Merhaba;
Sedat Bey ile görüştüm. Foruma yüklenmiş dosyaların boyutu çok fazla olduğu için bakım yapılıyormuş. Ama henüz bitmemiş bir kaç gün süreceği bilgisini aldım.
Merhaba;
Sedat Bey ile görüştüm. Foruma yüklenmiş dosyaların boyutu çok fazla olduğu için bakım yapılıyormuş. Ama henüz bitmemiş bir kaç gün süreceği bilgisini aldım.
Merhaba;
Resimdeki araç benim değil ne yazıkki :-\
ELIA adında yabancı bir firmanın hazırladığı bir dustere ait çok beğendim bende
kendi duster'ıma ait fotoyu yükleme fırsatı bulamadım bu yüzden bu resmi ekledim.
geçen bir sitede görmüştüm buna benzer bir ön koruma eğer bulabilirsem linkini eklemeye çalışırım.
teşekkür ederim. bende imrenerek bakmıştım. gerçekten güzel olmuş. darısı başımıza ne diyelim. link vb bulabilir ve paylaşırsak yararlı olur diye düşünüyorum
Ön koruma Elia'nın sitesinde var 500euro diyor hem pahalı hemde getirme masrafıyla kim bilir kaça patlar.
tam linki çıkmıyor ama Elia'nın sayfası aşağıda
http://www.elia-tuning.de/index2.php
nette istanbulda da üretimler var, sonuçta zor bi şey değil üretim yapmak ama ben ankara için üretim yapan yer aradım bulamadım. fiyatlar 350 tl civarında. ancak benim gibi istanbul dışında yaşayanlar için ekstra montaj maliyeti de çıkacağı için sanırım beklemek ya da daha fazla araştırma yapmak gerekecek.
muhabbeti değiştirmek istemem ama sol sis farım temassızlık yapıyo ((
basit bi işlemmi yada komple tamponummu inecek?
inmişkende alt ızgaraya led mi taktırsam
muhabbeti değiştirmek istemem ama sol sis farım temassızlık yapıyo ((
basit bi işlemmi yada komple tamponummu inecek?
inmişkende alt ızgaraya led mi taktırsam