Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunuscom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,079
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Öznur hanım. Bu şemsiyeyi bu anlamlı günün anısına tasarımladım. Her zaman karavanıma konuk olabilirsiniz. Samimi dileğim olarak kabul edin. Sevgiler:smiley:

Etiketler

Esra hanım konu kapatıldığı için buradan yazdım ,büyük geçmiş olsun,umarım en az hasarla atlatmışsınızdır, sağlıcakla kalın.

Tarık'cım sanada geçmiş olsun,tatmin edici bir cevap aldığını hiç sanmıyorum. ???
bu etkinliğe katılan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim,sıkıntılı şu günlerde çok güzel bir iş yaptınız,tüm iyilikler sizlerle olsun.

iyi akşamlar Herkese,
İiyi akşamlar Yeşim hanım, teklifiniz içintekrar teşekkür ederim inşallahbiretkinliket görşmk üzre, hoşçkalınn

bensubonus' Alıntı:
Bu sitede velim olabilecek kişi çok ;)

İlk fotoğraf kortej, başlamadan hemen önce..
İkincisi ise, kortejimize destek veren polisa aracı

Sn. Bensu hanım , eklediğiniz resimler çok güzel. Sizlere ve veliniz ola bilecek kişilere paylaşımlarınız için çok teşekür ediyorum.
Saygılarımla
Bahaddin Çelik ( bettino )

Tek yürek Tek bilek tek vücut bu olsa gerek Ne mutlu Türküm Diyene

emirinde bir fotografı oldu :smiley: teşekkür ederiz. biz makinemizi alamamıştık ( yeni taşındığım için kutuların hangisinde kaldı bilemedik )

Kortej giderken çok fotoğraf çeken oldu ama henüz bu sayfalarda göremedik. Biz size birkaç fotoğraf daha sunalım.

SDC13904.jpg

SDC14001.jpg

SDC13913.jpg

SDC13934.jpg

SDC14043.jpg

Selam herkese, Merve ben
UJ plakalı megandaydım
Bu güzel organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ederim, harika bir gündü..

fotoğraflar :smiley:

34exddw.jpg

w1pac3.jpg

2czc9zb.jpg

2pr9268.jpg

optugm.jpg

5p1owx.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR