Hahhaha ;D ;D ;D ;D ;D ;Dadrenalim' Alıntı:evet tabı yaaa tühhh nasıl aklıma akşehir gelmediii
AAAA Önce sayın Medea bilmiş ;D ;D ;D ;D ;DMedea' Alıntı:Fotoğraftaki coğrafya bana Orta Anadolu'yu çağrıştırıyor.
Aşağıya bakın dediniz, baktım, imzanızdaki Mevlana sözünden yola çıkarak yaşadığı yer olan Karaman olabileceğini düşündüm.
Şimdi de gülmekten katılmak dediniz, aklıma Nasreddin Hoca ve onun yaşadığı yer geldi.
Bu yüzden Akşehir diyorum
Hay hay zaten en çok ben online olduğumdan bu sıra benden hiç gitmeyecek. ;D Neyse sizleri uğraştırmakta ayrı bir keyif ama çokta yormaya kıyamıyorum inanın. Çünkü ben bir yer arayacağım diye saatler geçiyor internette. ;D Sizlere tavsiyem seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor'u izleyin genel kültürünüz artsın o zaman Burası Neresi'ni çok rahat çözersinizMedea' Alıntı:Ben hazırlıksızım, sıramı size devretsem ayıp etmiş olurmuyum
Peki Yunus kardeşim burası çok ünlü bir ilimiz ve büyük bir düşünürü içinde barıdırıyor.yunus bager' Alıntı:Kemal abi açık konuşmak gerekirse gerçekten zor fotoğrafın cözünürlüğü birazdaha iyi olsa en azından tabelelerdan ipucu bulma şansımız olur
Tebrikler Ufuk kardeşim evet doğru cevap Konya ,ama bende ipin ucunu kaçırdım galiba. ne yapayım baktım 7 gündür kimseler yok Yunus kardeşimde serzenişte bulununca...ufuk28' Alıntı:
Tevazudandır. ;D ;Dufuk28' Alıntı:Aslında bir önceki Sandıklı sorusunuda çok net biliyordum ama nedense yazmadım ???