AKAZ41
Kamp II
Ustanın eline sağlık çok güzel olmuş.
moonwalker_arc' Alıntı:Çok yaratıcı çalışmalar çıkıyor burdan
örnek1' Alıntı:teşekkürler...reklam yapmayalın o söylediğiniz kişi ile çalışmıyorum ve hatta hafızamdan bile sildim!!!!
gozukara' Alıntı:Özcan bey aracınız çok güzel oluyor güle güle kullanın silverstonun yoldaki ses durumu ve titreşim durumu nedir acaba birde mahsuru yoksa fiyat bilgisi alabilirmiyim aynı ebatı nissan pikapıma takmayı düşünüyorum araç haftasonları gezilerde kullanılacak tavsiye edermisiniz
ACatlıkan' Alıntı:Extreme çamurda tek kalimeyle mükemmel...Toprağı kesinlikle bırakmıyor son gücüne kadar mücadele ediyor...
COMODOREE' Alıntı:Selam Özcan bey.
Amacım reklam yapmak değildi hiçte adetim değildir.
Hatırlarsanız size önceki sayfalarda ayna mauriti hakkındaki görüşlerinizi sormuştum.
onlara ilaveten havalı kilitte taktırmaya karar verdim.
fiat bilgileri toplamaya çalışıyorum yurtiçi ve yurtdışı. o yüzden belkide düşünmeden yazdım size.
yanlış olduysa kusura bakmayın.kolaylıklar dilerim..
Cevabınız için teşekkürler eğer tecrubeniz varsa mudzilla ile kıyaslayabilirmisiniz ses ve titreşim yönündenörnek1' Alıntı:Teşekkürler,mt-117 camurda süper bir lastiktir .asfaltta 0 çok ses ve titreşim yapıyor extra gürültü makinası gibi ama aracınıza takarsanız performansınız x2 olacaktır
adaeada' Alıntı:oluyor oluyor güzel oluyor
gozukara' Alıntı:Cevabınız için teşekkürler eğer tecrubeniz varsa mudzilla ile kıyaslayabilirmisiniz ses ve titreşim yönünden