Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?
sana sesli güldüm )
Assasin' Alıntı:Sesli güldüm..
sana sesli güldüm )
Assasin' Alıntı:Sesli güldüm..
Doğrudur tabi tercihlere saygı duymak lazım.Ama benim söylediğim yanlış anlaşılmasın.40.000 TL az para değil.Yani aradığınız prestij ise prestij aracı alınabilecek bir mebla.Ama Dacia'da prestij aramayı doğru bulmuyorum mazur görün beni.bilalr' Alıntı:orta halli parası olupta orta prestij Duster le yapmakta bir tercihtir... parası çok olan iyisine biner zaten, tabiki klavuza gerek yok... ayrıca imkanlara uymayan ve ulaşılmaz/hayal prestij idealleri önermekten iyidir... 8)
Prestij aracı diyorsunuz düşük vergi,düşük bakım maliyeti diyorsunuz.Ne anlamı kaldı o zaman prestijin.Tamam kabul Duster söyledikleriniz üzere 40.000 tl'ye alınacak güzel bir araç.Yakıt masrafı az,bakım maliyetleri vs. düşük.Üstelik bir yere kadar ulaşılması zor yerlere gidebilmenize olanak sağlıyor.Ama duster bir prestij aracı değildir,bu böyle biline.bilalr' Alıntı:orta halli, biraz geniş, biraz şekilli, yaygın servisli, satış grafiği yuksek, enaz 3yıldız.ncaplı-güvenli, düşük vergi-bakım maliyetli-fiyatlı 4x4-dizel kaç tane var... bunu bilmeden birşey demek abes olur manasında derim... 8)
Assasin' Alıntı:Prestij aracı diyorsunuz düşük vergi,düşük bakım maliyeti diyorsunuz.Ne anlamı kaldı o zaman prestijin.Tamam kabul Duster söyledikleriniz üzere 40.000 tl'ye alınacak güzel bir araç.Yakıt masrafı az,bakım maliyetleri vs. düşük.Üstelik bir yere kadar ulaşılması zor yerlere gidebilmenize olanak sağlıyor.Ama duster bir prestij aracı değildir,bu böyle biline.
Ben grubum adına sizi gezilerimize davet ediyorum,hatta bu haftasonu Kartepe'de piknik tadında bir gezimiz olacak.(Aracınız zorlanmaz) Gelirseniz aracı yakından tanırız,sizinle tanışmış oluruz.
İyi para..SERKANEFE' Alıntı:Bu arada aracın en full 4x4 modeli 52.800 'dür, 40 bin değil ;D eğer en full modelinden bahsediyorsak tabi
SERKANEFE' Alıntı:Bu arada aracın en full 4x4 modeli 52.800 'dür, 40 bin değil ;D eğer en full modelinden bahsediyorsak tabi
Assasin' Alıntı:Haklısnız Bilal Bey.
Assasin' Alıntı:Prestij aracı diyorsunuz düşük vergi,düşük bakım maliyeti diyorsunuz.Ne anlamı kaldı o zaman prestijin.Tamam kabul Duster söyledikleriniz üzere 40.000 tl'ye alınacak güzel bir araç.Yakıt masrafı az,bakım maliyetleri vs. düşük.Üstelik bir yere kadar ulaşılması zor yerlere gidebilmenize olanak sağlıyor.Ama duster bir prestij aracı değildir,bu böyle biline.
Ben grubum adına sizi gezilerimize davet ediyorum,hatta bu haftasonu Kartepe'de piknik tadında bir gezimiz olacak.(Aracınız zorlanmaz) Gelirseniz aracı yakından tanırız,sizinle tanışmış oluruz.