Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunuscom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,077

Etiketler
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Çok güzel bir gündü, en güzeli de vatandaşların da bize korna ve alkışları ile destek vermesiydi

çok güzel görüntüler şimdilik teşekkürler diğer paylaşımları bekliyoruz arkadaşlar...

Gerçekten güzel bir etkinlik oldu, her sene dükkanın önünden geçerken izlerdim bu kez konvoyun içinden dükkana el salladım, herkese teşekkürler....
Bu arada Kenan Kalpakoğlu'na teşekkür ederim, fotoğrafların içinde benim de resimlerim vardı, izin almadan indirdim umarım kusuruma bakmaz.....

Star Tv de çıkmışız ama kaçırdım ben izleyen varmı?

ben fotogragfları siteye atıcam ama o linke baglanamıyorum :smiley:

http://starhaber.startv.com.tr/

burdan izlenebilir sanırım

Çekim yaptıklarını gördüm ama ben de kaçırdım muhtemelen gece haberlerde bir daha verir ;)

Çok güzel etkinlik olmuş katılan arkadaşları kutlarım ismim olmasına rağmen rahatsızlığım nedeni ile katılamadım,
geçen yılki kortej aklıma geldi, boş sokakları görünce, hava şartlarının azizliğinden olsa gerek, geçen çok güzel bir hava vardı herkes sokaktaydı, işyerlerinden evlerini pencerisinden, balkonundan el salayan bayrağını sallayan insanlar çoğunluktaydı, o coşkuyla kaç tur attık hatırlamıyorum bile, her geçişimizde aynı çoşkuyla alkışlanmıştık, şimdi karelere bakıyorum geçen yıl tıklım tıklım olan caddeler, parklar boşmuşş, ama genede katılımcı arkadaşlar çoğunluktaymış herkes keyif almış önemli olanda buydu zaten, inşallah seneye daha coşkulu kutlama olur..

Öncelikle hepimizin,Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun. Gezenbilir'in yeni üyesi olarak, ilk etkinliğe katılışımı bugün gerçekleştirdim.
Kortejden biraz bahsetmek istiyorum.

Başlangıç noktasında arabalarını albayraklarla süsleyenleri izlemek bir yandan o yağmurun altında kendi arabamızı süsleme mücadelesi. Ardından kalkış ve sayısını unuttuğum turlar.
Herkesin arabasında albayrağımızın dalgalanması, 10yıl Marşımızın yükselen sesi, korna sesleri... Kortej'e dahil olmasa da o güzergahta ilerleyen arabaların korno çalarak destek vermesi... Herşey mükemmeldi. İnsanı öyle gururlandırıyor ve duygulandırıyor ki. Tek yürek olmak diye ben buna derim işte ! Bunların yanında yaya insanların durup alkışlamaları.Bravo arkadaşlar, tebrikler çocuklar diye bizleri kutlamaları...
Muhteşem bir durum.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama bir ara kortejimize bi polis otosu katıldı. Türk polisimiz de kortejimize destek verdi. Korna çaldı. Kısaca günün özeti böyle. Elimde çok fazla fotoğraf var. Aralarından iyi görüntüye sahip olanları ekleyeceğim en kısa zamanda, siteye biraz daha alıştığımda.
Kortejde UJ 3791 plakalı Megan'ın pencelerinden dışarı sarkıp fotoğraf çekenlerden biri bendenizdim arkadaşlar :smiley:
Saygılar.

34 GBJ 01 - Kenan bey elinize sağlık...teşekkürler..

Hepimizin EN BÜYÜK BAYRAMI tekrar kutlu olsun...

CIMG5711.jpg

CIMG5712.jpg

CIMG5713.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR