Bu Duster ilk çıktığında arazi şartları ve kötü koşullara uygun denmişti. Hatta şöyle bir yazı buldum nette:mimar_ankara' Alıntı:Aracım 4 aylık, kasımda 0 alındı. Parça döküm olduğu belli, ancak çıplak döküm o kadar su içinde bir kısımda kullanılır mı? Boyalı olur, galveniz olur vs. Bu alt paslanmalara kafam bozuldu, kış biraz geçsin alt yıkama yaptırıp lifte kaldıracağım..altta sorunlu ne varsa, garantiydi, benim bakımımdı falan elden geçecek..
İnternette bizden daha yağışlı ülkeler Almanya Fransada çekilmiş Dusterin alt fotoğraflarında ben böyle paslanma görmedim.
Sayın forester siz de ortada sizin tabirinizle sataşma olmadığı halde direk savunmaya geçmişsiniz. Hem de kendinizin de vurguladığı gibi duster sahibi olmayıp sadece niyetli olduğunuz halde. Hani bir reklam var "cin olmadan adam çarpmak " diyor ya, o aklıma geldi. Bence binmediğiniz bir aracı bu kadar sahiplenmeyin. Duster sahipleri bile sizin kadar iddialı değil. "Nasılsa garantisi var, bekleyelim görelim, ilerde çok sorun çıkarır, dökülmeye başlarsa satar geçeriz " diyorlar. : ;Ds.forester' Alıntı:ben bunun içeri işleyen ciddi bir pas olduğunu düşünmüyorum.
duster'a niyetliyim diye haftalardır bu foruma bakıyorum , diğer markalara da göz atıyorum , zannetmiyorum ki böyle 4-5 ayda ciddi problem yaratacak bir paslanma hem de kritik bölgede olsun ?
üstelik hard off road değilse bile hafif arazi şartlarında ve kötü hava koşullarında dolaşacak olan bir araç için o kadarını da mühendisler düşünmüşlerdir artık ?
duster a çok sataşan mesaj okudum burada ama yine de ortada "yaaa bakın işte biz demiştik , duster dandik" denilebilecek bir durum olmadığından , paslanmanın yüzeysel olduğundan eminim.