Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,302
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

mstdgbkn' Alıntı:
panjurdaki ışık çok hoş olmuş. tam dastırlık :D :D diğer dastır sahiplerine de şiddetle öneririm :smiley: o ışıkları takıp lincoln ile karşılaştırmak daha mantıklı gibi görünüyor :p

Valla bencede kötü görünüyor :smiley: geçen range rover sports 'ta böyle birşey görmüştüm :smiley: sıralı led'ler aracı basit gösterir arkadaşlar, alıcaksanız mercekli led'ler alın audi, mercedes vs araçlarında ki gibi.

Etiketler

mstdgbkn' Alıntı:
panjurdaki ışık çok hoş olmuş. tam dastırlık :D :D diğer dastır sahiplerine de şiddetle öneririm :smiley: o ışıkları takıp lincoln ile karşılaştırmak daha mantıklı gibi görünüyor :p
;D ;D ;D

fbmy' Alıntı:
Prestij konusunda otorite olmasamda mor ışıkları görünce hemen başkana katılasım geldi ...

beyaz olanları diğer prestij jıpler takmış, değişiklik olsun dedik mor taktık... ;) dusteri hummer-jeep-l.navigatörle kıyaslama yapmıyorum, olayı saptırıp puan alacak ya... ;) tip mekanik şanzuman ve motor olarak onlar aşmış, bunları alamıyoz, dusterde almam, eski model-rektefeli-sorunlu 4x4 binip, dusteri eleştirim diyenler için, gerçek prestıj araç geneline örnek verildi... kimide modayı-kumaşı örnek vermiş mesela... 8) neyse, herkes çok biliyo memlekette jıpı prestiji vs... zati... :D herkese hayırlı geyıkler...

mstdgbkn' Alıntı:

Yahu muhterem, ben de "bu ışıklara kanım kaynadı, neden ki" diye düşünüp duruyordum, çözemediydim olayı. Demek ki Duster'a göreymiş de haberim yokmuşmuş da, sen saygıdeğer ;D aziz ;D ve muhterem ;D ve ileri görüşlü katılımcı kardeşimiz hatırlatınca durumu anlamış oldum.

Demek ki bilinçaltımda şöyle bir olay varmış: Bi ışık taksam da Duster'ı bişeylerle karşılaştırmasam.... (Bu lincon ne onu da bilmiyorum)... İyi ki söyledin.

Baylar, bu garip nickli şahsiyet (mgdbs... miydi neydi) çok muhteremdir, ermiş midir nedir... ERmiş zahir ermiiiiş... Ona rastladığımız yerde saçından sakalından bir armağan alalın ki bize de ermişlik bulaşsın...

Bu kişinin her söylediğinde hikmet vardır. (Hatta yanına tasdikçiler de sırıtkan sırıtkan toplanmaya başlamışlardır. Yakında pöstekiye kurulur) Sakın ola ki mesajını okumazdan gelmeyin. "Bu kıymetli ve güzel insan bu mesajında acaba hangi hikmetli lafları folluğa bıraktı" diye mutlaka okuyun. Bakın, bi bakışta bildi Duster'ın eksiğini....

(Bu lincon ne onu da bilmiyorum

Nam ı diğer lincoln navigator

indir.jpg

yalan yanlış eleştirlerle, Duster üzerinden ego tatmini var gibi... nerdeyse sirk olacak... ara vermeli... :mad:

olguncandan' Alıntı:
Yahu muhterem, ben de "bu ışıklara kanım kaynadı, neden ki" diye düşünüp duruyordum, çözemediydim olayı. Demek ki Duster'a göreymiş de haberim yokmuşmuş da, sen saygıdeğer ;D aziz ;D ve muhterem ;D ve ileri görüşlü katılımcı kardeşimiz hatırlatınca durumu anlamış oldum.

Demek ki bilinçaltımda şöyle bir olay varmış: Bi ışık taksam da Duster'ı bişeylerle karşılaştırmasam.... (Bu lincon ne onu da bilmiyorum)... İyi ki söyledin.

Baylar, bu garip nickli şahsiyet (mgdbs... miydi neydi) çok muhteremdir, ermiş midir nedir... ERmiş zahir ermiiiiş... Ona rastladığımız yerde saçından sakalından bir armağan alalın ki bize de ermişlik bulaşsın...

Bu kişinin her söylediğinde hikmet vardır. (Hatta yanına tasdikçiler de sırıtkan sırıtkan toplanmaya başlamışlardır. Yakında pöstekiye kurulur) Sakın ola ki mesajını okumazdan gelmeyin. "Bu kıymetli ve güzel insan bu mesajında acaba hangi hikmetli lafları folluğa bıraktı" diye mutlaka okuyun. Bakın, bi bakışta bildi Duster'ın eksiğini....

hocam nasıl bir ruh hali içerisindesiniz bilemiyorum ama sabah okuyunca kendinize güleceğinizi bilmenizi isterim. kafanız trilyon olmuş :D :D

milletin psıkolojısını bozmayın... etki-tepki sarmalı oluşup herkesde arıza doğmasın... herkesın bildiği ve zevki kendine... akıl vermeye eleştirmeye gerek yok, ılla olacak rahat edemem hastayım dıyen, uygun dozda yapsın, geldiği gibi bırakmasın .... ;) 8)

Assasin' Alıntı:
Duster'ın bir alt modeli değil mi abi bu ?

Deniz sen ne diyorsun bu kıytırık makine duster,in yanında pat pat kalır

Bknz pat pat .

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://img2.blogcu.com/images/m/b/u/mbuldan/mbuldan_pict0015.jpg&imgrefurl=http://cobanlar2k.blogcu.com/cobanlarin-gruru-pat-pat/3922400&h=450&w=600&sz=50&tbnid=N79yFdqwDiOQOM:&tbnh=113&tbnw=151&prev=/search%3Fq%3Dpat%2Bpat%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=pat+pat&docid=EuLSu_n2tduNdM&hl=tr&sa=X&ei=of00T_LKKMGo0AWw3qSTAg&ved=0CDkQ9QEwAA&dur=1349

Renkler ve zevkler tartışılmaz biliyordum... :smiley:
Şunu söylemeden de edemiyeceğim...
Elli bin, yüzbin övro veripte şehir içinde bilindik lüks markaların ciplerini, kamyonetlerini sadece düz yollarda kullananları hep yadırgadım.
Hoş o kadar parayı veripte araziye çıkanlarıda yadırgarım.
Ama bu benim düşüncem tabii...
Arazi aracı lüks ve konfordan zaten uzak olması gerekmezmi?
Deri koltuklu arazi aracı olurmu kardeşim...
Teknolojik ilavelere bir şey diyemem tabii....

benim kardeşim kiralamada kullanıyor gayet memnun oldugunu sölüyor ama arizede iyi degilmiş

her sitede farklı show yapanlar var, ilginç... sanırsın sitenin assolistleri... eleştiriler, benbilirimler, kasmalar, germeler...vs... bir ikide yancı aldımı yanına temam, tutabilene aşkolsun, ver coşkuyu... birbirlerini ağırlarar... usa-japon eskısı jıpleriyle siteyi esir alırlar... hoş hard offroada da eski jipler gider... yenisine kıyamazlar ve para da yetmez... ama milletin yeni jipe de çamur atmak değişik bir zevk olsa gerek... ;) :mad: ayrıca rentacarcı da 4x2 ile araziye çıkmış da haberi olmamış olabilir... ;)

419078_371083006243656_286899517995339_1353047_1500131876_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR