksiz ağız dalaşı ve tartışma
yüzünden soğudum ve sadece okuma durumuna geçtim.
zaten bu konuda duyduğum rahatsızlığı da o zaman açıkca mesajımda belirtmiştim.
madem soruldu, cevap vererek hatırlatmak gereği hissettim,
zira belki benim gibi başkalarında bu durumdan yazmıyor olabilir.

Asıl muhabbet 21 Haziran'dan sonra başlayıp şu tarihlerde devam edecek :smiley:
19 Temmuz 2012 Perşembe,
23 Ağustos 2012 Perşembe,
13 Eylül 2012 Perşembe,
1 Ekim 2012 Pazartesi.
Duster'ın katılacağı Offroad yarış tarihleridir ;)

camel tropy-dakkar rally de var.... ;D temmuz-ağustos-2012 de...

Aracımı bugün Antalya'dan aldım. Anlık tüketim verisini ekranda göremedim.Bulamadım. Kullanılan yakıt, ort. tüketim. var fakat ATÜ yok. bilen bir arkadaş yardım etsin.

kobra9215' Alıntı:
Aracımı bugün Antalya'dan aldım. Anlık tüketim verisini ekranda göremedim.Bulamadım. Kullanılan yakıt, ort. tüketim. var fakat ATÜ yok. bilen bir arkadaş yardım etsin.

Üzgünüz, Duster anlık tüketimi göstermiyor. :mad:

anlık tüketim genelde yuksek gösterdiği için, moral olsun dıye koymamışlar... ;D

kaan2002' Alıntı:

Keşke anketi düzenlerken biraz özen gösterseydin.
Markaların adları zaten doğru yazılmamış üstüne üstelik, araç markaları var ama içlerinde bir de Qashqai var.
Yani neye göre seçim yapalım? Hadi Dacia da bir tek Duster var. Ama birçok markanın bir çok modeli var SUV olarak.

adamı anket yaptığına pişman etmeyin, ne kadar eleştriperestiz ya... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri