Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,656
Ynt: Burası Neresi?

Mustafad' Alıntı:
Bu koltuklar antik kent içindeki, tiyatroya ait olmalı, tiyatro izliyordu diyebiliriz. Ayrıca uzak mesafede Kumluca ovası ve Akdeniz manzarası, sol tarafa bakılırsa Beydağları manzarası da var.
Genel kültür bilgisi için benden 10 puan ama memleketiniz olduğu için bunun 3 nü kesiyorum geriye 7 kalıyor eh bayağı iyi bir puan. ;) :D :D :D
Teşekkürler mustafa bey "Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"da sıra kumlucaya geldiğinde artık bol bol seyredersiniz sizin illeri. Diyor soruma geçiyorum.

Etiketler

Buyrunnn Ben bu cennet vatanın neresiyim.

[attachment=1]

BEN NERESÄ°YÄ°M.jpg

seyyah-34' Alıntı:
Genel kültür bilgisi için benden 10 puan ama memleketiniz olduğu için bunun 3 nü kesiyorum geriye 7 kalıyor eh bayağı iyi bir puan. ;) :D :D :D
Teşekkürler mustafa bey "Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"da sıra kumlucaya geldiğinde artık bol bol seyredersiniz sizin illeri. Diyor soruma geçiyorum.

Not için teşekkür ederim Kemal Bey, ;D ;D Kumluca'dan Antalya merkeze kadar her yerleşim biriminde akrabalarım var her yerini bilirim. Sıranın oralara gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin. Selamlar.

Şimdi Perihan hanım taaa karşıdaki evlerin çatılarını zoomlamış ve kiremitlerin markalarını araştıyordur.Ama nafile........ ;) :D :D ;D ;D :eek: ::smiley:

"Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor" Başlığında millet resim bekliyor bense oyunlarla zaman öldürüyorum. Ama artık "sizin mesajlarınız köşemi " tıklamamam lazım yoksa gezi notları yürümüyor,2 gündür Gezenbilirde dolaşıp geziyorum. ;) ::smiley:

egeli' Alıntı:
Afyon-Ankara yönünde Emirdağları.....? ;)

Üzgünüm sizi doğrulayamadığım için ,üzgünüm pek fazla ip ucu veremediğim için ne yapalımmmm ben böyleyimmmm diye sürüp giden bir şarkımı vardı. ;) :D :D

Aslında çok zor bir soruda değil öğrenince AAA diyeceksiniz üstelik prensibim gereği bütün sorularımda mutlaka etrafta bazı emmareler bırakmışımdır.Ama siz yinede oradaki bir talebya takılmayın sakın çünkü o ismi olan yer tam aksi istikamette....

adrenalim' Alıntı:
Mürselim kardeşim o reklamı kapamadığımı biliyorum ve hayır diyorum çok çok ünlü bir yer hatta orta yaş üst gurubu biraz daha iyi bilir burayı işlerine geldiği için,sağlıklarını düşündükleri için...

hasanfb' Alıntı:
Ağrı Erzurum yolu olabilirmi Kemal abi
Hasan kardeşim malesef değil ama ben sizin o güzel hatırınız için biraz daha ip ucu vermek istiyorum.
Burası Türkiyenin çok ünlü şifalı sularına ev sahipliği yaptığı bir yerleşim yeri.Hadi kolay gelsin

Afyon-Sandıklı yolu olabilir.. Sizin geçtiğiniz tarihlerde, o civarda tüm dağlar karlıdır..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR