Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 486,889
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Rusya'da satılan Renault Duster'ın yeni makyajlı hali böyle olacak arkadaşlar.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Etiketler

ben büyük ihtimal tüm iç ön konsolu komple değiştirebilirim eğer servis yaparız derse..Sizce yapabilirler mi arkadaşlar ben 5 bin 'i bu uğurda gözden çıkarabilirim..

SERKANEFE' Alıntı:
ben büyük ihtimal tüm iç ön konsolu komple değiştirebilirim eğer servis yaparız derse..Sizce yapabilirler mi arkadaşlar ben 5 bin 'i bu uğurda gözden çıkarabilirim..

arabayı satıp yeni modelini alın..
aynı fiyata gelir ;D

AL1820' Alıntı:
arabayı satıp yeni modelini alın..
aynı fiyata gelir ;D

hım mantıklı evet ancak ben bir daha arabam ne zaman gelcek diye beklemek istemiyorum hem aracım sıfırr gibi maşallah az biraz çizik filan olsada, gözüm gibi baktım bi ton şey aldım üstüne sensör filan uğraş var yani.

ümiterkan' Alıntı:
Rusya'da satılan Renault Duster'ın yeni makyajlı hali böyle olacak arkadaşlar.

Ümit bey bu yeni iç tasarım Türkiyeye gelecek mi?
Bilginiz var mı?

2013'te gelme ihtimali var arkadaşlar. Ama kesin bir bilgi değil tabi.

ben sadece ön panjuru istiyorum ) konsol şu haliyle benim için gayet kullanışlı. rusyaya mail atsakta panjur gönderirler mi ) konsol değişmiş ama resimde gördüğüm kadarıyla eksikleri hala giderilmemiş. torpidonun bütünlüğü bozulmuş, içine gömme şeklinde yapılmış bide clionun bilgi ekranı gibi yapmışlar.

ümiterkan' Alıntı:
2013'te gelme ihtimali var arkadaşlar. Ama kesin bir bilgi değil tabi.
2013 çok geç. O kadar beklenmez.
Ben 2011 Aralığa kadar şansımı deneyip bekleyim diyorum...

servis gerekli desteği verir bu konuda bence, siz paradan haber verince yani kapılara acma kapama tesisatını çekerler konsolu değiştirirler ıvır zıvır ben düşünüyorum..

Resimlerdeki Duster'ın 2000cc 140bg olduğu söyleniyor. Ben mi yanlış anladım acaba

http://clubdaciaduster.foroactivo.com/t1589-nuevo-duster-ruso-se-confirma-el-nuevo-interior-del-duster-2012

Yok, bence bizimkinin panjuru daha güzel. Hatta bizim aracın arkadan görünüşünü pek beğenmiyorum ama, ön görünüşüne resmen hayranım. Sadece cam açma düğmeleri kapılarda olsa idi çok iyi olurdu.

Arkaya demir taktırınca arkası tok görünüyor dışarda bir kaç kez gördüm bende yaptırıcam

SON KONULAR - FORUM