Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,302
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Bu forumda bir cok konuyu okudum bircok da konuya katıldım.Arabamı aldıktan sonra da bu forum bana ve tahmin ediyorum bircok kişiye özellikle duster almış veya almak niyetinde olan kişilere çok ama çok faydalı olmuştur.Sebebine gelince sitede gerçekten cok iyi niyetli ve tarafsız bir şekilde elinden geldiğince kişilerin sorularına yanıt vermeye çalışan kişilerin olmasıdır.Bu kişilerin başında da malumunuz ümit erkan gelmekte.Diğer isimlerini saymadığım birçok arkadaş da var tabi.Forumun başlangıcında Duster hakkında birçok meydan muharebeleri yapılmış ve bunun sonucunda yenilip de taşın altına yatıp ordan fırsat kollayarak ara sıra çıkıp huzur bozmaya çalışan tipler de yok değil.Lafın özü bu ve bunun gibiler yenilmeye doymayan pehlivan gibidirler.Benim tavsiyem yeni katılmış insanlara bu forumun sırf tartışılan bir yer değil gerçekten faydalı bir yer olduğunu söylemek istememdir.Ayrıca ne olursa olsun forumdaki Duster sahipleri tarafsız insanlardır ve onların söylediklerinin daha çok kale alınmasını diğerlerinin duster hakkındaki sözlerinin ise sadece kulaktan dolma laflarla söylenmış sözler olduğunu bilmeleri gerekir.Sonuçta burda hiç kimse dacia fabrikasının ortağı değildir.Herkese iyi forumlar.

Etiketler

gecen hafta deneme surusleri yaptim
suzuki jimny ve 307 sw sahibiyim
su an pejonun ustune para koyabilsem alacagim ilk araba
fiyatina gore super
110 hp motor 6 ileri ve nissan kaleos gibi araclardaki ayni aksamlar

create' Alıntı:
Bu forumda bir cok konuyu okudum bircok da konuya katıldım.Arabamı aldıktan sonra da bu forum bana ve tahmin ediyorum bircok kişiye özellikle duster almış veya almak niyetinde olan kişilere çok ama çok faydalı olmuştur.Sebebine gelince sitede gerçekten cok iyi niyetli ve tarafsız bir şekilde elinden geldiğince kişilerin sorularına yanıt vermeye çalışan kişilerin olmasıdır.Bu kişilerin başında da malumunuz ümit erkan gelmekte.Diğer isimlerini saymadığım birçok arkadaş da var tabi.Forumun başlangıcında Duster hakkında birçok meydan muharebeleri yapılmış ve bunun sonucunda yenilip de taşın altına yatıp ordan fırsat kollayarak ara sıra çıkıp huzur bozmaya çalışan tipler de yok değil.Lafın özü bu ve bunun gibiler yenilmeye doymayan pehlivan gibidirler.Benim tavsiyem yeni katılmış insanlara bu forumun sırf tartışılan bir yer değil gerçekten faydalı bir yer olduğunu söylemek istememdir.Ayrıca ne olursa olsun forumdaki Duster sahipleri tarafsız insanlardır ve onların söylediklerinin daha çok kale alınmasını diğerlerinin duster hakkındaki sözlerinin ise sadece kulaktan dolma laflarla söylenmış sözler olduğunu bilmeleri gerekir.Sonuçta burda hiç kimse dacia fabrikasının ortağı değildir.Herkese iyi forumlar.
Hayırdır bu ne şiddet bu ne celal? Yeni meydan muharebeleri istiyorsunuz galiba?
Nerden esti de bu satırları yazdınız?
Tamam aracınızdan memnunsunuzdur, burdaki kullanıcılara müteşekkirsinizdir, forumlardan çok şey öğrenmişsinizdir, forumda hiç beğenmediğiniz kişler olabilir (mesela ben)....
ancak arada birilerine laf sokuşturmak niye?

veteriner' Alıntı:
Hayırdır bu ne şiddet bu ne celal? Yeni meydan muharebeleri istiyorsunuz galiba?
Nerden esti de bu satırları yazdınız?
Tamam aracınızdan memnunsunuzdur, burdaki kullanıcılara müteşekkirsinizdir, forumlardan çok şey öğrenmişsinizdir, forumda hiç beğenmediğiniz kişler olabilir (mesela ben)....
ancak arada birilerine laf sokuşturmak niye?
Size söylediğini de nereden çıkardınız ki, ama siz kendinizi "yenilip de taşın altına yatıp ordan fırsat kollayarak ara sıra çıkıp huzur bozmaya çalışan tipler" den biri olarak görüyorsanız orasını bilemeyiz.

Yine mi başladık kinayeli laf sokuşturmalara eski konulara ve muhabbetlere atfen laf söylemeye konuları hortlatmaya gerek var mı?bazı arkadaşlar nedense eski yaraları kaşımaya çok hevesliler muhteremler

hastayız dedee...! ;D hesabı mevzular yani... ;) germeyin, gerilmeyin, cool-relax olun, herkes sanal alemde kral zaten... tutabilene aşkolsun yani... sataşmalar fazla uzatılınca sayfa hatta site karışıyor, kopmalar soğumalar oluyor... bu nedenle sataşma-sözhakkının makul ölçüde kullanılması daha faydalı... mecbur kalmadıkça sataşmıyom-mecbur kalmadıkça üstüme alınmıyom hesabı yani... takmayın kafanıza.... ;) 8)

Sayın veteriner yazımı dikkatli okusaydınız hitap ettiğim kesim foruma yeni katılan ve bilgilenmek isteyen insanlar olduğunu görecektiniz.Benim yazımda sizin adınızın geçtigini hatırlamıyorum.Ama üstünüze alıp direk savunmaya geçmeniz de çok manidar doğrusu ... ;D neyse ama siz olmadan da sıkıcı olurdu belki de bu forum hepinize hayırlı günler dilerim sevgiler saygılar...

ümiterkan' Alıntı:
Size söylediğini de nereden çıkardınız ki, ama siz kendinizi "yenilip de taşın altına yatıp ordan fırsat kollayarak ara sıra çıkıp huzur bozmaya çalışan tipler" den biri olarak görüyorsanız orasını bilemeyiz.
orasını bilemediğiniz belli.
Kendi üzerime alındığım felan yok. Durduk yerde neden gerilim çıkarılmak istendiğini merak ettim, cevap yazmak için illa üstüme alınmama gerenk yok. Niye alınayım ki, ben bir teklifte bulundum size ama kabul etmediğinizden yenilme gibi bir durum olmadı, anlayamadıysanız biraz ipucu
anahtar....
arazideki motor performansı......
1.6 benzinli düşük torklu Vitara.....vs...

veteriner' Alıntı:
orasını bilemediğiniz belli.
Kendi üzerime alındığım felan yok. Durduk yerde neden gerilim çıkarılmak istendiğini merak ettim, cevap yazmak için illa üstüme alınmama gerenk yok. Niye alınayım ki, ben bir teklifte bulundum size ama kabul etmediğinizden yenilme gibi bir durum olmadı, anlayamadıysanız biraz ipucu
anahtar....
arazideki motor performansı......
1.6 benzinli düşük torklu Vitara.....vs...
Teklifini yesinler... ;D gel buraya da göstereyim sonucunu o zaman.

;D ...izlemeye devam .... az sonra.... reklamlardan sonra.... ;D

;D .. ikizin de anahtarını alırım bak... ;D bana garajımdan p.chayennemi çıkarttırmayın... ;D

http://www.vidivodo.com/video/cem-yilmaz-yaris/234854

2381_20090710120848406_rich_and04.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
Evvet Ümit Bey 'den Veterinere Hodri Meydan !! ;D ;D
Ben o hodri meydanı zamanında ikinize de çektim. Ne çabuk unuttunuz.
Ama zaman aşımı yok.
İsterseniz aranızda anlaşın gün saat belirtin, çıkıp geleyim.
Ama anahtar olayını unutmayalım.
Tüm forum sakinlerine saygılarımla.

veteriner' Alıntı:
Ben o hodri meydanı zamanında ikinize de çektim. Ne çabuk unuttunuz.
Ama zaman aşımı yok.
İsterseniz aranızda anlaşın gün saat belirtin, çıkıp geleyim.
Ama anahtar olayını unutmayalım.
Tüm forum sakinlerine saygılarımla.
İstediğiniz zaman gelebilirsiniz Abdullah Bey, ben sizi en iyi şekilde misafir ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR