Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 482,286
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

troyexplorer' Alıntı:
Depo doluyken çalkalanma sesiyle , ilk kalkıstaki bir seferlik gelen sesi birbirine karıştırmamak lazım ,ilk kalkıştaki lokloklok esp asr olan bütün arabalarda var ve öyle çok rahatsız edici boyutta değil abartmayalım servisin bu sesi neyin yaptıgıyla ilgili hiçbir fikri yok ne yazıkkı ama herkesinki yapıyosa normal kabul etmek lazım yoksa aracınızla vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz
Katılıyorum.

Etiketler

CER26' Alıntı:
Doğrudur. kapı kilitleme düğmesine uzun süre basılı tuttuğunda devreye giriyor. 8 km hıza ulaştığında kapılar kilitleniyor.
düğmeye basılı tutarak da otomatik kilitlemeyi devreden çıkarabilirsiniz.

Bu özelliği kullana bilmeniz için önce servise gidip otom. kapı kilitlemeyi aktif duruma getirtmeniz gerekir.

Evet yaptırdım . Bu arada onun açık olmamasının sebebi kaza anında kapıları açma fonksiyonu olmadıgı içinmiş . Ben yinede yaptırdım çünkü manuel kitlesen yine aynı durum söz konusu olucak cam kırma çekici alıp koymak lazım araca

Sembolun yan kapı çıtalarından aldım henüz takmadım ama uyumlu kapılarla aracımda macera paketide var acaba boyattırıptamı taksam yoksa siyahmı kalsa karar veremedim. Şöyleki boyatmasan kapı altındaki korumalarla birlikte tüm kapılar doluymış gibi gözüküyor, beyaz yapsan görevini yaparken boyaları soyulacak düşünüyorum hala

troyexplorer' Alıntı:
Sembolun yan kapı çıtalarından aldım henüz takmadım ama uyumlu kapılarla aracımda macera paketide var acaba boyattırıptamı taksam yoksa siyahmı kalsa karar veremedim. Şöyleki boyatmasan kapı altındaki korumalarla birlikte tüm kapılar doluymış gibi gözüküyor, beyaz yapsan görevini yaparken boyaları soyulacak düşünüyorum hala

fotoğrafını çekip bir ara foruma koyabilir misin? bir de kaça aldın?

O korumalar kapının altında kalıyor yanyana park etme durumlarında yandaki düşüncesiz sürücülerin kapıyı çarpması sonucu oluşan mini göçükleri engellemek için bu yüzden alışveriş merkezlerine gidesim gelmiyor

troyexplorer' Alıntı:
O korumalar kapının altında kalıyor yanyana park etme durumlarında yandaki düşüncesiz sürücülerin kapıyı çarpması sonucu oluşan mini göçükleri engellemek için bu yüzden alışveriş merkezlerine gidesim gelmiyor

macera paketinin de amacı aynı diye düşünüyorum ama neyse...fotoğrafını gönderince daha net anlıcaz bakalım

Macera paketi bahsettiğim sorunla ilgili sadece çamurlukları koruyor kapılardaki etekte oldugu için yandan bir kapı açıldıgı zaman ortalama kapı anahtar kilidinin 2 santim aşagısına vuruyor zaten orda saç köşesi mevcut , çıtaları saç köşesinin hizasında köşenin altına yapıştırıcam

Aracıma RACE CHİp taktım.(1.5 dci 110 hp 4x4) 179EURO olandan. Ayarlı gelenden performans artışı göremedim. Firmayı aradım 1er kademe yükseltin ayarını dedi ilgili şahıs Yükseltince biraz fark etti gibi. Fazla uzun süre test edemedim. aynı model ve araçta kullanan arkadaşlar varsa hangi ayarda kullandıklarını söylerlerse bende fazla uğraşmamış olurum.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82434.20#ixzz2IvB1Flvx

Bana göre gayet de güzel olmuş...Uzun zamandır yakın park halindeki diğer araçların kapı çarpmalarından korunmanın yollarını arıyordum, sayenizde gayet etkili bir yöntem bulmuş oldum. Üstelik fiyat olarak da gayet makul. Paylaşım için teşekür ederim.........

Çıta olayını uygulayacak arkadaşların dikkatine ; arka kapı çıtasını başlangıcında kapıyla sıfır yapıştırmayın 0.6 mm boşluk bırakın nedenı kapıyı açınca on kapıya değiyor yapıştırmadan önce kapıyı acıp kontrol edin

amerikan park modüllü uygulayan var mı içimizde acaba varsa nasıl yaptırdınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler