Cape Town

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,163

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Afrika penguenleri
DSCN0007.jpg

Masa Dağından Cape Town manzarası
DSCN0058.jpg

DSCN0027.jpg

DSCN0231.jpg

DSCN0338.jpg

DSCN0153.jpg

DSCN0157.jpg

Waterfront
DSCN9770.jpg

DSCN9792.jpg

DSCN9761.jpg

Waterfront
DSCN9796.jpg

DSCN9862.jpg

Fok adası
DSCN9843.jpg

Etiketler
Ynt: Cape Town

Afrika' nın en güney noktası
DSCN9957.jpg

Ümit burnu
DSCN9928-1.jpg

Ümit Burnu' nda Vasco de Gama anısına yapılan fener
DSCN9923.jpg

Hint ve Atlas okyanuslarının birleştiği yer
DSCN9934.jpg

DSCN9978.jpg

bende görmüştüm bir zamanlar buraları zulu kampı inanılmazdı
orada yaşayanların çogu yaa alkolik yada melan kolik durumdalar
penguen sesini ilk defa orda duymuştum bildigimiz eşek sessi
martıyla eşek sesinin karışımı birşey

Ben de tek başıma 2001 -Aralık ayında aniden karar vererek 1 günde herşeyi ayarlayıp akşamı yola çıkmıştım,hayatımdaki en müthiş maceralardandı,4 gün araba kiralayıp Cape Town'ın her yerini gezmiştim... görünce bir anda nostalji oldu.Teşekkürler
Table Mountain da çekilmiş " Cb bulutlarının Okyanus(lar) üzerinden geliş fotolarıyla neredeyse ödül bile alacaktım :smiley: paylaşamıyorum çünkü digital ortamda çekmemişti..Evet penguen, köpek balıklarını ve dünyanın öbür ucunda maalesef diyorum..yediğim yoğurdun menşeinin "Made in Bulgaria" olmasını unutamıyorum hala...Harika bir yer ve bence dünyada görülmesi gereken yerlerden ilk 5'e kesinlikle giriyor..

senden bişey çalmadılarmı orda
çook hırsız ve gaspçi var g.afrika da genelde juhansborgta
benm sattım giti orda

Cape town o anlamda daha güvenli.
Benim konakladığım bölge Waterfront idi. Orada hemen hemen hiç Afrikalı yaşamıyor.
O yüzden güvenlik anlamında hiç sıkıntı yaşamadım.
Genel anlamda Güney afrika'nın öyle bir üne sahip olması üzücü.
Yaşam şartları gerçekten çok kötü onlar için.

gerçi afirka da en tehlikeli 3 yeer nijirya ve kenye ve g.afirka ama kalan ulkler gövenli gordum ben afirka olrak konişyorum tabi
baklım dunya kupsında nasıl bir gövenlik saglycklar

bir iki resimde benden:smiley: ağustos 2008 de 26 gün kalmıştık see point de kalmıştık [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Resim 171.jpg

Resim 260.jpg

Resim 002.jpg

Resim 027.jpg

bu geyiğin hikayesini öğrendiğimde üzülüp resmini çekmiştim şu fani dünyada bir iz bırakmış olsun diye çok yaşlı olduğu için akşam yemeğinde aslanlara verilecekmiş o yünden gönlünce yemesi için bırakılmış zavallım:([attachment=1]

Resim 247.jpg

babun ailesi:smiley: hikayeleri ümit burnuna giden turistler ölesine alıştırmışlar ki bu babunları çantalarından çıkardıkları hediyelerle sevindirmeye bir süre sonra bu aile çanta hırsızlığına başlamış o yüzden başlarında bir görevliyle yol kenarında bekliyolar ve sadece cam arkasından resim çekmenize izin veriliyor. [attachment=1]

Resim 038.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR