Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
glamdring' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. bu sayfa da bende yazmıştım; aynı sorunu bende marmaristen ankaraya dönerken yaşadım. başka arkadaşlar da sorun yaşamışlar. ben fırsat bulup servise gidemedim ancak servise giderseniz ve gelişmeleri paylaşırsanız çok seviniriz. ayrıca bolu servisini de bence hiç vakit geçirmeden şikayet edin. gerçi sizi bir süre sonra servis çağrı merkezinden arayacaklar (tabii filtre değişiminin kaydı yapıldıysa) ama size geri dönüş yapmalarını beklemeden şikayet edin. ödediğiniz paranın büyüklüğü önemli olmayabilir ama bu fırsatçılıklarının bir yaptırımı olmalı.
Teşekkür ederim. Tüm gelişmeleri paylaşacağım bu başlıkta ayni sorunu yaşayan arkadaşlarımıza büyük faydası olacaktır.
Her hangi bir geri dönüş olmadı bize. Gerekli şikayeti yaptım.
troyexplorer
Belirtiğin düşünce mantıklı çünkü hava şiddeti düşüyor ama soğuk hala geliyor. Ama bu havayı soğutan peteğin gözlerinin
bulunduğu kısımda gerekli yalıtımın ve montajın olmadığını gösterir.
Çünkü o bölümde aşırı buzlanmaya sebep olan bir kaçak var demektir.
Kısa mesafede bir sorun yok , şehir içinde sorun yok çünkü yazdığın mantıklı geliyor bana uzun süre kullanımda
aşırı buzlanma nedeniyle hava akışı sağlıklı gerçekleşmiyor.
Çünkü klimayı kapatınca normal havalandırmayı acınca 10 dk. içinde hava şiddeti normale döndü gelirken gece.
Zaten sağ yolcu tarafının sol kısmında bulunan polen filtresine bitişik parçada aşırı terleme oluyor bu sıkıntı olduğunda.
Dün yetkili servisle konuştuk sürekli araçlarımızı götürdüğümüz ustamız pazartesi geliyormuş haftaya götüreceğiz aracı servise.
Çünkü aramız var ustamızla bir çok konuda bize yardımı olan bir insan konusunda da uzman bizim açımızdan.
Boğaziçi İstinye servisi götüreceğim yer aracı.