y-bsungur' Alıntı:eyyy agalar beyler arkadaşlar bu nasıl bir iştir gözünüzü seveyim...resimlere yapılan işlere ve işcilige ve herşeyden önce bu büyük cesarete hayran kaldım...bu makineler bu hale nasıl geliyor bu iş kaça mal oluyor...bu işi kim yapıyor bursadaki bu usta bu servis kimdir bu adamlar lütfen bir bilgi verin...ben 2 saat mesafede eskişehirde yaşıyorum 5,2 sahibiyim aracımın bujisini degiştirtecek usta dahi yok burada en ufak tıkırtıda ankaraya gitmeye kalkıyorum...aracımın ateşleme sistemleri açısından bakıma ve parça degişimine buji ateşleme kablosu vesair vesair ihtiyacı var bu kadar büyük modifikasyonu yapan bir servis herhalde motoru yeniden gözü kapalı imal eder diye düşünüyorum...sizlerden bu servis hakkında eger mümkünse bilgi rica ediyorum lütfen direk olarak mail adresime yazarsanız çok sevinirim y-bsungur@hotmail.com yada tel numaram 05374989757 şimdiden herkese teşekkürler
İlginize teşekkür ederim beğendirebildiysem ne mutlu bana
Bursada Volkswagen-Audi özel servis işletiyorum jeep tamirçisi değilim hobi amaçlı kendi aracım ile oynar modifiye yapar ve gezerim.
Bursada faaliyet gösteren bursaoffroad (buroff )klübünün aktif bir üyesiyim