Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,835

Etiketler
sanayide iş bittimi eğlence zamanı, cj'nin üstüne çıkacaktımda dodiklere yzık olmasın

Fotoraf-0061-2.jpg

Fotoraf-0060a-1.jpg

Fotoraf-0059a.jpg

Artık ARB tampon ZJ lerde klasikleşti sayılır. Kullananlardan hiç şikayet duymadım, kendi yapacağınız tamponda çok güzel olur mutlaka. Bekliyoruz...

m_orhan' Alıntı:
Artık ARB tampon ZJ lerde klasikleşti sayılır. Kullananlardan hiç şikayet duymadım, kendi yapacağınız tamponda çok güzel olur mutlaka. Bekliyoruz...

hangi yapılı zj'ye baksam arb tipi ön tampon hep aynı ,biraz farklı olsun istiyorum ;) ;)

örnek1' Alıntı:
hangi yapılı zj'ye baksam arb tipi ön tampon hep aynı ,biraz farklı olsun istiyorum ;) ;)

Kesinlikle katılıyorum.
Ben artık çok sıkıldım arb li ZJ görmekten.
Bursa'daki demir ustanız çok iyi işler yapıyor.
Daha iyisini yapacağınıza inanıyorum...

ict3055' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum.
Ben artık çok sıkıldım arb li ZJ görmekten.
Bursa'daki demir ustanız çok iyi işler yapıyor.
Daha iyisini yapacağınıza inanıyorum...

ha ağzınla bin yaşa,fakat ben demir ustası değilim mekanikçiyim yapılanlar sadece el becerimdir,birde demir ustası olsam kim bilir neler yapardım ;D ;D ;D

Aracı Sanırım Bursada Kücük Sanayide Görmüştüm ya Bu araçtı yada cok benziyen bir araçtı bir resmini alıp telefonuma ardından bilgisayarıma kaydetmiştim bu konuyu gördüğüm iyi oldu bayabi resim varmış burda bu arada Tamponları merakla bekliyorum..

ForTuNe' Alıntı:
Aracı Sanırım Bursada Kücük Sanayide Görmüştüm ya Bu araçtı yada cok benziyen bir araçtı bir resmini alıp telefonuma ardından bilgisayarıma kaydetmiştim bu konuyu gördüğüm iyi oldu bayabi resim varmış burda bu arada Tamponları merakla bekliyorum..

evet doğrudur araç küçük sanayide serviste durmaktadır sanırım gördüğünüz bu araçtır ,çünkü bir eşi Bursada daha yok,ayrıca tamponada bugün başladım elverdikçe yavaş yavaş yapar sizleride aydınlatırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR