Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?
Valla elinizi sıkıyorum, sonunda böyle cevap veren insanlarla karşılaştım bu forumda yanıtı vericem ama şuan çok yoğunum maruz görün.
amadeus99' Alıntı:off evladım ben neresini düzelteyim bu yazdıklarının
-kişisel gelişim kitaplarının tek faydası yazarınadır, hepsi kohut'un self psikolojisinden çıkar, onları okuyana kadar horney, freud, jung, reich okumak lazım.
-toplumlarda sanatın gelişmesi ? hımm sanat tarihi demek istiyorsun sanırım , ben sanatın gelişmesi ile prestij arasında ben bir bağlantı kuramıyorum, ha kurarsın ama yağmur yağıyor ördek dedine döner o ilişki. tek bulabildiğim mantık, soylu aileler rönasans döneminde sanatçıları himaye etmeleri, ve sanat eserine sahip olmanın prestiji ama bu prestijden çok ailenin adına ve geleceğine yapılmış bir yatırımdır kaldı ki telefon ve araba ile rodin'i matisse'yi kıyaslamak imkansız.
-tarih okuyun, şahane öğüt, lise tarihi mi ? resmi tarih mi ? 5 ciltlik insanlık tarihi mi ? tek başına tarih okumanın faydası nedir, kurgulanmış hali mi ? anaokulundaki tırnağına oje süren kız annesini taklit etmekte, güzellik kadının silahıdır. tahmininizin aksine güzelliğin anlamı sağlıktır, türün devamı için gerekli bir özelliktir. son olarak araba ve telefonla sağlanan prestij şahaneymiş, hayatta yatırım yapman gereken şeyler bellidir, ailen var ise öncelikle bir ev ve onların geleceği, yoksa kendine yatırım yaparsın. hayır hayatım boyunca bir yerlere hakkı ile gelmiş hiç kimsenin materyallere dayalı bir prestij gösterine girdiğini görmedim. şirket toplantısına mercedes limuzinle de gidersin kendi hayatında ise ihtiyaçların kullanımını belirlemeli başkasının ne düşündüğü değil.
Valla elinizi sıkıyorum, sonunda böyle cevap veren insanlarla karşılaştım bu forumda yanıtı vericem ama şuan çok yoğunum maruz görün.