Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,845
y-bsungur' Alıntı:
eyyy agalar beyler arkadaşlar bu nasıl bir iştir gözünüzü seveyim...resimlere yapılan işlere ve işcilige ve herşeyden önce bu büyük cesarete hayran kaldım...bu makineler bu hale nasıl geliyor bu iş kaça mal oluyor...bu işi kim yapıyor bursadaki bu usta bu servis kimdir bu adamlar lütfen bir bilgi verin...ben 2 saat mesafede eskişehirde yaşıyorum 5,2 sahibiyim aracımın bujisini degiştirtecek usta dahi yok burada en ufak tıkırtıda ankaraya gitmeye kalkıyorum...aracımın ateşleme sistemleri açısından bakıma ve parça degişimine buji ateşleme kablosu vesair vesair ihtiyacı var bu kadar büyük modifikasyonu yapan bir servis herhalde motoru yeniden gözü kapalı imal eder diye düşünüyorum...sizlerden bu servis hakkında eger mümkünse bilgi rica ediyorum lütfen direk olarak mail adresime yazarsanız çok sevinirim y-bsungur@hotmail.com yada tel numaram 05374989757 şimdiden herkese teşekkürler

İlginize teşekkür ederim beğendirebildiysem ne mutlu bana
Bursada Volkswagen-Audi özel servis işletiyorum jeep tamirçisi değilim hobi amaçlı kendi aracım ile oynar modifiye yapar ve gezerim.
Bursada faaliyet gösteren bursaoffroad (buroff )klübünün aktif bir üyesiyim

Etiketler

merhaba adımkazım yalçın özcan bey parçaları nerden teğmin ettiniz bilgi verırmisiniz teşkler

boş kaldıkça araç ile oynamaya devam

Fotoraf-0070.jpg

Fotoraf-0071.jpg

Fotoraf-0072.jpg

Fotoraf-0078.jpg

Fotoraf-0073.jpg

Fotoraf-0077.jpg

Fotoraf-0076.jpg

Fotoraf-0075.jpg

Fotoraf-0074.jpg

öne sis farı koymadık farklı birşey uyguladık,farları mercekli zenon yaptık sisleride ona uysun diye led projektör uylulaması yaptık hemde elektrik çekmiyor az yakıyor :D :D :D

piyasada bulunan zj grand cherokeenin hiç birinde ön - arka havalı kilit yok,yada ben görmedim ve duymadım,
bizde niyetlendik takalım diye fakat arb firması dana 44 lere aliminyun defransiyel diye sekmanlı kilit üretmemiş,bizlerde boş dururmuyuz,aracı kilitle donataçağız ya bulduk bir dana 35 defransiyel oturtuyoruz araçın altına bakalım ne olacak.....gel arb rd 102 gel

Çağrı gel gel Bursaya götüreyim seni ÖZcan'ın yanına :smiley: Gerçekte hiç boş durmuyor Özcan her gün yeni birşeyler bulup onu uguluyor :smiley: aracı gerçekten çok güzel oldu ;)

örnek1' Alıntı:
buyrun gelin misafirimiz olun

Güzel kamplı bir organizasyon yapın. Gelmeyi çok isterim. Bu arada geçen bir arkadaşım bana sizin eski aracınız XJ ile yaptığınız videoyu yolladı :D
Gerçekten çok beğendim :D
Çayırda dönme ardından su geçişi??? :D

Anki' Alıntı:
Çağrı gel gel Bursaya götüreyim seni ÖZcan'ın yanına :smiley: Gerçekte hiç boş durmuyor Özcan her gün yeni birşeyler bulup onu uguluyor :smiley: aracı gerçekten çok güzel oldu ;)

Tamam Hemşerim, ayarlayın bir organizasyon gelirim vallaha. Bursa dediğin ne ki :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri