Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,639

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

Fotoğraftaki coğrafya bana Orta Anadolu'yu çağrıştırıyor.

Aşağıya bakın dediniz, baktım, imzanızdaki Mevlana sözünden yola çıkarak yaşadığı yer olan Karaman olabileceğini düşündüm.

Şimdi de gülmekten katılmak dediniz, aklıma Nasreddin Hoca ve onun yaşadığı yer geldi.

Bu yüzden Akşehir diyorum :smiley:

adrenalim' Alıntı:
evet tabı yaaa tühhh nasıl aklıma akşehir gelmediii :D
Hahhaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yaaaa üstelik ayrıca dünyanıın merkezi ;D ;D ;D
Bu kadar ip ucunu Nasreddin hocaya versek ipe un sererdi ipi emanet vermeye niyeti yoksa eğer. ;D ;D ;D
Sıra kimde. ;D

Medea' Alıntı:
Fotoğraftaki coğrafya bana Orta Anadolu'yu çağrıştırıyor.

Aşağıya bakın dediniz, baktım, imzanızdaki Mevlana sözünden yola çıkarak yaşadığı yer olan Karaman olabileceğini düşündüm.

Şimdi de gülmekten katılmak dediniz, aklıma Nasreddin Hoca ve onun yaşadığı yer geldi.

Bu yüzden Akşehir diyorum :smiley:
AAAA Önce sayın Medea bilmiş ;D ;D ;D ;D ;D

Ben burası neresinden şikayetçiyim bana cevapları inanınki hemen bildirmiyor.Üstelik arasıra bakıyorum bilen olursa yanıtlayayım diye bana gelen mesajda sadece adrenalim in adı geçiyordu. yöneticilerimiz dikkatine.
sanııyorum sayın medea bayan bir üyemiz yanılmıyorsam çünkü kimlik bilgileri eksik.
sayın medea sıra sizde

Medea' Alıntı:
Ben hazırlıksızım, sıramı size devretsem ayıp etmiş olurmuyum :smiley:
Hay hay zaten en çok ben online olduğumdan bu sıra benden hiç gitmeyecek. ;) :D ;D Neyse sizleri uğraştırmakta ayrı bir keyif ama çokta yormaya kıyamıyorum inanın. Çünkü ben bir yer arayacağım diye saatler geçiyor internette. :D ;D Sizlere tavsiyem seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor'u izleyin genel kültürünüz artsın o zaman Burası Neresi'ni çok rahat çözersiniz ;) :D
Şimdilik ben devam edeyim çünkü nisan sonundan sonra sanal hayattan doğal hayata geçiş yapacağım sizlerde beni burada özleyeceksiniz anacım :D ;D ;D çünkü doğal hayatımda malesef internet yok.
Diyorum yine yayınlamadığım resimler ile sorularımıza devam ediyorum.

[attachment=1]
Biraz elimin titrediği bulanık resimlerden seçtimki hemen bulunmasın diye. Ama bu yolda bir kaç kez geçmiş gezginciler hemen anlayacak ve bilecektir. Hadi ilk ip ucununda vereyim her şehrimiz ünlü ama bazıları birazda adını duyurmuştur. işte burasıda öyle bir yer ;D ;D nedenmi güldüm burada !! yanlışlıkla yerin şeklini yazdım ve sildim ;D ;D

BEN NERESÄ°YÄ°M.jpg

Kemal abi açık konuşmak gerekirse gerçekten zor fotoğrafın cözünürlüğü birazdaha iyi olsa en azından tabelelerdan ipucu bulma şansımız olur

yunus bager' Alıntı:
Kemal abi açık konuşmak gerekirse gerçekten zor fotoğrafın cözünürlüğü birazdaha iyi olsa en azından tabelelerdan ipucu bulma şansımız olur
Peki Yunus kardeşim burası çok ünlü bir ilimiz ve büyük bir düşünürü içinde barıdırıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR