ben büyük ihtimal tüm iç ön konsolu komple değiştirebilirim eğer servis yaparız derse..Sizce yapabilirler mi arkadaşlar ben 5 bin 'i bu uğurda gözden çıkarabilirim..
ben büyük ihtimal tüm iç ön konsolu komple değiştirebilirim eğer servis yaparız derse..Sizce yapabilirler mi arkadaşlar ben 5 bin 'i bu uğurda gözden çıkarabilirim..
hım mantıklı evet ancak ben bir daha arabam ne zaman gelcek diye beklemek istemiyorum hem aracım sıfırr gibi maşallah az biraz çizik filan olsada, gözüm gibi baktım bi ton şey aldım üstüne sensör filan uğraş var yani.
ben sadece ön panjuru istiyorum ) konsol şu haliyle benim için gayet kullanışlı. rusyaya mail atsakta panjur gönderirler mi ) konsol değişmiş ama resimde gördüğüm kadarıyla eksikleri hala giderilmemiş. torpidonun bütünlüğü bozulmuş, içine gömme şeklinde yapılmış bide clionun bilgi ekranı gibi yapmışlar.
servis gerekli desteği verir bu konuda bence, siz paradan haber verince yani kapılara acma kapama tesisatını çekerler konsolu değiştirirler ıvır zıvır ben düşünüyorum..
Yok, bence bizimkinin panjuru daha güzel. Hatta bizim aracın arkadan görünüşünü pek beğenmiyorum ama, ön görünüşüne resmen hayranım. Sadece cam açma düğmeleri kapılarda olsa idi çok iyi olurdu.
Yok, bence bizimkinin panjuru daha güzel. Hatta bizim aracın arkadan görünüşünü pek beğenmiyorum ama, ön görünüşüne resmen hayranım. Sadece cam açma düğmeleri kapılarda olsa idi çok iyi olurdu.