Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,502
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

amadeus99' Alıntı:
off evladım ben neresini düzelteyim bu yazdıklarının
-kişisel gelişim kitaplarının tek faydası yazarınadır, hepsi kohut'un self psikolojisinden çıkar, onları okuyana kadar horney, freud, jung, reich okumak lazım.

-toplumlarda sanatın gelişmesi ? hımm sanat tarihi demek istiyorsun sanırım , ben sanatın gelişmesi ile prestij arasında ben bir bağlantı kuramıyorum, ha kurarsın ama yağmur yağıyor ördek dedine döner o ilişki. tek bulabildiğim mantık, soylu aileler rönasans döneminde sanatçıları himaye etmeleri, ve sanat eserine sahip olmanın prestiji ama bu prestijden çok ailenin adına ve geleceğine yapılmış bir yatırımdır kaldı ki telefon ve araba ile rodin'i matisse'yi kıyaslamak imkansız.

-tarih okuyun, şahane öğüt, lise tarihi mi ? resmi tarih mi ? 5 ciltlik insanlık tarihi mi ? tek başına tarih okumanın faydası nedir, kurgulanmış hali mi ? anaokulundaki tırnağına oje süren kız annesini taklit etmekte, güzellik kadının silahıdır. tahmininizin aksine güzelliğin anlamı sağlıktır, türün devamı için gerekli bir özelliktir. son olarak araba ve telefonla sağlanan prestij şahaneymiş, hayatta yatırım yapman gereken şeyler bellidir, ailen var ise öncelikle bir ev ve onların geleceği, yoksa kendine yatırım yaparsın. hayır hayatım boyunca bir yerlere hakkı ile gelmiş hiç kimsenin materyallere dayalı bir prestij gösterine girdiğini görmedim. şirket toplantısına mercedes limuzinle de gidersin kendi hayatında ise ihtiyaçların kullanımını belirlemeli başkasının ne düşündüğü değil.

Valla elinizi sıkıyorum, sonunda böyle cevap veren insanlarla karşılaştım bu forumda :smiley: yanıtı vericem ama şuan çok yoğunum maruz görün.

Etiketler

sevgili serkanefe sana daha önce bu konuda birşeyler çıtlatmıştım ama sen pek dikkate değer bulmamıştın ;)

bence bu mesajlar neden duster başlığında yer almalıydı , neden duster ? çünkü felsefik tartışmalara katılmanızı sağlar...

Bu konuda son nokta. Yurtdışında dastır ın "prestige" diye bir alt modeli varmış.
Hem de diğerlerinden 1000 euro pahalı.
http://www.eurocarblog.com/post/2990/dacia-duster-price-for-european-launch

bunca yazışmadan sonra serkanefe arkadaşımız hala 17-20 yaşındaki kızlar arabayı beğeniyor demek ki prestij arabası demiş...

yazık :smiley:

evet serkanefecim prestij arabası evet canım sen üzülme yeter ki :smiley::smiley::smiley:

çok yazı çok yorum, bir gerçek sunmak istiyorum. lancia delta20111 1.6 dizel aracımı satıp duster aldım ,sadece zevk ve hobilerime daha cok uydugu için,sadece ayda 1 ,2 kez sehir dışı toprak yolda kullanıyorum ve cok iyi yaptığıma inanıyorum. hava atılacak arabalar bıttıgınde herkes tenıden fonksiyonellıgı dusunecek.

gerçekten bir miktar prestiji var..Range Roverla, porche cheyenne ile yanyana duruyorsunuz..Onların değerleri sizinkinin en az dört katı ama etraftan Duster'a bakıyorlar. (Değeri 4 katı ama teknik özellşkleri 4 katı mı..hiç de değil.) Ben bunu arabanın iddialı çizgilerine bağlıyorum. Etkileyici ön ve yan görünüşü var. Arka görünüşünü de biraz abartsalar gerçekten çok başarılı bir görüntü elde edecekler..

Prestije falan ihtiyacımız yok ama herkesin gözü Duster'da..ne yapalım, güzele bakmak sevap diyoruz geçiyoruz..)) (Bir de 4 yönden görülen nazar boncuğu şart oldu)

http://www.auto.cz/dacia-duster-nova-reklamni-kampan-dacie-taky-zavidite-58954

Harika reklamlar sanıyorum konuyu burda kapatıyor..

önden çok karizma... 8)

05022012264.jpg

mimar_ankara' Alıntı:
gerçekten bir miktar prestiji var..Range Roverla, porche cheyenne ile yanyana duruyorsunuz..Onların değerleri sizinkinin en az dört katı ama etraftan Duster'a bakıyorlar. (Değeri 4 katı ama teknik özellşkleri 4 katı mı..hiç de değil.) Ben bunu arabanın iddialı çizgilerine bağlıyorum. Etkileyici ön ve yan görünüşü var. Arka görünüşünü de biraz abartsalar gerçekten çok başarılı bir görüntü elde edecekler..
Sesli güldüm.. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Prestij arayan insan dacia'ya binmez zaten.

orta halli parası olupta orta prestij Duster le yapmakta bir tercihtir... parası çok olan iyisine biner zaten, tabiki klavuza gerek yok... ;) ayrıca imkanlara uymayan ve ulaşılmaz/hayal prestij idealleri önermekten iyidir... 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR