Arkadaşlar herkese selamlar.Bu forumdaki ilk iletim.Forumdan,başka bir sitede duster incelemelerini okurken haberim oldu.İyi ki de olmuş.Bende sayenizde duster almaya karar verdim.
Benimde bazı noktalarda hala kararsızlıklarım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şöyle ki;
1-4x4 düşünüyorum,ancak öyle dağ bayır çok gezmeye fırsat bulabileceğimi sanmıyorum ama ne olacağıda belli olmaz.Memlekette lazım olabilir(.Bülent bey bu arada bende aslen Ürgüplüyüm eş tarafından hemşehri sayılırız
).Almışkende en fulünü almak istiyorum ama fiyat farkına değer mi acaba?
2-Bülent beyde yukarıda sormuş.Birkaç yerde daha okudum.Aynı modellerde farklı farklı fiyatlara dusterlar var.Biri yazmış en fulünü,park sensörü taktırdım onu yaptırdım bunu yaptırdım 45.000 tl diye,başka bir arkadaşımız satıcı 41.000 dedi ben 38.000 dedim 38.500 e aldım diye,bu konuda yol gösterebilecerk var mı?
3-Şu anda corsam var ve aracımı satıp alabiliyorum duster i.Ancak sattığımda hemen alabilmeliyim ki çok uzun süre araçsız kalamam.
Şimdiden herkese çok teşekkürler..